Nidža 160 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xross-team.com/xross-challenge/prijava-i-startna-lista/ Hoću SRB pored mog imena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan PriJavio! Sad samo da dočekamo i onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ocu i ja pored mog imena br7-SRB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17442 Napisano Mart 28, 2014 Integrisan, 8333 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu, energiju i organizaciju! Odlično zamišljeno, super izgleda. Držim palčeve, a sledeće godine sam u super-teškoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Mart 28, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje smeštaj i ta neka participacija za žurku, pošto primećujem da je najveća i izuzetno jaka konkurencija u kategoriji superteškaša gde postoji izvesna mogućnost da se ne nađem na pobedničkom postolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje smeštaj i ta neka participacija za žurku, pošto primećujem da je najveća i izuzetno jaka konkurencija u kategoriji superteškaša gde postoji izvesna mogućnost da se ne nađem na pobedničkom postolju. Nisam razumeo bas najbolje pitanje ali sto se tice smestaja nasa preporuka je Rtanj jer se tu sve desava i bice popust za ucesnike. Svako moze da spava gde hoce. http://www.xross-team.com/xross-challenge/smestaj/ Kotizacija za zurku se ne placa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Отворена и Фејсбук страница - https://www.facebook.com/pages/Xross-Challenge/491822380922901 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Mart 28, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje smeštaj i ta neka participacija za žurku, pošto primećujem da je najveća i izuzetno jaka konkurencija u kategoriji superteškaša gde postoji izvesna mogućnost da se ne nađem na pobedničkom postolju. Nisam razumeo bas najbolje pitanje ali sto se tice smestaja nasa preporuka je Rtanj jer se tu sve desava i bice popust za ucesnike. Svako moze da spava gde hoce. http://www.xross-team.com/xross-challenge/smestaj/ Kotizacija za zurku se ne placa. Da, da, to sam pitao. Samostalno je prijavljivanje za smeštaj, a postojaće popust za sve one koji dolaze zbog ovog događaja, samo što bi to trebalo naglasiti osoblju prilikom rezervacije. Da li sam dobro shvatio? A ovo za kotizaciju za žurku sam rekao više onako, iz šale. Nisam baš ozbiljno mislio da bi bilo kotizacije za netakmičare, niti bi bio problem i da je ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Свако ко буде на списку такмичара са уплаћеном котизацијом, имаће цене са попустом у хотелу "Ртањ". Цене и услови смештаја - ускоро! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xross-team.com/xross-challenge/prijava-i-startna-lista/ Hoću SRB pored mog imena! Ne vracaj se kuci bez pehara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xross-team.com/xross-challenge/prijava-i-startna-lista/ Hoću SRB pored mog imena! Ne vracaj se kuci bez pehara! Doduse imas 100 kubika vise za tu klasu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Subscribe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 28, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ovo prerasta u Superteški enduro sa pratećim kategorijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Natera me dete da se prijavim,hoce da vidi tatu sa brojem, sta cu moram da vozim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce..na vreme sam se manuo super teške .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ovo prerasta u Superteški enduro sa pratećim kategorijama Ako i mali motore shvate ovo kao i Teskasi, kao CHALLENGE i druzenje, a ne kao trku, bice super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koma, stavite i meni SRB nema veze sto sam na OV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 28, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ovo prerasta u Superteški enduro sa pratećim kategorijama Ako i mali motore shvate ovo kao i Teskasi, kao CHALLENGE i druzenje, a ne kao trku, bice super Naravno da ćemo malo i da se trkamo a dobro druženje i uživanje u prirodi ne mogu da uteknu kakogod da okreneš . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo to je i poenta svega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 28, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vukla me ova B kategorija, al mozda dogodine, za sad je ipak teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koma, stavite i meni SRB nema veze sto sam na OV i ja sam sa EV na kraju ali to nema veze,bitno je kao se ti osecas i kome pripadas po tvom shvatanju i srcu,a na baklanskom podrucju tesko da ko moze da garantuje za tacno poreklo kad znamo da su ovde turci i jos raznorazni harali vekovima...izvinjavam se na OFF-u.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ako i mali motore shvate ovo kao i Teskasi, kao CHALLENGE i druzenje, a ne kao trku, bice super Evo ja sam to tako shvatio! Jos ako nema gornje starosne granice.. Nego, hoce li biti nekog prevoza za male motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji organizovamo mesto za kamp blizu starta? Nekako mislim da je za trku kampovanje najbolja varijanta. Mozda posle prvog dana treba nesto srediti na motoru ,a malo je nezgodno u hodniku hotela...ili nije ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji organizovamo mesto za kamp blizu starta? Nekako mislim da je za trku kampovanje najbolja varijanta. Mozda posle prvog dana treba nesto srediti na motoru ,a malo je nezgodno u hodniku hotela...ili nije ;-) Naravno. Svaki ucesnik ce dobiti mesto za pravljenje svog boksa. Tu mozes da postavis svoj auto, prikolicu, stvari, radni sator, sta god ti treba. To ce sve biti pored hotela Rtanj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...