Čeh 1009 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih kupio BMW kad bih imao para... Ali šta ja znam, ja sam samo gušter u moto svetu Vidi Ceh stvarno nemam nista protiv da ako imas para kupis BMW. Dali sad svi pojedinacno treba da se izjasnjavamo sta bi vozili da imamo para.Ja sam svoje rekao Lalajko je isto javno priznao ali da li je to dovoljno za pausalnu konstataciji da bi vecina forumasa kupila evropski motor samo kad bi imali para,sta mislis?I da li je tp pokazatelj da sy evropski motori bolji? Ma ja to samo zbog "neverovatne i paušalne konstatacije" i "neće da priznaju", da se izjasnim. Da li je bolji... bemliga, nisam stručnjak. Meni lično bi bio bolji, iz ove, subjektivne, perspektive neiskustva - nekako mi je gotivan, sviđa mi se što je onakav "kao tenk" (ne znam ko je ovo bio napisao, možda baš ti ) Stvar ukusa. Sviđa mi se kako izgleda, verujem da je (više nego dovoljno) kvalitetan... Najkvalitetniji? Nemam pojma. Drugo (treće, peto, ne znam više), "bolji" je šiiiirok termin. Bolji za šta? Po kom kriterijumu? Cena/performanse, kvalitet izrade, napredna rešenja, pouzdanost, estetika? Za nekoga bi to "da bi vecina forumasa kupila evropski motor samo kad bi imali para" bilo pokazatelj da je bolji, za nekog ne... Verujem da zbog toga i ima ovoliko neslaganja u ovoj temi. Možda, kada bi smo razložili to "bolji" na sitnije faktore... pa onda da razmatramo ko ima bolje ovo ili bolje ono. Ovako, ko je ukupno bolji, je zajeban kolač za nas ovde... Nismo mi neki svetski časopis pa da iscimamo par motora na test, pa da praktično pokažemo te opipljive karakteristike. I opet ne bi mogli da zaokružimo ono što je najbitnije, a to je lični ukus i želje... E, rasplinuo sam se odoh da radim malo, ništa ne uradih ceo dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 1, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve veze ima koliko je proveo vremena pred compom, covek se skoro najvise vozi ! ja takodje dosta vremena provodim za kompom ali se i vozim ! januar 2000km, i sinoc je bilo "zaglavljivanje" cice, klub ... ;D alo bre motori ! ne computeri i cice !!! uhhh ! a sta bi sa kreativnom i konstruktivnom diskusijom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidis mora se stati na put ljudima koji prosipaju ovde neverovatnu kolicinu neistina da se ne izrazim grublje jer ako im neko ne stane na put oni ce preovladati i onda ovaj forum gubi smisao,Kad bi svako radio posao tj uredjivao temu za koje je kvalifikovan konkretno rubrika MOTORI,ne bi bilo ovakvih prepucavanja i prosipanja iz supleg u prazno.Ja ne vodim uredjivacku politiku na forumu i nemam nista protiv da neki urednik pokrene temu za koji nije odredjen pod uslovom da bude nepristrasan cega se svi pridrzavaju ,ali ovoliko da neko bude pristrasan to stvarno nije u redu.Drugo neverovatna je je njegova konstatcija da kad bi ljudi imali para mahom bi kupovali evropske motore samo sto nece da priznaju a on je eto imao snage da to prizna javno. Konkretno koji deo je neistina? Da Husquarna, KTM i Aprilia nemaju apsolutnu dominaciju u cross, enduro i supermoto delu? Da Japan nema bas nista sa cim bi se suprotstavio Ducatiju Desmo? Hajde jednom bar konkretno odgovori, sa nekim dokazom! Moras konacno necimo svoje stavove obrazloziti! Ne mozes se pritiv "neistina" koje ja sirim boriti samo besom, argumenti su efikasniji. I ja sam da se drugacije vodi ova tema. Ja sam za toda se svaki post koji je pluvacina i provokacija obrise, a autor upozori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan japanci ce uvijek biti , jeftinija ali bolja donekle kopija evrope, ali kopija i kraj, nikad nece imati shmek i famu koja vlada oko motora evropske klase, heheheheheh eto tolko od mene, samo da se domognem prvih 20 iljada , i svalim se na adventura , pa