Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo ne bih svrstavao u motore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan U kuku, lele, majko mila, nasta ovo lici, vrstu motora al ko smo mi da polemisemo o necem sa neke druge planete Mada ko zna mozda se nekom svidja that stil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Japanski custom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Pedja. Japan je svet za sebe, ne trudite se da razumete jer ne mozete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Dukatistom, no svako je lud na svoj nacin i o tome ne treba raspravljati. Vlasnici su ljudi koji ne mogu na drugi nacin da budu zapazeni, a imaju potrebu. Ovo je isto kao kad obuces Lacosta majcu, Armani odelo i Nike patike. Sve kvalitetno, ali jedno sa drugim ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U filmu ,,Purple rain'' pjevač Princ je vozio neki motor s oklopima ,nebu pod oblake'. Mogla je to biti neka XJ Yamaha i liči mi na ovo što ja Branko okačio. Neki POP stil ranih osamdesetih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspjeo sam izgooglati koji je to stil u pitanju. Zove se Bosozokau Motocycle Style i nastao je u Japanu. http://www.fuzzygalore.com/2009/11/superficial-friday-japans-bosozoku-motorcycle-style/ http://www.tofugu.co...to-be-bosozoku/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Februar 21, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan U filmu ,,Purple rain'' pjevač Princ je vozio neki motor s oklopima ,nebu pod oblake'. Mogla je to biti neka XJ Yamaha i liči mi na ovo što ja Branko okačio. Neki POP stil ranih osamdesetih. honda CB400A, 'hondamatic' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ih svrstao u sranje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kiceraj majko, pa jadni motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh stvarno je gadno i ni malo mi se ne dopada. Ali ne treba pljuvati po necemu sto ne razumemo i sto je "drugacije". Njima se verovatno taj stil svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Februar 22, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmmmm SVEEEEEEEEEEEEEEEEE aaaAAAAAA:jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 22, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Мислите на овог ''лепотана'' http://members.modernvespa.net/cheetohh/uploads/pr_ride_19754.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Februar 22, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bar sjede normalno(vecina) a ne ko oni sto vise ko majmuni za granu na harlijima i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 22, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jaпан - земља која је произвела толико легендарних мотора који се возе широм света, а види шта му раде у матичној земљи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 22, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i gledam da li mi se svidja bar jedan deo na motoru... pa svidjaju mi se kocioni diskovi i gume. Toliko sam nasao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 22, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan http://www.benzinukrvi.com/klip249/Muzi%C4%8Dki%20instrument%20HONDA/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 22, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Onaj izbrendiran u Koka Kolu mi je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 22, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prave masine za Mk Gay`s angells. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan da ovo poteramo po nasim putevima sumnjam da bi posle par km. ostala neka plastika na motoru...rupe su cudo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...