Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha X-Max 250

Recommended Posts

• Drug član, 1636 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥
Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao:

ne vidim poentu da odem sa foruma zato što trenutno radim u firmi koja je uvoznik nekih brendova motora i skutera. Ja

Ko te tera sa foruma @slobasuper9?

Upravo suprotno, dobio si pohvalu da prenosiš "glas"kupca do firme koja je reagovala pozivom.

Nije mi bila namera da pljujem bilo koga ako je tako protumačeno. Moje lično mišljenje je da je Piaggio super brend i sam saam pre neku godinu imao Beverly 200ccm. Da smatram da ne valja ne bi ga u nekom trenutku svog života imao. Takođe, to što je Piaggio super brend i što su uvoznici super ne znači da ne treba da kažem da se u slučaju Beverly vs Cruisym dobije više skutera za manje pare kod SYM-a. To je čista činjenica, ništa više. 

Verujem da ti nije bila namera ali si upravo to uradio ,svesno ili nesvesno.I opet to radiš ,kako više skutera za manje pare kad kostaju praktično isto,i šta u opšte znači "više skutera"?

Znači ne treba ti nas kao kupce da uveravaš kako je tvoja plastka manje jeftinije izrade nego na pijađu , to treba sami da ocenimo.Možeš da upoređuješ tehničke karakteristike ali kvalitet ne.

Što se tiče prodavaca Piaggia, da li im je neko zabranio da budu aktivni članovi foruma? Ne znam, možda i ima neko a da neće da se zna da radi tamo ili možda iz nekog drugog brenda neko? ( da ne bude da sam se sad zakačio za Piaggio,stvarno nemam nikakva iskustva sa PGS-om,da ne bude ni tamo ni vamo)

Ja brate radim kao pravnik  u osiguranju,ako si mislio da sam pijađov bot ..a i bilo bi glupo da sam pijađov bot koji se cima 6-7 meseci po forumu da sazna i kupi novi burgman 400 pritom ga hvali.Nije im niko zabranio nije u tome poenta,ali bi im ja branio da pljuju po drugom brendu i nameću mišljenje o kvalitetu.

Oni/ti predstavljate kuću za koju radite( to nosi odgovornos i u virtuelnom i realnom okruženju)a ta kuća bi trebalo da se drži dobrih poslovnih običaja i na kraju krajeva kako u zakonu i piše( u kontekstu rečeno), ne sme da obmanjuje kupce iznoseći apstraktne i nekoncizne podatke ,koji ne mogu da se izmere a u korist svog proizvoda tj.na štetu konkunretskog a.k.a.nelojalna konkurencija..

Promenio član Džim Džarmuš

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Honda Forza
Pre 1 sat, MaxiS je napisao:

Hvala na info. Ja sam 178, i sa njim pronalazim kompromis. Ako do leta prodam burgmana, vrv cu njega da pazarim  :)

Mada koliko vidim, na sajtu euro sumara, stoji prestavljanje novog burgmana, a nema sym motora. Vidim ima jedan zastupnik u Nisu Motorevolution... Moracu malo da pretrazim, ima li ga izlozenog negde u Nisu...

Na Obilićevom vencu je sada radnja, ranije su bili u Dušanovom bazaru

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 9535 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 8 sati, Darko Floyd je napisao:

Nemam ja razloga da razumem drugu stranu. Ja sam kupac kome je rečeno da su oni sad ozbiljan uvoznik za razliku od Motoringa koji je srozao brend i ja sam od ozbiljnog uvoznika kupio nov motor. 

Ovo sada baš i ne izgleda kao ozbiljan uvoznik jel da, kako ja sada da verujem da će moj skuter biti servisiran kako treba i da će biti sposobni da obezbede delove ako nisu sposobni ni da uvezu model. 

Ovo me je baš iznerviralo i ja se ozbiljno nosim mišlju da prodam Sym i ne kupim više ni Suzuki niti bilo šta od njih, jer možda im sutra razgledačima po salonu  bude ružan V-Strom pa prestanu i njega da uvoze. 

Ako se na gugletu ukuca Misa Despot, moze se putem Fb-a doci do govanceta od coveka. Ajd necemo ga nazvati tako, nek bude Labud.

