Jump to content

Moto Zajednica

dr_kolew

Članovi
  • Broj tema i poruka

    377
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu dr_kolew

  • Rođendan 17.04.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun-Beograd
  • Interests
    Biciklizam,Maratonsko trcanje, skijanje,enduro, planinarenje,fotografija,Hi-Fi ...
  • Motocikl
    Honda nc750,Xevo 400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dr_kolew's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

139

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo svima, da ne otvara novu temu u vezi preporuke za dobrog i temeljnog majstora za maxi skutere, lokacija Beograd,konkretnije Zemun. Neko kod koga kad odvezem motor na konstataciju problema želi da pristupi i pogleda o čemu se radi, nakon toga zakaže kad mogu da dovezem na popravku u nekom razumnom razdoblju ( ne za mesec ili dva). Vozimo(ja i supruga) stalno(i zimi i leti) ne radimo dostavu ali mi je motor glavno prevozno sredstvo za grad ,te stoga imam 2 skutera (piaggio 400ccm i hondu 750) na oba tukano urbano i nema zime.
  2. Kvo pitujes tam-ovam...kvo ne okaš ja če ti kažem kude i kakvo...
  3. Vrhunski kofer, kupljen kod nas pre 2 meseca. Kompletno sve, racun i papiri, 2 kljuca plejt za postavku, sve full kao iz radnje Cena 250e 0606539876.Zemun
  4. Iskreno, ja sam navikao na jednocilindrase, mlitav mi je sa snagom, mek na ogibljenju, slabe kocnice.
  5. Zahvaljujem se kolegijumu, danas probao sta me zanima. Tako da vise nije potrebna pomoc oko ovoga. Svima koji su se javili zahvaljujem.
  6. Kolegijum, rec je o meni, mene je Baltrek naveo kao nekog koga zanima KLE500, mene zanima da sednem i probam ciklistiku, i jednostavno probam motor,( nije isto moje jako i tvoje jako, moje udobno i tvoje udobno, za moj pojam snaga kocenja i za tvoj) , da vidim dal me taj motor radi ili ne. Ako ima neko raspolozan da ustupi jedan krug bi bih mu jako zahvalan. Unapred hvala.
  7. motor uvozim,platio ulaz i carinu ostalo mi je jos da prodjem pregled auto moto saveza da dobijem homologaciju a to mi ne daju da prodjem bez originalnog auspuha sa kojim su svi drugi downtown300i prosli taj pregled,ne bitno da li imas arrow ili remus ili bilo koji drugi ne moze sa tim mora stok auspuh. meni treba na zajam ili da kupim ma samo da prodjem taj pregled i to je to...posale toga za tehnicki laka prica. Okrenuh pola Balkana nigde nema za prodaju, Hocu da platim za uslugu pozajmljivanja auspuha-odnosno zadnjeg lonca, ne trazim gratis samo nek se neko javi hitno mi je.
  8. Pozajmio bih ili kupio originalni fabricki auspuh za Kymco Downtown 300i potrebno mi je samo da mogu da prodjem pregled i homologaciju prilikom uvoza, ovako sam platio carinu ,ulaz,porez ma sve ali ne mogu da prodjem pregled bez originalnog fabrickog izduva, ja imam neki aftermarket sa kojim motor ide kao zver, vrlo rado bih se i zamenio ako neko zeli, ako ne samo bih na kratko pozajmio ili jos bolje kupio, Jako mi je hitno ako ima ko da se javi na teritoriji Beograda i okoline bilo bi idealno ako ne nije problem gde god u Srbiji ili sire...
  9. zaboravih kontakt, 060/653 9876 Zemun
  10. Motor se nalazi u Beogradu, registrovan u inostranstvu i vodi se na mene, motor poseduje ABS, odlicno ocuvan i bez ulaganja, kilometraza prava,motor je proizveden krajem oktobra 2014, kupljen 2015te i tada prvi put registrovan za 4 sezone prelazio prosecno oko 5000km godisnje, sto mu dodje sadasnjih 22000km.Motor sam licno dovezao 550km u cugu na tockovima ,bez ikakvih problema i sa zadovoljstvom,putna brzina 100-120kmh.potrosnja 3.5l na 100km 2 ključa originalna od toga 1 nije nikad koriscen. Poseduje kompletno led osvetljenje pa cak i u gepek prostoru ispod sedista gde ima mesta za 2 kacige -1 ful face druga jet,sve je fabricko i nista