cemo lako, ja odo a vi se cukajte )))) isto ko za auta , i skoro za sve , hehehhehehhehehe surova istina dodjete na moto skup tamo petsto hiljada superiornih japanaca i onda uleti neki gs , aprilia, augusta i ktm i sl, i svi blenu i samo ogovaraju i dive se, khm khm hhhmhm h khkhkhkhkhmhm , a testova eto kolko ocete i koji god podatak da iznesete ovdje , nekoce reci a ti su pristrasni a ti varaju a ti ovo a ti ono, sto je za dokaz da nema relevatnih konretnih i kakvih god podataka, vozite sto vi se svidi, kupite za sta imate para, i kao takvi svaki od vasih prijatelja metalnih su najbolji na svijetu , e sad zima udarila, odavno se ne vozi, pa smo se malo zaglupili, ajd za vikend djir i mante se corava posla , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 1, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo je i glupo postavljena tema Japan (jedna zemlja) protiv cele Evrope t.j svih Evropskih proizvodjaca koji su itekako "mala deca" za VELIKI JAPAN. BMW je sminka i bacanje para , Zabari se isprdjuju sa njihovim unikatnim modelima od po 100000 E , a Husaberg i Huskvarna neka i dalje prave motorne testere kao i do sada,Peugeot je sramota Evropske moto industrije , da ne pricam o propalim pokusajima Jawe i MZ-a da udju u trku za trziste, Ceska Praga je solidan motor koliko i protivvazdusna odbrana "99, Tomos je svetsko cudo (posle Zastave iz Kragujevca),sto opet ako se saberu svi ti silni proizvodjaci motocikala iz Evrope nikako ne mogu da pariraju motociklima iz japana. Postoji mogucnost da pojedini Evropski modeli motocikla budu bolji od Japanskih, ali to je samo pojedinacno, u globalu nema sanse. Dajte konkretno model protiv modela pa cemo da diskutujemo. Ovako ... Jedan je Japan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vidis mora se stati na put ljudima koji prosipaju ovde neverovatnu kolicinu neistina da se ne izrazim grublje jer ako im neko ne stane na put oni ce preovladati i onda ovaj forum gubi smisao,Kad bi svako radio posao tj uredjivao temu za koje je kvalifikovan konkretno rubrika MOTORI,ne bi bilo ovakvih prepucavanja i prosipanja iz supleg u prazno.Ja ne vodim uredjivacku politiku na forumu i nemam nista protiv da neki urednik pokrene temu za koji nije odredjen pod uslovom da bude nepristrasan cega se svi pridrzavaju ,ali ovoliko da neko bude pristrasan to stvarno nije u redu.Drugo neverovatna je je njegova konstatcija da kad bi ljudi imali para mahom bi kupovali evropske motore samo sto nece da priznaju a on je eto imao snage da to prizna javno. Konkretno koji deo je neistina? Da Husquarna, KTM i Aprilia nemaju apsolutnu dominaciju u cross, enduro i supermoto delu? Da Japan nema bas nista sa cim bi se suprotstavio Ducatiju Desmo? Hajde jednom bar konkretno odgovori, sa nekim dokazom! Moras konacno necimo svoje stavove obrazloziti! Ne mozes se pritiv "neistina" koje ja sirim boriti samo besom, argumenti su efikasniji. I ja sam da se drugacije vodi ova tema. Ja sam za toda se svaki post koji je pluvacina i provokacija obrise, a autor upozori. Sto ne postavis kad si toliko realan koji su motori pobedjivali zadnjih 20 god u najcenjenijoj klasi MOTO GP.Inace KTM je jedini evropski motor koji opravdava svaku paru koja je placena za njega i to samo modeli nekoliko godina unazad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 946 Napisano Februar 1, 2008 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja napisem nesto osim besmislenih offova HondaCUB http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Super_Cub 4-taktni motor od 50 kubika, jeftin, pouzdan, izdrzljiv, ide do 80km na sat. Najprodavanije motorno vozilo na svetu (proizvodnja od 1958). Proglasena za najbolji motor ikada u na Discovery-ju (ispred Ducatija koji je bio 2. mislim). Ko ne zna Charlie Boorman (valjda se tako pise) je sipao u nju ulje iz friteze, natovario sa ne znam koliko stotina kg, bacao sa zgrade i ona je i dalje radila (cak ju je i provozao nekoliko metara (posle bacanja). Ne razumem se puno u motore ali mislim da iz evrope ne postoji pravi konkurent ovom motoricu. I mogu da kazem da sam ga nasao kod nas kupio bi ga bez razmisljanja umesto Tomosa. The empire strikes back Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vidis mora se stati na put ljudima koji prosipaju ovde neverovatnu kolicinu neistina da se ne izrazim grublje jer ako im neko ne stane na put oni ce preovladati i onda ovaj forum gubi smisao,Kad bi svako radio posao tj uredjivao temu za koje je kvalifikovan konkretno rubrika MOTORI,ne bi bilo ovakvih prepucavanja i prosipanja iz supleg u prazno.Ja ne vodim uredjivacku politiku na forumu i nemam nista protiv da neki urednik pokrene temu za koji nije odredjen pod uslovom da bude nepristrasan cega se svi pridrzavaju ,ali ovoliko da neko bude pristrasan to stvarno nije u redu.Drugo neverovatna je je njegova konstatcija da kad bi ljudi imali para mahom bi kupovali evropske motore samo sto nece da priznaju a on je eto imao snage da to prizna javno. Konkretno koji deo je neistina? Da Husquarna, KTM i Aprilia nemaju apsolutnu dominaciju u cross, enduro i supermoto delu? Da Japan nema bas nista sa cim bi se suprotstavio Ducatiju Desmo? Hajde jednom bar konkretno odgovori, sa nekim dokazom! Moras konacno necimo svoje stavove obrazloziti! Ne mozes se pritiv "neistina" koje ja sirim boriti samo besom, argumenti su efikasniji. I ja sam da se drugacije vodi ova tema. Ja sam za toda se svaki post koji je pluvacina i provokacija obrise, a autor upozori. Svi ti tvoji nazovi argumenti su neproverene informacije koje si iskopao kozna gde na netu,jel tako? Aman bre kako mozes da potezes te nebuloze kad raspravljamo o motorima to nema nikakvu validnost osim u tvoojo glavi i ja stvarno sa tobom nemam o cemu da raspravljam vise i pozivavm javno Pabla i ili neko drugog ko moze da se izjasni po ovom pitanju odnosni da nas zastiti od tvojih samouverenih izjava '' procitao sam na netu '' ili skinuo sam na ''netu''.Meni licno mnogo vise znaci izjava mog drugara mehanicara o Ducatiju koje ti olako karakterises kao rekla kazaale nego sve sto si do sada napisao o motorima ,jer sve sto si ti dosada napisao o motorima skinui si sa neta ili procitao negde i za mene si ti totalno nekvalifikovan da se pojavljujes kao urednik u rubrici MOTORI .Ogranici se na rubriku PUTOVANJA za koju kazes da si kvalifikovan kao iskusan bajker sa ko zna koliko kilometara iza sebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 1, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na Hacky-ev post, Treba spomenuti i Hondu Dax http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_ST_series_(minibike) http://www.honda-dax.com Proizvodila se od 1969. do 1999. Recimo, u Belgiji su prilicno popularni ovi motorcici i ima ih prilican broj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 1, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene , Lalajko druze sto je bila ona cupi dobra sinoc jedva sam ustao .Predlazem i tebi povremeno da uradis ovakav vid rekreacije videces sve ce da ti bude lepse ,i neces toliko da se zanimas za podatke,ubrzanje ,samo dok osetis mrs. I gde smo ono stali koji bese najbol;ji japanski ili engleski ili svedski ;D , aj ubaci neku kolonu jedva cekam da vidim, pa da raspalimo ponovo Bravo, baš lep post. Argumentovano i precizno o temi o kojoj se vodi rasprava. Tvoji komentari uvek doprinose kvalitetu rasprave, i drago mi je što vidim da kao i uvek diskutuješ o konkretnim karakteristikama motora a suzdržavaš se od lične prozivke i jeftinih udaraca ispod pojasa. Ja ne znam sto se ti osecas prozvanim da zastupas Lalajka mozda zato sto zastupa tezu da su evropski motori MNOGO MNOGO bolji bar prema podacima iz interneta.Vidis mora se stati na put ljudima koji prosipaju ovde neverovatnu kolicinu neistina da se ne izrazim grublje jer ako im neko ne stane na put oni ce preovladati i onda ovaj forum gubi smisao,Kad bi svako radio posao tj uredjivao temu za koje je kvalifikovan konkretno rubrika MOTORI,ne bi bilo ovakvih prepucavanja i prosipanja iz supleg u prazno.Ja ne vodim uredjivacku politiku na forumu i nemam nista protiv da neki urednik pokrene temu za koji nije odredjen pod uslovom da bude nepristrasan cega se svi pridrzavaju ,ali ovoliko da neko bude pristrasan to stvarno nije u redu.Drugo neverovatna je je njegova konstatcija da kad bi ljudi imali para mahom bi kupovali evropske motore samo sto nece da priznaju a on je eto imao snage da to prizna javno. Ne osećam se ja prozvanim nego mi smeta tvoj nastup. Počne rasprava o motorima, a ti predješ na lične prozivke, a sve kao nije nego pričaš o motorima. Te vlasnici odredjenih evropskih motora su pozeri koji samo pokazuju koliko para imaju, te se odredjeni članovi foruma ne voze dovoljno nego kenjaju, te sad Lalajko ne kara dovoljno… Dakle od tebe u glavnom lične uvrede, a argumenata skoro nigde. Evo, trebalo ti je 7 strana da pomeneš Moto GP… Prvi argument koji liči na nešto. A da imaš malo manje nakaradan nastup, možda bi još neko stao na tvoju stranu i izneo neki podatak koji bi ti išao u korist. Kao na primer to da Evropljani nikako ne dominiraju kros takmičenjima, jer gle iznenadjenja – Evropa nije jedini kontinent gde se ta takmičenja održavaju. U američkom Motokrosu i Superkrosu nijedan evropski proizvodjač nije pobedio nikada. Takodje u najtežoj enduro trci na Severnoameričkom kontinentu, i najpoznatijoj svetskoj enduro trci posle Dakara, trci Baha 1000, Honda dominira već godinama, a svi Evropljani na čelu sa KTM-om i BMW-om ga duvaju. Poslednji evropski proizvodjač koji je pobedio je bila Husquarna 1983. godine. Na svestkom FIM motokrosu do 250 cc Evropljani nisu odneli šampionat već 20 godina. I tako dalje. Vidiš, to su na primer neki argumenti. A ti u glavnom napadaš vlasnike motora koji ti se ne svidjaju i forumaše koji se ne slažu sa tobom. I kako onda da neko stane na tvoju stranu? Oladi malo sa vredjanjem, pročačkaj malo po internetu i nadji neki podatak kojim bi dokazao da si upravu (a takvih podataka ima). Ne samo da bi ti argumetni bili jači, nego bi imao i dodatnu korist jer bi se dodatno edukovao - našao bi podatke koji bi ti pokazali da nisu ni Japanci najbolji u svemu te da i Evropljani i te kako imaju čime da se ponose. A ne samo “Japanci najbolji a Evropljani truba, i jebite se svi koji drugačije razmišljate”. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mene , Lalajko druze sto je bila ona cupi dobra sinoc jedva sam ustao .Predlazem i tebi povremeno da uradis ovakav vid rekreacije videces sve ce da ti bude lepse ,i neces toliko da se zanimas za podatke,ubrzanje ,samo dok osetis mrs. I gde smo ono stali koji bese najbol;ji japanski ili engleski ili svedski ;D , aj ubaci neku kolonu jedva cekam da vidim, pa da raspalimo ponovo Bravo, baš lep post. Argumentovano i precizno o temi o kojoj se vodi rasprava. Tvoji komentari uvek doprinose kvalitetu rasprave, i drago mi je što vidim da kao i uvek diskutuješ o konkretnim karakteristikama motora a suzdržavaš se od lične prozivke i jeftinih udaraca ispod pojasa. Ja ne znam sto se ti osecas prozvanim da zastupas Lalajka mozda zato sto zastupa tezu da su evropski motori MNOGO MNOGO bolji bar prema podacima iz interneta.Vidis mora se stati na put ljudima koji prosipaju ovde neverovatnu kolicinu neistina da se ne izrazim grublje jer ako im neko ne stane na put oni ce preovladati i onda ovaj forum gubi smisao,Kad bi svako radio posao tj uredjivao temu za koje je kvalifikovan konkretno rubrika MOTORI,ne bi bilo ovakvih prepucavanja i prosipanja iz supleg u prazno.Ja ne vodim uredjivacku politiku na forumu i nemam nista protiv da neki urednik pokrene temu za koji nije odredjen pod uslovom da bude nepristrasan cega se svi pridrzavaju ,ali ovoliko da neko bude pristrasan to stvarno nije u redu.Drugo neverovatna je je njegova konstatcija da kad bi ljudi imali para mahom bi kupovali evropske motore samo sto nece da priznaju a on je eto imao snage da to prizna javno. Ne osećam se ja prozvanim nego mi smeta tvoj nastup. Počne rasprava o motorima, a ti predješ na lične prozivke, a sve kao nije nego pričaš o motorima. Te vlasnici odredjenih evropskih motora su pozeri koji samo pokazuju koliko para imaju, te se odredjeni članovi foruma ne voze dovoljno nego kenjaju, te sad Lalajko ne kara dovoljno… Dakle od tebe u glavnom lične uvrede, a argumenata skoro nigde. Evo, trebalo ti je 7 strana da pomeneš Moto GP… Prvi argument koji liči na nešto. A da imaš malo manje nakaradan nastup, možda bi još neko stao na tvoju stranu i izneo neki podatak koji bi ti išao u korist. Kao na primer to da Evropljani nikako ne dominiraju kros takmičenjima, jer gle iznenadjenja – Evropa nije jedini kontinent gde se ta takmičenja održavaju. U američkom Motokrosu i Superkrosu nijedan evropski proizvodjač nije pobedio nikada. Takodje u najtežoj enduro trci na Severnoameričkom kontinentu, i najpoznatijoj svetskoj enduro trci posle Dakara, trci Baha 1000, Honda dominira već godinama, a svi Evropljani na čelu sa KTM-om i BMW-om ga duvaju. Poslednji evropski proizvodjač koji je pobedio je bila Husquarna 1983. godine. Na svestkom FIM motokrosu do 250 cc Evropljani nisu odneli šampionat već 20 godina. I tako dalje. Vidiš, to su na primer neki argumenti. A ti u glavnom napadaš vlasnike motora koji ti se ne svidjaju i forumaše koji se ne slažu sa tobom. I kako onda da neko stane na tvoju stranu? Oladi malo sa vredjanjem, pročačkaj malo po internetu i nadji neki podatak kojim bi dokazao da si upravu (a takvih podataka ima). Ne samo da bi ti argumetni bili jači, nego bi imao i dodatnu korist jer bi se dodatno edukovao - našao bi podatke koji bi ti pokazali da nisu ni Japanci najbolji u svemu te da i Evropljani i te kako imaju čime da se ponose. A ne samo “Japanci najbolji a Evropljani truba, i jebite se svi koji drugačije razmišljate”. Namerno nism hteo da izbacujem podatke sa interneta ne sto ne mogu da ih nadjem nego bas zbog toga sto je Lalajko svoju konstataciju da je Evropa toliko bolja od Japanaca upravo bazirao na podacima iz interneta i uhvatio se za njh kao slep za motku.Ne kazem da sam cvecka umem da planem ponekad ali uvek i samo uvek izazvan ljudskom gluposcu osobinom koja me izludjuje najvise od svih mana . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan eh da mi je da sam dokon kao i vi ................................. srecan narod nema sta ............... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan FIM MX1 World Motocross Champions / 250 MX Rider 2007 Steve RAMON (BEL), Suzuki 2006 Stefan EVERTS (BEL), Yamaha 2005 Stefan EVERTS (BEL), Yamaha 2004 Stefan EVERTS (BEL), Yamaha 2003 Stefan EVERTS (BEL), Yamaha 2002 Mickael PICHON (FRA), Suzuki 2001 Mickael PICHON (FRA), Suzuki 2000 Frederic BOLLEY (FRA), Honda 1999 Frederic BOLLEY (FRA), Honda 1998 Sebastien TORTELLI (FRA), Kawasaki 1997 Stefan EVERTS (BEL), Honda 1996 Stefan EVERTS (BEL), Honda 1995 Stefan EVERTS (BEL), Kawasaki 1994 Greg ALBERTYN (SAF), Suzuki 1993 Greg ALBERTYN (SAF), Honda 1992 Donny SCHMIT (USA), Yamaha 1991 Trampas PARKER (USA), Honda 1990 Alessandro PUZAR (ITA), Suzuki 1989 Jean-Michel BAYLE (FRA), Honda 1988 John Van den BERK (HOL), Yamaha 1987 Eric GEBOERS (BEL), Honda 1986 Jacky VIMOND (FRA), Yamaha 1985 Heinz KINIGADNER (AUT), KTM 1984 Heinz KINIGADNER (AUT), KTM 1983 Georges JOBE (BEL), Suzuki 1982 Danny LAPORTE (USA), Yamaha 1981 Neil HUDSON (GBR), Yamaha 1980 Georges JOBE (BEL), Suzuki 1979 Hakan CARLQVIST (SWE), Husqvarna 1978 Guennady MOISSEEV (URS), KTM 1977 Guennady MOISSEEV (URS), KTM 1976 Heikki MIKKOLA (FIN), Husqvarna 1975 Harry EVERTS (BEL), Puch 1974 Guennady MOISSEEV (URS), KTM 1973 Hakan ANDERSSON (SWE), Yamaha 1972 Joel ROBERT (BEL), Suzuki 1971 Joel ROBERT (BEL), Suzuki 1970 Joel ROBERT (BEL), Suzuki 1969 Joel ROBERT (BEL), CZ 1968 Joel ROBERT (BEL), CZ 1967 Torsten HALLMAN (SWE), Husqvarna 1966 Torsten HALLMAN (SWE), Husqvarna 1965 Viktor ARBEKOV (URS), CZ 1964 Joel ROBERT (BEL), CZ 1963 Torsten HALLMAN (SWE), Husqvarna 1962 Torsten HALLMAN (SWE), Husqvarna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan FIM MX2 World Motocross Champions / 125 MX Rider 2007 Antonio CAIROLI (ITA), Yamaha 2006 Christophe POURCEL (FRA), Kawasaki 2005 Antonio CAIROLI (ITA), Yamaha 2004 Ben TOWNLEY (NZL), KTM 2003 Steve RAMON (BEL), KTM 2002 Mickael MASCHIO (FRA), Kawasaki 2001 James DOBB (GBR), KTM 2000 Grant LANGSTON (SAF), KTM 1999 Alessio CHIODI (ITA), Husqvarna 1998 Alessio CHIODI (ITA), Husqvarna 1997 Alessio CHIODI (ITA), Yamaha 1996 Sebastien TORTELLI (FRA), Kawasaki 1995 Alessandro PUZAR (ITA), Honda 1994 Bobby MOORE (USA), Yamaha 1993 Pedro TRAGTER (HOL), Suzuki 1992 Greg ALBERTYN (SAF), Honda 1991 Stefan EVERTS (BEL), Suzuki 1990 Donny SCHMIT (USA), Suzuki 1989 Trampas PARKER (USA), KTM 1988 Jean-Michel BAYLE (FRA), Honda 1987 John Van den BERK (HOL), Yamaha 1986 Dave STRIJBOS (HOL), Cagiva 1985 Pekka VEHKONEN (FIN), Cagiva 1984 Michele RINALDI (ITA), Suzuki 1983 Eric GEBOERS (BEL), Suzuki 1982 Eric GEBOERS (BEL), Suzuki 1981 Harry EVERTS (BEL), Suzuki 1980 Harry EVERTS (BEL), Suzuki 1979 Harry EVERTS (BEL), Suzuki 1978 Akira WATANABE (JAP), Suzuki 1977 Gaston RAHIER (BEL), Suzuki 1976 Gaston RAHIER (BEL), Suzuki 1975 Gaston RAHIER (BEL), Suzuki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan FIM MX3 World Motocross Champions / 500 MX Rider 2007 Yves DEMARIA (FRA), Yamaha 2006 Yves DEMARIA (FRA), KTM 2005 Sven BREUGELMANS (BEL), KTM 2004 Yves DEMARIA (FRA), KTM 2003 Joel SMETS (BEL), KTM 2002 Stefan EVERTS (BEL), Yamaha 2001 Stefan EVERTS (BEL), Yamaha 2000 Joel SMETS (BEL), KTM 1999 Andrea BARTOLINI (ITA), Yamaha 1998 Joel SMETS (BEL), Husaberg 1997 Joel SMETS (BEL), Husaberg 1996 Shayne KING (NZL), KTM 1995 Joel SMETS (BEL), Husaberg 1994 Marcus HANSSON (SWE), Honda 1993 Jacky MARTENS (BEL), Husqvarna 1992 Georges JOBE (BEL), Honda 1991 Georges JOBE (BEL), Honda 1990 Eric GEBOERS (BEL), Honda 1989 David THORPE (GBR), Honda 1988 Eric GEBOERS (BEL), Honda 1987 Georges JOBE (BEL), Honda 1986 David THORPE (GBR), Honda 1985 David THORPE (GBR), Honda 1984 Andre MALHERBE (BEL), Honda 1983 Hakan CARLQVIST (SWE), Yamaha 1982 Brad LACKEY (USA), Suzuki 1981 Andre MALHERBE (BEL), Honda 1980 Andre MALHERBE (BEL), Honda 1979 Graham NOYCE (GBR), Honda 1978 Heikki MIKKOLA (FIN), Yamaha 1977 Heikki MIKKOLA (FIN), Yamaha 1976 Roger de COSTER (BEL), Suzuki 1975 Roger de COSTER (BEL), Suzuki 1974 Heikki MIKKOLA (FIN), Husqvarna 1973 Roger de COSTER (BEL), Suzuki 1972 Roger de COSTER (BEL), Suzuki 1971 Roger de COSTER (BEL), Suzuki 1970 Bengt ABERG (SWE), Husqvarna 1969 Bengt ABERG (SWE), Husqvarna 1968 Paul FRIEDRICHS (GER), CZ 1967 Paul FRIEDRICHS (GER), CZ 1966 Paul FRIEDRICHS (GER), CZ 1965 Jeff SMITH (GBR), BSA 1964 Jeff SMITH (GBR), BSA 1963 Rolf TIBBLIN (SWE), Hedlund 1962 Rolf TIBBLIN (SWE), Husqvarna 1961 Sten LUNDIN (SWE), Lito 1960 Bill NILSSON (SWE), Husqvarna 1959 Sten LUNDIN (SWE), Monark 1958 Rene BAETEN (BEL), FN 1957 Bill NILSSON (SWE), AJS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Baja 1000 Winners (2-Wheel Category) / SCORE / NORRA Riders 2007 Johnny CAMPBELL / Steve HENGEVELD / Robby BELL / Kendall NORMAN (Honda) 2006 Steve HENGEVELD / Mike CHILDRESS / Quinn CODY (Honda) 2005 Johnny CAMPBELL / Steve HENGEVELD / Mike CHILDRESS (Honda) 2004 Johnny CAMPBELL / Steve HENGEVELD (Honda) 2003 Johnny CAMPBELL / Steve HENGEVELD (Honda) 2002 Johnny CAMPBELL / Steve HENGEVELD / Andy GRIDER (Honda) 2001 Johnny CAMPBELL / Tim STAAB (Honda) 2000 Johnny CAMPBELL / Steve HENGEVELD / C. SMITH / T. STAAB (Honda) 1999 Johnny CAMPBELL / Tim STAAB (Honda) 1998 Johnny CAMPBELL / Jimmy LEWIS (Honda) 1997 Greg BRINDLE / Johnny CAMPBELL / Tim STAAB (Honda) 1996 Ty DAVIS / Paul KRAUSE / Greg ZITTERKOPF (Kawasaki) 1995 Ty DAVIS / Ted HUNNICUTT Jr. / Paul KRAUSE (Kawasaki) 1994 Ty DAVIS / Danny HAMEL / Larry ROESELER (Kawasaki) 1993 Ty DAVIS / Danny HAMEL / Larry ROESELER (Kawasaki) 1992 Danny HAMEL / Paul OSTBO / Garth SWEETLAND (Kawasaki) 1991 Ted HUNNICUTT Jr. / Larry ROESELER / Marty SMITH (Kawasaki) 1990 Ted HUNNICUTT Jr. / Danny LAPORTE / Larry ROESELER (Kawasaki) 1989 Ted HUNNICUTT Jr. / Danny LAPORTE / Larry ROESELER (Kawasaki) 1988 Paul KRAUSE / Danny LAPORTE / Larry ROESELER (Kawasaki) 1987 Dan ASHCROFT / Bruce OGILVIE (Honda) 1986 Chuck MILLER / Bruce OGILVIE (Honda) 1985 Randy MORALES / Derrick PAIEMENT (Honda) 1984 Chuck MILLER / Randy MORALES (Honda) 1983 Dan ASHCRAFT / Dan SMITH (Husqvarna) 1982 Al BAKER / Jack JOHNSON (Honda) 1981 Scot HARDEN / Brent WALLINGSFORD (Husqvarna) 1980 Jack JOHNSON / Larry ROESELER (Yamaha) 1979 Jack JOHNSON / Larry ROESELER (Husqvarna) 1978 Jack JOHNSON / Larry ROESELER (Husqvarna) 1977 Scot HARDEN / Brent WALLINGSFORD (Husqvarna) 1976 Mitch MAYES / Larry ROESELER (Husqvarna) 1975 Al BAKER / Gene CANNADY (Honda) 1974 - 1973 A.C. BAKKEN / Mitch MAYES (Husqvarna) 1972 Gunnar NILSSON / Rolf TIBBLIN (Husqvarna) 1971 Gunnar NILSSON / Malcolm SMITH (Husqvarna) 1970 Bill BOWERS / Mike PATRICK (Yamaha) 1969 Gunnar NILSSON / J.N. ROBERTS (Husqvarna) 1968 Larry BERQUIST / Gary PRESTON (Honda) 1967 J.N. ROBERTS / Malcolm SMITH (Husqvarna) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Suzuka 8-hours Winners / FIM Endurance # Riders Motorcycle 2007 34 Yukio KAGAYAMA (JAP) / Kousuke AKIYOSHI (JAP) Suzuki GSX-R1000 2006 778 Shin'Ichi ITOH (JAP) / Takeshi TSUJIMURA (JAP) Honda CBR1000RRW 2005 7 Tohru UKAWA (JAP) / Ryuichi KIYONARI (JAP) Honda CBR1000RRW 2004 7 Tohru UKAWA (JAP) / Hitoyasu IZUTSU (JAP) Honda CBR1000RRW 2003 71 Yukio NUKUMI (JAP) / Manabu KAMADA (JAP) Honda VTR1000SPW 2002 11 Daijiro KATO (JAP) / Colin EDWARDS (USA) Honda VTR1000SPW 2001 11 Valentino ROSSI (ITA) / Colin EDWARDS (USA) / Manabu KAMADA (JAP) Honda VTR1000SPW 2000 4 Tohru UKAWA (JAP) / Daijiro KATO (JAP) Honda VTR1000SPW 1999 4 Tadayuki OKADA (JAP) / Alex BARROS (BRA) Honda RC45 1998 33 Shinichi ITOH (JAP) / Tohru UKAWA (JAP) Honda RC45 1997 33 Shinichi ITOH (JAP) / Tohru UKAWA (JAP) Honda RC45 1996 45 Colin EDWARDS (USA) / Noriyuki HAGA (JAP) Yamaha YZF750 1995 11 Aaron SLIGHT (NZL) / Tadayuki OKADA (JAP) Honda RC45 1994 11 Doug POLEN (USA) / Aaron SLIGHT (NZL) Honda RC45 1993 1 Scott RUSSELL (USA) / Aaron SLIGHT (NZL) Kawasaki ZXR-7 1992 11 Wayne GARDNER (AUS) / Daryl BEATTIE (AUS) Honda RVF750 1991 11 Wayne GARDNER (AUS) / Mick DOOHAN (AUS) Honda RVF750 1990 21 Tadahiko TAIRA (JAP) / Eddie LAWSON (USA) Yamaha YZF750 1989 2 Dominique SARRON (FRA) / Alex VIEIRA (FRA) Honda RVF750 1988 3 Kevin MAGEE (AUS) / Wayne RAINEY (USA) Yamaha YZF750 1987 21 Martin WIMMER (GER) / Kevin MAGEE (AUS) Yamaha YZF750 1986 4 Wayne GARDNER (AUS) / Dominique SARRON (FRA) Honda RVF750 1985 3 Wayne GARDNER (AUS) / Masaki TOKUNO (JAP) Honda RVF750 1984 1 Mike BALDWIN (USA) / Fred MERKEL (USA) Honda RS750R 1983 6 Herve MOINEAU (FRA) / Richard HUBIN (FRA) Suzuki GS1000R 1982 27 Shigeo IIJIMA (JAP) / Shinji HAGIWARA (JAP) Honda CB900F 1981 1 Mike BALDWIN (USA) / David ALDANA (USA) Honda RS1000 1980 12 Wes COOLEY (USA) / Graeme CROSBY (NZL) Suzuki GS1000 1979 6 Tony HATTON (AUS) / Michael COLE (AUS) Honda CB900 1978 2 Wes COOLEY (USA) / Mike BALDWIN (USA) Suzuki GS1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Moto GP 350 World Champions / FIM Grand Prix Rider 1982 Anton MANG (GER), Kawasaki 1981 Anton MANG (GER), Kawasaki 1980 Jon EKEROLD (SAF), Yamaha 1979 Kork BALLINGTON (SAF), Kawasaki 1978 Kork BALLINGTON (SAF), Kawasaki 1977 Takazumi KATAYAMA (JAP), Yamaha 1976 Walter VILLA (ITA), Harley-Davidson 1975 Johnny CECOTTO (VEN), Yamaha 1974 Giacomo AGOSTINI (ITA), Yamaha 1973 Giacomo AGOSTINI (ITA), MV Agusta 1972 Giacomo AGOSTINI (ITA), MV Agusta 1971 Giacomo AGOSTINI (ITA), MV Agusta 1970 Giacomo AGOSTINI (ITA), MV Agusta 1969 Giacomo AGOSTINI (ITA), MV Agusta 1968 Giacomo AGOSTINI (ITA), MV Agusta 1967 Mike HAILWOOD (GBR), Honda 1966 Mike HAILWOOD (GBR), Honda 1965 Jim REDMAN (RHO), Honda 1964 Jim REDMAN (RHO), Honda 1963 Jim REDMAN (RHO), Honda 1962 Jim REDMAN (RHO), Honda 1961 Gary HOCKING (RHO), MV Agusta 1960 John SURTEES (GBR), MV Agusta 1959 John SURTEES (GBR), MV Agusta 1958 John SURTEES (GBR), MV Agusta 1957 Keith CAMPBELL (AUS), Moto Guzzi 1956 Bill LOMAS (GBR), Moto Guzzi 1955 Bill LOMAS (GBR), Moto Guzzi 1954 Fergus ANDERSON (GBR), Moto Guzzi 1953 Fergus ANDERSON (GBR), Moto Guzzi 1952 Geoff DUKE (GBR), Norton 1951 Geoff DUKE (GBR), Norton 1950 Bob FOSTER (GBR), Velocette 1949 Freddie FRITH (GBR), Velocette Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Moto GP 250 World Champions / FIM Grand Prix Rider 2007 Jorge LORENZO (SPA), Aprilia 2006 Jorge LORENZO (SPA), Aprilia 2005 Daniel PEDROSA (SPA), Honda 2004 Daniel PEDROSA (SPA), Honda 2003 Manual POGGIALI (ITA), Aprilia 2002 Marco MELANDRI (ITA), Aprilia 2001 Daijiro KATOH (JAP), Honda 2000 Olivier JACQUE (FRA), Yamaha 1999 Valentino ROSSI (ITA), Aprilia 1998 Loris CAPIROSSI (ITA), Aprilia 1997 Max BIAGGI (ITA), Honda 1996 Max BIAGGI (ITA), Aprilia 1995 Max BIAGGI (ITA), Aprilia 1994 Max BIAGGI (ITA), Aprilia 1993 Tetsuya HARADA (JAP), Yamaha 1992 Luca CADALORA (ITA), Honda 1991 Luca CADALORA (ITA), Honda 1990 John KOCINSKI (USA), Yamaha 1989 Sito PONS (SPA), Honda 1988 Sito PONS (SPA), Honda 1987 Anton MANG (GER), Honda 1986 Carlos LAVADO (VEN), Yamaha 1985 Freddie SPENCER (USA), Honda 1984 Christian SARRON (FRA), Yamaha 1983 Carlos LAVADO (VEN), Yamaha 1982 Jean-Louis TOURNADRE (FRA), Yamaha 1981 Anton MANG (GER), Kawasaki 1980 Anton MANG (GER), Kawasaki 1979 Kork BALLINGTON (SAF), Kawasaki 1978 Kork BALLINGTON (SAF), Kawasaki 1977 Mario LEGA (ITA), Morbidelli 1976 Walter VILLA (ITA), Harley-Davidson 1975 Walter VILLA (ITA), Harley-Davidson 1974 Walter VILLA (ITA), Harley-Davidson 1973 Dieter BRAUN (GER), Yamaha 1972 Jarno SAARINEN (FIN), Yamaha 1971 Phil READ (GBR), Yamaha 1970 Rod GOULD (GBR), Yamaha 1969 Kel CARRUTHERS (AUS), Benelli 1968 Phil READ (GBR), Yamaha 1967 Mike HAILWOOD (GBR), Honda 1966 Mike HAILWOOD (GBR), Honda 1965 Phil READ (GBR), Yamaha 1964 Phil READ (GBR), Yamaha 1963 Jim REDMAN (RHO), Honda 1962 Jim REDMAN (RHO), Honda 1961 Mike HAILWOOD (GBR), Honda 1960 Carlo UBBIALI (ITA), MV Agusta 1959 Carlo UBBIALI (ITA), MV Agusta 1958 Tarquinio PROVINI (ITA), MV Agusta 1957 Cecil SANDFORD (GBR), Mondial 1956 Carlo UBBIALI (ITA), MV Agusta 1955 Hermann-Paul MULLER (GER), NSU 1954 Werner HAAS (GER), NSU 1953 Werner HAAS (GER), NSU 1952 Enrico LORENZETTI (ITA), Moto Guzzi 1951 Bruno RUFFO (ITA), Moto Guzzi 1950 Dario AMBROSINI (ITA), Benelli 1949 Bruno RUFFO (ITA), Moto Guzzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...