To govance ovaj Labud, nekad je bilo zaposleno kao prodavac mopeda, vremenom postade menadzer, pa ode prekomanda moz'misliti na Direktora prodaje.

Kao prodavac slusao je glas razuma, prodaja je isla dobro, modeli probrani, sve fercera kako treba.

Kako prodaja tako i servis, jedno - drugo mora pratiti kako bi se valjano zatvorio krug.

Vremenom bam Labud postade menadjer, zasluzeno moze se reci, svaka cast!

Ali.... menadjer, ne zeli slusati vise glas razuma, ima neku svoju visoku viziju. 

Ako neka, samo napred i ako vizija nije dobra, samo da ne bude ona narodna 'ko visoko leti..........'

Negde na tom putu grabezi da se dobije titula 'Direktor', pogubio je Labud sve konce, iz loseg poteza u jos gori ulece i ako cifre na papiru prikazuju drugacije pozitivno stanje jer cifre trenutne su bitne.

"Sta ce sutra biti.... koga briga".

Znamo da papir trpi sve, za kratko vreme Labud lupi dupetom o ledinu, papiri se razletose u tri lepe pm.

Glas razuma odlazi na jednu stranu, ne moze se nista spasti. Labud ode na drugu, cujem u Motoring ..... Sta sta, kako kazu.... srozao brend? ma dal je moguce? Labud?

Izgleda krenuo odma da menadjerise ... opet :lol3:ce dupe o ledinu da otrese :)

Slobo, Momci.... di se uskace u vatru, lagano, sezona jos nije pocela.... nacice se valjan glas razuma.

A sad da nastavim o TL 508 ..... neampojmastasamhteoreci, Labud mi u glave :na_glavi:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 4366 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Interesantna stvar u vezi smanjenja broja modela u ponudi, ako mogu da napravim analogiju sa svojim iskustvom...

Svojevremeno sam radio u prodaji\servisu računara. Vlasnici su, analizirajući podatke o prodaji, zaključili da samo 3 modela desktopa i 3 modela laptopa (najjeftiniji, srednji i malo jači\skuplji) čine 90% od prodaje. I rešili da ostale silne modele ukinu iz izložbenog prostora i ponude, da ne arče pare na lager koji se ne obrće...

I onda pade prodaja drastično, više se nisu prodavali ni oni modeli koji su išli kao kokice. Zašto, pa zato što kupac voli da ima mogućnost izbora, da birka i merka šta mu je najbolje. Najčešće se opet se vrati na ona 3 najprodavanija modela, ali to je kao zato što je on hteo.

Mislim da nije slučajno što SYM i Kymco imaju mnogo modela u 300\350cc klasi recimo, po 5-6 bude u ponudi. Bore se izobiljem, to je njihova snaga na tržištu. Drugo je premium brend. Ko je nameračio XMax ili BMW C400, ode i isti kupi, nije ista filozofija prodaje...

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT

Smatram da ovim ukidanjem svi kupci su obesteceni,druga je stvar daje model prestao dase proizvodi,cim model Nije vise na trzistu gubi na vrednosti:stabre:hej It daje popust bas zbog modela za 2023, Ovi nasi ukidaju;)nema zdrave logike,kazete nema x max400 u prodaju to je Jos cudnije ukinuti maxsyma,smem dase kladim da prodaja nece napredovati jer ko da kupi motor Ako ce rizikovati daga povuku sa trzista I samim tim potezom gubis na daljoj prodaji

• Drug član, 3378 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

... znaš i sam kako to ide.

"Daj nešto da idem na posao, ne mogu više u autu, nigde parking, gužva, samo da je jeftino, radiće mi posao".

Onda odeš na Polovne Automobile...

"50cc skuteri... klik...

Za koju stoju više imam 125cc, a to je već dobro. A čekaj, imaju oni i ovaj 200cc on je svega par stoja više. Ako ću 200cc onda je 300cc bolje jer onda mogu i negde malo dalje njime".

I tako, dok si trepno eto te na 5000e+.

Onda ko se tu zaustavi ima sreće i pameti. Većina dogodine metne taj od 300cc u oglase i "daj neki motor da lakše žena i ja odemo vikendom negde". 

I eto, otuda tolika prodaja GS1250adv, prosto ko pasulj :dobar:

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1122 postova
  • Motocikl: NEMAM

Malo sam razmišljao od sinoć.Reko ajde da pustim da prenoći,malo sam se više puta zapita da li sam ja nešto pogrešio,šta kako...?Došao sam do toga da sam se i zajebao u samom startu što sam imao čistu ljudsku nameru,ne prvi put u životu,al ću se truditi da bude poslednji.Imao sam ideju da budem u uskom dodiru sa klijentima ili potencijalnim klijentima moje firme, da budem tu uvek na usluzi i da i jednima i drugima dam najbolje.Međutim ne ide.Ko je našem narodu ugodio,taj se nije rodio. Svakako,ponovo kršim pravila foruma, tema je nešto sasvim drugo.Generalno nisam nikad na forumu vodio rasprave pa neću ni sad.Ovde me još drži to što mi je dosta ljudi pomoglo a nadam se i ja nekom.Tako da se povlačim...

Послато са 21091116UG помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

Izdrži Slobo :D

Meni se čini kao odlična stvar što je na forumu prisutan čovek iz prodaje , koji može da objasni, pomogne, da savet forumašima i potencijalnim budućim kupcima, da je više takvih.

Takodje mi se čini i da je Eurosumar na dobitku tvojim zaposlenjem i angažovanjem u prodaji robe i da će to ići u pravom smeru.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 4

Pre 1 sat, slobasuper9 je napisao:

Malo sam razmišljao od sinoć.Reko ajde da pustim da prenoći,malo sam se više puta zapita da li sam ja nešto pogrešio,šta kako...?Došao sam do toga da sam se i zajebao u samom startu što sam imao čistu ljudsku nameru,ne prvi put u životu,al ću se truditi da bude poslednji.Imao sam ideju da budem u uskom dodiru sa klijentima ili potencijalnim klijentima moje firme, da budem tu uvek na usluzi i da i jednima i drugima dam najbolje.Međutim ne ide.Ko je našem narodu ugodio,taj se nije rodio. Svakako,ponovo kršim pravila foruma, tema je nešto sasvim drugo.Generalno nisam nikad na forumu vodio rasprave pa neću ni sad.Ovde me još drži to što mi je dosta ljudi pomoglo a nadam se i ja nekom.Tako da se povlačim...

Послато са 21091116UG помоћу Тапатока

Po mom mišljenju, ti treba da radiš sve što si radio jel pomažeš bajkerima/mušterijama.Svi grešimo pogotovo iz velike želje ,ljudi smo.Vidimo se i čujemo da dogovorimo oko burgmana 400 a u poruci ti šaljem kontakt ako budeš u prilici da mi organizuješ da sednem na neki burgman pre eventualnog  poručivanja(ako vam dolazi na servis itd..).Ne mogu na slepo da kupujem, zbog ergonomije.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1922 postova

@slobasuper9

Ako ti nešto znači, mislim da si neopravdano napadnut.

Nije ista situacija ako si 100 godina na forumu pa nastaviš da pišeš šta misliš i ako trenutno radiš za nekog uvoznika, od one da si se juče registrovao i krenuo sa propagandom.

Iskreno, ja se ozbiljno razmišljam da uzmem novog SV650, da me mine želja iz studentskih dana 

• Sviđa mi se 1

Slobo još jednom, ne napadamo te , izvini ako si nešto pomislio .Nego mi  botovi yamahe i pijađa i udruženje kineza (koji nisu sym) samo radimo "kampanju" jel nam prodaja loše ide,lager se nagomilao ..Jako tržište milijarde su u pitanju ipak..Preporučujem što više emocija i teorija zavere u donošenju zaključaka..u tome smo šampioni,ko šiša logiku i pravila.

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650

Требало би да разумете човека зашто се осећа нападнутим (и сам сам стекао такав утисак). Својим понашањем жели  само најбоље за целу заједницу, а нападнут је као да је крив за нешто. 

Чињеницом да жели контакт са људима из ове заједнице само је сам себи отежао живот, бар тако испада. Неоправданим нападима на некога ко није крив се може изазвати само револт. Услед тога, неко коме је помоћ потребна, може остати ускраћен  исте. 

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT
On 25. 2. 2023. at 11:26, boza_kg je napisao:

Interesantna stvar u vezi smanjenja broja modela u ponudi, ako mogu da napravim analogiju sa svojim iskustvom...

Svojevremeno sam radio u prodaji\servisu računara. Vlasnici su, analizirajući podatke o prodaji, zaključili da samo 3 modela desktopa i 3 modela laptopa (najjeftiniji, srednji i malo jači\skuplji) čine 90% od prodaje. I rešili da ostale silne modele ukinu iz izložbenog prostora i ponude, da ne arče pare na lager koji se ne obrće...

I onda pade prodaja drastično, više se nisu prodavali ni oni modeli koji su išli kao kokice. Zašto, pa zato što kupac voli da ima mogućnost izbora, da birka i merka šta mu je najbolje. Najčešće se opet se vrati na ona 3 najprodavanija modela, ali to je kao zato što je on hteo.

Mislim da nije slučajno što SYM i Kymco imaju mnogo modela u 300\350cc klasi recimo, po 5-6 bude u ponudi. Bore se izobiljem, to je njihova snaga na tržištu. Drugo je premium brend. Ko je nameračio XMax ili BMW C400, ode i isti kupi, nije ista filozofija prodaje...

Bozo ovo si extra opisao:)ovo Sam I hteo da kazem u celoj prici

• Integrisan, 10303 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Xmax 250, 2011god.

Pali i ide samo hladna, ispratio instalaciju, relej pumpe dobar, dzek dobija struju... Da bi se uluzak pumpe izvadio mora se malo rasturiti :D 

A unutra pumpa sa aliexpresa, po ovom kodu sa slike 750din kosta. 

Potopljena u gorivo koje je hladi, kada upali ide bez problema, koliko god da se vozis. Kada se zaustavis i ugasis nema startovanja narednih sat vremena, ohladi se i picis ponovo :D 

Na kontaktu izostane i njen zvuk, skuter vergla, greska se na tabli nikakva ne prikazuje. 

Eto, ako neko na slicne simptome naidje.

Pumpa/ulozak pasuje od sledecih modela-

Бензинова помпа Aprilia Atlantic 250 i LC 4T 06-08

Бензинова помпа Aprilia Atlantic 300 i LC 4T 10-

Бензинова помпа Aprilia Scarabeo 125 i Light LC 4T 09-11

Бензинова помпа Aprilia Scarabeo 200 i Light LC 4T 09-11

Бензинова помпа Aprilia Scarabeo 250 i Light LC 4T 06-08

Бензинова помпа Aprilia Scarabeo 300 i Light LC 4T 09-10

Бензинова помпа Aprilia Scarabeo 125 i RST LC 4T 12-

Бензинова помпа Aprilia Sportcity 250 i LC 4T 06-08

Бензинова помпа Aprilia Sportcity 250 i Cube LC 4T 08-12

Бензинова помпа Aprilia Sportcity 300 i Cube LC 4T 08-12

Бензинова помпа Aprilia SR Max 300 i LC 4T 12-13

Бензинова помпа Derbi Rambla 250 i LC 4T 08-

Бензинова помпа Derbi Rambla 300  i LC 4T 10-

Бензинова помпа Gilera Nexus 125i LC 4T 09-

Бензинова помпа Gilera Nexus 250 i LC 4T 06-07

Бензинова помпа Gilera Nexus 300 i LC 4T 08-11

Бензинова помпа MBK Ovetto II 50 i LC 4T 09-

Бензинова помпа MBK Ovetto II 50 i UBS LC 4T 11-

Бензинова помпа MBK Skycruiser 125 i LC 4T 06-09

Бензинова помпа MBK Skycruiser II 125 i LC 4T 10-13

Бензинова помпа MBK Skycruiser II 125 i ABS LC 4T 11-13

Бензинова помпа MBK Skycruiser II 125 i Sport LC 4T 12-13

Бензинова помпа Piaggio Beverly 250 i Cruiser LC 4T 07-09

Бензинова помпа Piaggio Beverly 125 i RST LC 4T 10-

Бензинова помпа Piaggio Beverly 300 i RST LC 4T 10-

Бензинова помпа Piaggio Beverly 250 i Sport RST LC 4T 06-08

Бензинова помпа Piaggio Beverly 350 i Sport Tourer LC 4T 12-14

Бензинова помпа Piaggio Beverly 250 i Tourer LC 4T 07-09

Бензинова помпа Piaggio Beverly 300 i Tourer LC 4T 09

Бензинова помпа Piaggio Carnaby 250 i LC 4T 08

Бензинова помпа Piaggio Carnaby 300 i Cruiser LC 4T 09-11

Бензинова помпа Piaggio Fly II 125 i AC 4T 3V 12-13

Бензинова помпа Piaggio Liberty 125 i RST AC 4T 3V 13-14

Бензинова помпа Piaggio Liberty 150 i RST AC 4T 3V 13-14

Бензинова помпа Piaggio MP3 125 i LC 4T 08-09

Бензинова помпа Piaggio MP3 125 i Touring LC 4T 11-12

Бензинова помпа Piaggio MP3 125 i ERL Yourban LC 4T 11-13

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i ERL Yourban LC 4T 11-15

Бензинова помпа Piaggio MP3 125 i Hybrid LC 4T 09

Бензинова помпа Piaggio MP3 250 i LT LC 4T 08-09

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i LT LC 4T 11-13

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i LT Hybrid  LC 4T 10-13

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i LT Sport LC 4T 11-13

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i LT Touring LC 4T 11-13

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i LT Yourban LC 4T 11-12

Бензинова помпа Piaggio MP3 250 i RL LC 4T 06-07

Бензинова помпа Piaggio MP3 250 i RL MIC LC 4T 08-09

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i RL MIC LC 4T 10

Бензинова помпа Piaggio MP3 300 i RL Touring LC 4T 11-13

Бензинова помпа Piaggio X10 350 i LC 4T 12-13

Бензинова помпа Piaggio X7 250 i LC 4T 08

Бензинова помпа Piaggio X7 125 i Evo LC 4T 09-

Бензинова помпа Piaggio X7 300 i Evo LC 4T 09-

Бензинова помпа Piaggio X8 250 i LC 4T 05-08

Бензинова помпа Piaggio XEvo 250 i LC 4T 07-10

Бензинова помпа Suzuki Burgman 125 K7-K9 07-09

Бензинова помпа Suzuki Burgman 125 K7-L0 07-10

Бензинова помпа Suzuki Burgman 125 L1 11-11

Бензинова помпа Suzuki Sixteen 125 K8-L0 08-10

Бензинова помпа Suzuki Sixteen 125 L1 11-11

Бензинова помпа Suzuki Burgman 200 K7-K9 07-09

Бензинова помпа Suzuki Burgman 200 K7-L0 07-10

Бензинова помпа Suzuki Burgman 200 L1 11-12

Бензинова помпа Vespa 946 125 i AC 4T 3V 13-

Бензинова помпа Vespa 946 150 i AC 4T 3V 13-

Бензинова помпа Vespa GT60 250 i LC 4T 06-07

Бензинова помпа Vespa GTS 250 i LC 4T 05-14

Бензинова помпа Vespa GTS 300 i LC 4T 12-13

Бензинова помпа Vespa GTS ABS 300 i LC 4T 14-

Бензинова помпа Vespa GTS Super 125 i LC 4T 09-13

Бензинова помпа Vespa GTS Super 300 i LC 4T 08-13