budzeno,ne svetli nikakav Chek Engine ili bilo koja druga lampica, da jako bitno ABS radi savrseno i 3 puta mi je spaio galvu do sada. motor ne trosi ulja!Poseduje sportski izduv MIVV Exsaust Sytem sa prelepim zvukom on sam po sebi se krece od 260-500eura. Sa ovim izduvom bez bilo kakve druge dorade-znaci sve je stok varijanta na njemu ovaj motor razvija po ravnom 150kmh umesto fabricki deklarisanih 140kmh,ali mu naj vise lezi i odgovara konstantnih 120kmh,tada predivno plovi.JA SAM STAVIO: NOV AKUMULATOR,NOVO ULJE I FILTER ZA ULJ, NOV POGONSKI KAIŠ IZ ORIGINALA,NOV FILTER ZA VAZDUH IZ ORIGINALA, Sve stare delove čuvam i dajem budućem vlasniku, motor je servisirao i prekontrolisao Darko Satelis u Beogradu sve je ovo odsrvisirano pre manje od 200km ili pre 30 dana.Gume na njemu su prve Bridgestone 2014te proizvedene trebalo bi ih zameniti ali ja nisam zeleo bas zbog toga da se vide na njemu jos uvek prve gume.Prodajem ga kao stranca, mozete da ga carinite i td po vasoj zelji, ja motor obavezno odjavljujem i vracam tablicu. CENA JE 2250eZnači cena je f i vise nego povoljna, u pitanju je jedan od naj trazenijih i sigurno naj jaci skuter do 300ccm pa i od mnogih sa vecom kubikazom.Kymco je vec godinama proglasavan naj skuterom u mnogim zemljama a po naj vise u zemlji skutera Italiji.inace opste poznato je je da Kawasaki j300 je rebrendirani Kymco downtown 300i,a cuveni BMW c650 je u fullu Kymco sa stikerima BMW.,to je samo potvrda vrhunskog kvaliteta Kymco skutera.Razlog prodaje-promena plana u porodici :)Prodajem ga kao stranca na vama je da ga carinite ,carinski troskovi su oko 450+110e AMSS
  11. Adventure masin,kompletno preuredjen u te svrhe,ali na zalost zbog manjka vremena(danasnje epidemiske bolesti) ova ultimativna sprava mora kod novog vlasnika jel meni stoji vec 2 godine i ne koristi se.Inace u motor je dosta ulozeno u vidu:Novi lanac i lancanici placeno preko 12 000din,zadnja guma Michelin t63,prednja Hajdenau-placene preko 20 000din,stend up volan aluminijumski Tomaseli placen blizu 10 000din,dokupljen ortiginalni pak treger,odservisirana prednja vila i stavljne Prox carape,fuzasteri preuredjeni i prosireni za dugotrajno stajanje u enduro voznji.zadnji deo dodatno odignut.LEO vince izduv sa kojim ovo zvuci pa malo je reci fenomenalno,odnosno kada je motor upaljen zemlja se trese a dodavanjem gasa cuje se snazan urlik koji budi u vama adrenalin a u sabracaju vozaci automobila vas jasno i glasno cuju:)Postavljen nosac za Navigaciju,izvedena 12v uticnica USB+ standard.iznad prednjeg fara postavljena torbica za aparat ili bilo sta slicnih gabarita.e sada ono naj bitnije kako ovo sve radi:Radi savrseno masina ima predivan zvuk-tih i bez ikakvog lupkanja a sve to iz razloga sto je uklonjn glavni sporni deo u ovoj masini a to je autopmatski dekompresor koji ima obicaj kod ovih masina da se sam od sebe raspadne i napravi lom u masini,e sad mana tome je sto pri hladnom vrmenu motor teze palai,ovo moze da se resi ugradnjom rucnog dekompresora ali ja za to nisam imao ni volje ni vremena.Kako motor ide? pa sto kaze jedan moj prijatelj"IZBIJA IZ CIPELA" odnosno ide tako da morate dobro i cvrsto da se drzite prilikom ubraznja,konkurenciju poput xt600,tt,dr650 i sve ostalo ovo pojede a pritom na proputovanju koje sam imao sa njim 2016te duzine 1500km od beograda preko bosne i crne gore i kompletne srbije pa nazad do bg prosecna potrosnja je bila 4.8l na 100km.Prenos je obavezan jel vlasnik nisam ja vec moj prijatelj od koga sam pre 2 godine kupio motor.Motor moze da se vidi i proba u Beogradu-Zemunu,ali prilikom probe duzan sam da napomenem da ostavite novac u visini cene ovog motora i onda moze proba. 060-653 9876 Nikola.
  12. utihnula zelena sekta el mi se cini?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja