petarjebivetar 1123 Napisano Jul 6, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Truo sistem,truo lik... Znas li gde stanuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 6, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Truo sistem,truo lik... Znas li gde stanuje? Ha,ha Pero ludakuuuu Idemo drugacijom metodom, mada bih i ja nesto slicno kao ti, pravac na kucnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Jul 6, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Sam nisi, u svakom slucaju Hvala! Mala očekivanja, mala razočarenja... Pobornik sam neagresivne akcije, zato pravim male korake. Ukoliko se neko prepozna kao građanin koji želi da doprinese svojim znanjem i aktivnostima, dobrodošao je da napravimo podnošljiviju klimu za rad i život u ovom okruženju a u segmentu bezbednosti u saobraćaju i efektivnosti sudova koji se bave posledicama. Dule, ja bih voleo da naucim te neagresivne akcije, jer sam u dusi pacifista, ali sam na tezi nacin shvatio, da ukoliko zelis nesto da ucinis, u ovoj drzavi, moras da budem agresivan i bezobrazan, nazalost. I to sam naucio iz mora primera. Da se meni dogodilo to sto i tebi, ja bih mu isekao obe noge i obe ruke, ali bukvalno. Ako ti treba ljudi za neki projekat, slobodno se javi. Radim u firmi koja pravi svakakve vrste reklama. Bice mi i vise nego drago da ti pomognem, a samim tim i ostalim ljudima, a i naucicu nesto korisno, ako nista drugo, bar da resavam stvari na tvoj (mirnodopski) nacin. PS: sa ljudima koji koriste mozak, nisam ovako ratoboran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 6, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i elektronske verzije. http://www.politika....kaznjen.sr.html Matori dok citam ove redove, nesto se steze u grudima, nepravda boli svakoga. Svaka cast na tvom ledenom temperamentu i smirenosti ! Znam samo jedno !!! Uz tebe su srca hiljada i hiljada bajkera Sbije. Za sve sto treba tu smo, cekamo tvoj znak da upadnemo ! Samo optimizam, i daj boze da napravis pricu zajedno sa nama koja ce imati efekta, i da se bezbednost u saobracaju podigne bar na nesto visi nivo ! UZ TEBE SMO !!! Sada idemo polako, smireno, hladne glave, proračunato sa jasno definisanim planom. Krenućemo sa predlozima do definisanja upita koji bi mogao da promeni nešto na bolje u ovom sistemu u kom živimo! Hvala na podršci, ja se nadam da će biti sve veća i veća jer će to pokazati da nam se svest menja!!! Ja imam strpljenje i smirenost! Delicemo tvoje strpljenje i smirenost, i idemo zajedno do kraja ka cilju u nadi da ce se svest bar malo promeniti kod ljudi !!! Pratimo svi temu i u kontaktu smo, samo lagano, korak po korak, i da realizujemo tvoje planove ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IccaKg 32 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 26 postova Motocikl: Honda xl650v Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu od početka ali se nisam do sada uključivao jer nekako uvek kad sam hteo nesto da kazem ostajao sam nem. Misao krene pa se izgubi... Sad čitam ovaj članak iz Politike pa mi za oko zapade deo teksta koji bih malo izmenio. Kaže: "Судија Снежана Трифуновић је утврдила.....". Mislim da je ovde trebalo da stoji najvećim mogućim fontom, najmasnijim mogućim slovima SUDIJA SNEŽANA TRIFUNOVIĆ sa ogromnom slikom dotične gospođe (ne mogu da kažem sudije). I na ovoj i na još jednoj sličnoj temi se govorilo oko toga odakle treba krenuti u borbi za povećanje bezbednosti motociklista i neko je već dao ovaj predlog ali ajde da ga ja ovde ponovim. Zakoni postoje, propisane kazne postoje. Ljudi koji treba da sprovode te zakone (sudije, tužioci, advokati...) to ne rade. Dakle moje mišljenje je da je za početak ovakve borbe kakvu vonabi započinje značajno najpre JAVNO uprti prst u pravosuđe. Kao što jedan kolega negde reče: sudija taj i taj, imenom, prezimenom i slikom, pomilovao je čoveka koji je osakatio učesnika u saobraćaju. To je moje mišljenje.... Elem, Vonabi nastavljam da pratim tvoje aktivnosti na ovu temu i tu sam kad god šta zatreba. Živ bio i siguran sam da ćemo uspeti da pokrenemo stvari na bolje. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu od početka ali se nisam do sada uključivao jer nekako uvek kad sam hteo nesto da kazem ostajao sam nem. Misao krene pa se izgubi... Sad čitam ovaj članak iz Politike pa mi za oko zapade deo teksta koji bih malo izmenio. Kaže: "Судија Снежана Трифуновић је утврдила.....". Mislim da je ovde trebalo da stoji najvećim mogućim fontom, najmasnijim mogućim slovima SUDIJA SNEŽANA TRIFUNOVIĆ sa ogromnom slikom dotične gospođe (ne mogu da kažem sudije). I na ovoj i na još jednoj sličnoj temi se govorilo oko toga odakle treba krenuti u borbi za povećanje bezbednosti motociklista i neko je već dao ovaj predlog ali ajde da ga ja ovde ponovim. Zakoni postoje, propisane kazne postoje. Ljudi koji treba da sprovode te zakone (sudije, tužioci, advokati...) to ne rade. Dakle moje mišljenje je da je za početak ovakve borbe kakvu vonabi započinje značajno najpre JAVNO uprti prst u pravosuđe. Kao što jedan kolega negde reče: sudija taj i taj, imenom, prezimenom i slikom, pomilovao je čoveka koji je osakatio učesnika u saobraćaju. To je moje mišljenje.... Elem, Vonabi nastavljam da pratim tvoje aktivnosti na ovu temu i tu sam kad god šta zatreba. Živ bio i siguran sam da ćemo uspeti da pokrenemo stvari na bolje. Sa sistemom, radimo sistemski! Jer to je jedini jezik koji razume. Ovih dana raspucavamo predlog, raspravu, a zatim I realizaciju! Hvala na podršci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Jul 6, 2014 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i elektronske verzije. http://www.politika....kaznjen.sr.html Citam clanak i setio sam se udesa pre 10 godina, kada je na nas cetvoro, u izrazito ostroj krivini gde je ogranicenje 40 km/h, brzinom od 95, delimicno prelazeci u nasu traku, naleteo SIN ZENE KOJA RADI U AUSTRIJI. Ovo sam boldovao, jer smo mi bili ucesnici osmog udesa koji je doticni izazvao. Te veceri nas je sam Bog pogledao,jer da je isekao krivinu jos za pola metra, moja porodica i ja danas ne bismo bili zivi. Gonili smo ga na sudu, ali bez ucinka, posle 2 meseca je dobio dozvolu i nastavio po starom. Ovog sto se cinicno smeje, auh, dao bih mu 1000 razloga da se tako smeje, cudoviste najobicnije. Za sudiju nemam reci, uzela je ta lepe $, kao i ova sto je moju majku slusala (jos ju je isprozivala tipa ko je ona da donosi zakljucke da je on isao sumanuto brzo i da je bio mrtav pijan, a i dan-danas zalim sto smo zadrzali mog oca da mu, onako pijanom objasni neke stvari). Ne znam sta je potrebno da uradimo da bi se pravda zadovoljila, ali je cinjenica da nas ovde ima dosta i da zajedno nesto mozemo da ucinimo. Ako imas bilo kakvu ideju, predlozi je ovde, verujem da ce svi oni koji prate temu biti kao jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 6, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A nekakva zalba na tu presudu? Da li se i to razmatra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan A nekakva zalba na tu presudu? Da li se i to razmatra? Ja nemam pravo na žalbu, imao je državni tužilac ali je odustao od iste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i elektronske verzije. http://www.politika....kaznjen.sr.html Citam clanak i setio sam se udesa pre 10 godina, kada je na nas cetvoro, u izrazito ostroj krivini gde je ogranicenje 40 km/h, brzinom od 95, delimicno prelazeci u nasu traku, naleteo SIN ZENE KOJA RADI U AUSTRIJI. Ovo sam boldovao, jer smo mi bili ucesnici osmog udesa koji je doticni izazvao. Te veceri nas je sam Bog pogledao,jer da je isekao krivinu jos za pola metra, moja porodica i ja danas ne bismo bili zivi. Gonili smo ga na sudu, ali bez ucinka, posle 2 meseca je dobio dozvolu i nastavio po starom. Ovog sto se cinicno smeje, auh, dao bih mu 1000 razloga da se tako smeje, cudoviste najobicnije. Za sudiju nemam reci, uzela je ta lepe $, kao i ova sto je moju majku slusala (jos ju je isprozivala tipa ko je ona da donosi zakljucke da je on isao sumanuto brzo i da je bio mrtav pijan, a i dan-danas zalim sto smo zadrzali mog oca da mu, onako pijanom objasni neke stvari). Ne znam sta je potrebno da uradimo da bi se pravda zadovoljila, ali je cinjenica da nas ovde ima dosta i da zajedno nesto mozemo da ucinimo. Ako imas bilo kakvu ideju, predlozi je ovde, verujem da ce svi oni koji prate temu biti kao jedan. Još jedan primer... Pripremićemo predlog, dati na doradu članovima, usvojiti i realizovati. Dosta ljudi je na godišnjim odmorima, napravićemo tajming kada su članovi tu i onda raspucati teme! (Y) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi javno priupitati dotičnu gđu sudiju dali bi bila zadovoljena ovakva pravda da je kojim slučajem neko njen najmiliji bio na tvom mestu. Bem ti državu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Truo sistem,truo lik... Znas li gde stanuje? Ha,ha Pero ludakuuuu Idemo drugacijom metodom, mada bih i ja nesto slicno kao ti, pravac na kucnu adresu Ma... Zamisli kako bi mu bilo da mu ispred kuće dodje X motora ,malo turira motor i verbalno-polno mu opšti sa familijom,urinira po autu itd... I tako kada god bude vremena a posle na Lav tvist. Nećeš imati problema sa zakonom,a on ne zna ima li kakve budale u grupi da situaciju radikalizuje. Mali blef da se zabrine za svoju poluljudsku guzicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle citanja clanka sam trazio po facebooku i ovog Stojkovica i ovu stoku od sudije, cisto da vidim kako izgledaju smradine, ali ih je previse sa istim imenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 7, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji adekvatan epitet za presudu i ljude koji su njoj kumovali. Bar ja ne mogu da ga nadjem. Ovo i u najmirnijem čoveku probudi ono zaspalo, najgore. Razumem da su zatvori prepuni, ali ovakav čin, čin bežanja sa mesta zločina, podsmeh u sudnici, likovanje na FB...Sve mi govori da je ovo lik iz nekog kriminalnog miljea čim je tako opušten i bezobrazan. Uveren sam u to da čita ovaj forum i verovatno se takodje smeje svima nama. Takodje sam uveren i u to da se ne vozi autobusom. Naka nam je sam Bog u pomoći...Ništa nam drugo ne preostaje sem GRADJANSKE NEPOSLUŠNOSTI. Ovaj krš od zakona i ljudi koji ga sprovode treba staviti na ignore, izaći na ulice poput Grka dok se stvar ne promeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne cita taj forum, taj ne zna ni sta je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 7, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Na politikinom sajtu ispod teksta o tvom slucaju ostavio sam vec nekoliko puta komentar, od sinoc do jutros. Ni jedan jos nije objavljen!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2594 Napisano Jul 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe nema ni mog komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan moguce da ceka na dozvolu administratora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ma... Zamisli kako bi mu bilo da mu ispred kuće dodje X motora ,malo turira motor i verbalno-polno mu opšti sa familijom,urinira po autu itd... I tako kada god bude vremena a posle na Lav tvist. Nećeš imati problema sa zakonom,a on ne zna ima li kakve budale u grupi da situaciju radikalizuje. Mali blef da se zabrine za svoju poluljudsku guzicu. Ta akcija, ali prvo ispred kuće sudije SNEŽANE TRIFUNOVIĆ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12937 Napisano Jul 7, 2014 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nabavio neku lutku iz butika pa bih motornom testerom lutki sekao nogu ispred kuce tog lika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10520 Napisano Jul 7, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan A nekakva zalba na tu presudu? Da li se i to razmatra? Ja nemam pravo na žalbu, imao je državni tužilac ali je odustao od iste! Protiv tog majmuna sto je vozio, privatnu tuzbu za obestecenje! Mislim da ima pravne mogucnosti za to. Taman ce imati lepu priliku i da upozna ostale vozace motocikala! Tu bi trebalo da mi, clanaovi ovog foruma, pokazemo solidarnost i da preuzmemo na sebe sve sto je moguce da tebe maksimalno rasteretimo. Takodje videti sta je moguce preduzeti i ima li prostora za neko pokretanje postupka protiv sudije, te kobile Snezane, ako je moguce. Pratim.Tu sam,na raspolaganju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah jutros u politici clanak, kakva drzava takav i pravni epilog ove price SRAMOTA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nabavio neku lutku iz butika pa bih motornom testerom lutki sekao nogu ispred kuce tog lika. ovo je odlichna ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 7, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mnogo ste krvoločni ..... da bih da se montira pratnja. jedan bajk ispred, jedan iza i po jedan sa strana. pa kako krene negde kolima da juri 30... i tako dok sam ne polomi vozačku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jul 7, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Link ka članku u Politici: http://www.politika.rs/index.php?lid=sr&show=rubrike∂=list_reviews&int_itemID=298447 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...