Бензинова помпа Vespa GTS Super ABS-ASR 125 i LC 4T 14-

Бензинова помпа Vespa GTS Super ABS-ASR 300 i LC 4T 14-

Бензинова помпа Vespa GTS Touring 300 i LC 4T 11-12

Бензинова помпа Vespa GTV 250 i LC 4T 06-09

Бензинова помпа Vespa GTV 300 i LC 4T 09-13

Бензинова помпа Vespa LX 125 i AC 4T 09-11

Бензинова помпа Vespa LX 125 i AC 4T 3V 12-13

Бензинова помпа Vespa LX 150 i AC 4T 09-11

Бензинова помпа Vespa LX 150 i AC 4T 3V 12-13

Бензинова помпа Vespa LXV 125 i AC 4T 10-13

Бензинова помпа Vespa Primavera 125 i AC 4T 3V 13-

Бензинова помпа Vespa Primavera 150 i AC 4T 3V 13-

Бензинова помпа Vespa S 125 i AC 4T 09-11

Бензинова помпа Vespa S 125 i AC 4T 3V 12

Бензинова помпа Vespa S 150 i AC 4T 09-11

Бензинова помпа Vespa S 150 i AC 4T 3V 12

Бензинова помпа Yamaha Neos II 50 i LC 4T 09-

Бензинова помпа Yamaha Neos II USB LC 4T 11-

Бензинова помпа Yamaha T Max 500 i LC 4T 04-07

Бензинова помпа Yamaha T Max 500 i LC 4T 08-11

Бензинова помпа Yamaha T Max 530 i LC 4T 12-

Бензинова помпа Yamaha X Max 125 i LC 4T 06-09

Бензинова помпа Yamaha X Max 125 II i LC 4T 10-13

Бензинова помпа Yamaha X Max 125 II ABS i LC 4T 11-13

Бензинова помпа Yamaha X Max 125 II Business ABS i LC 4T 12-13

Бензинова помпа Yamaha X Max 125 II Sport i LC 4T 12-13

Бензинова помпа Yamaha X Max 250 R LC 4T 07-09

Бензинова помпа Yamaha Majesty 400 LC 4T 04-11

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1088 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Hahaha - "mora se malo rasturiti"
A on ga dezintegrisao

Bravo Nešo!

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

Ceo je skuter iznutra (ram/agregat) isprskan nekom zutom mascu, valjda da ga sacuva... Za sta god da sam se dohvatio ruke do lakata izmazem :D 

Rasturim ga jednom, svaka plastika "vuce" drugu. Zice nekako musave, na par mesta nagnjecene i od releja razvucem nov kabl do pumpe, sa sve novim dzekom (otfikario ga od zmigavca, isti su :D )

Spakujem sve, odem da se vozim, vratim se na terasu iiiii...

.... nema paljenja!

Rasturaj ponovo :jee:

4.jpg

• Integrisan, 9535 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Da to su te godine kineskih motorica, isto gomno malo je bilo i kod mene na pezoli.

Ne znam gde bijem od posla, neke delove nasao u Bellamoto dok sam za druge morao ici do Frenkija na skroz drugom kraju grada.

Odem prvo do Frenkija pokupim potrebno, gas do Bellamoto. Pokupim delove, sedam, kontakt, palenje jok.

Na drugo verglanje skontao sam sta je ..... kako sam tad izgoreo :gaa:

Sreca kafic je odma pored, naredna 2h ladio sam tintaru od pregrevanja.

NFS ako treba pomoc vici.

• Hvala 1

Hvala puno, snalazim se :takoje:

Ti bar doobro znas koja je zajebancija do nje doci, skuter je mog prijatelja, zvao sam ga da mu pumpu dam (kao uzorak za kupovinu) a on me pita-

"Pa zar si morao celog da ga rasturis?"

Ma neeee, ja to tako volim :jee:

• Haha 6

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: YAMAHA XMAX 250

Pozdrav ljudi,

ne znam da li je bila ova tema do sada.

Da li ima neko iskustva sa prepravkom prednjeg fara kod Yamahe xmax 250, 2015 god?

Hteo bih da prepravim i da mi oba fara rade i na oborena i na duga svetla.

Ovako jedan far je kratko a drugi je dugo svetlo.

Blicaju ljudi, misle pregorela mi sijalica a i lepse je mnogo kao na novijoj generaciji gde oba fara rade.

Ako je neko prepravljao neka pise, da li je moguce i da li se isplati jer ne bih zeleo da opteretim regler, instalaciju ili da mi izgori akumulator pa da posle vracam na staro?

• BJB Maxi Scooter Club, 6330 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Na polovini ove stranice postoji vec tema o X-Max 250 modelu tako da ova ide u spajanje sa vec postojecom. NEMA nikakve logike da za svaki problem, ideju i pitanje otvaramo nove teme o istim modelima pored vec postojecih tema...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja