drumskalisica 8741 Napisano April 17, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Политика Online - Обогаљио младића, а условно кажњен WWW.POLITIKA.RS До 18. августа 2012. године, Душко Антељ (35) био је у покрету готово 12 сати дневно. Због посла којим се... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano April 21, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Isplaka se i ja... Procitao sam id prve stranice sve u cugu. Hvala ti sto si podelio svoju pricu. I u 2019toj budis snazne emocije. Hvala jos jednom!Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brutale 12 Napisano Avgust 19 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jice se vozim istim putem, lagano 40kmh, uvek se setim a tako i juce tvog udesa. Uvek dodatno usporim. Kamion okrece preko pune. Mahnem mu ne ne. Moramo biti svesni nekulture, tj. poimanja da vecina misle da imaju devet zivota. Danas pricam drugarima da sam se setio tvog udesa ali vise tvog opisa celog dozivljalja nesrece i kako si izneo sve na najvisem duhovnom niviou. Jezio sam se, hvala ti na tome sto si podelio pricu, puno bar meni znaci. Nadam se da si dobro. Podeli neki update, ako zelis. Ne vozim vise Avalu a da ne pomislim na tebe. Hvala jos jednom, da si teske trenutke podelio. Veliko srce imas. Tek sad kapiram, kad sam ponovo video prvu stranicu, da je juce, kad sam prolazio i mislio na tebe, bila godisnjica. Promenio Avgust 19 član Brutale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Avgust 19 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Teško da će pisati, pre 7 leta bio je poslednji put na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1592 Napisano Avgust 19 (promenjeno) Drug član, 972 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam temu negde spomenuo i bas to, da taj majmun je odsetao sa osmehom, a ovaj covek ostao bez noge ni kriv ni duzan. I to se moze desiti bilo kome od nas. Drzava plemena. Promenio Avgust 19 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1530 Napisano Avgust 20 Drug član, 581 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: Teško da će pisati, pre 7 leta bio je poslednji put na forumu. Pročitao sam u cugu. Da li iko ima informaciju o Duletu, gdje je sada, šta radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5439 Napisano Avgust 20 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I ja procitah sinoc u cugu, nisam ni znao da postoji ta tema. Stvarno svaka cast coveku, ljudina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GypsyKing 31 Napisano Avgust 31 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cipelić 44 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam u cugu. Da li iko ima informaciju o Duletu, gdje je sada, šta radi?Dule se oženio, dobio je dvoje dece, još su mali, jedno vreme je čak putovao autom na posao preko 100km u jednom smeru svakodnevno što je za svaku pohvalu. I dalje je vedrog duha i pun života.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 20 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Novembar 28 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega veliki pozdrav svima uz izvinjenje što se nisam jako dugo javljao! Život je bio rolerkoster u pravom smislu reči u prethodnom periodu! Prepreke, izazovi ali i rešenja sa sjajnim stvarima! Kao i svima, vreme leti nemilosrdno! Ćerka i sin, 6 i 4 godine, supruga Jeca i ja pun gas u svojim novim projektima. Nije lagano, ali znate šta, nije ni teško kada postoje pravi motivi! Nekada se umorim i posustanem pod pritiskom izazova, ali noć dobrog sna i vreme među bližnjima leči sve! Pre 10 dana, sedim na ručku sa dvojicom kolega, pričamo o svemu… Pitaju me kako sam izgurao, kako sam našao motivaciju da nastavim dalje, šta mi je dalo snagu? Odgovor je bio kratak! Podrška porodice i prijatelja, rad na svojoj unutrašnjoj snazi i borbi sa mentalnim/ emotivnim izazovima i finalno, stvaranje svrhe i ličnog osećaja korisnosti! Tako u razgovoru dodjosmo i do foruma BJB i vas! Dadoh im link ove teme da pogledaju i pročitaju kako izgleda podrška istomišljenika, kolega, zaljubljenika u istu pasiju i stil življenja u svojoj najfinijoj i najčistijoj formi!!! Nisam ni ja dugo u celosti shvatao koliko ste mi svi svojom podrškom, rečima, mislima i delima pomogli da izađem iz onog ambisa jada, tuge i mizerije koju sam proživljavao! Svakome od vas, pojedinačno, koleginice i kolege, hvala od srca do neba na tome! Sve vas puno pozdravljaju i ljube Antelji Ps. I mala i mali teraju sa šlifom pun gas sve igračke na dva ili četiri točka, a oči sijaju sa zadnjeg sedišta sa kezom ako prođemo kolima brže kroz krivinu… 68 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1876 Napisano Novembar 28 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dule, koji si ti nama kralj! Samo ti guraj i siguran sam da kazem u ime svih ovde: nash duuubok naklon! 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1592 Napisano Novembar 28 (promenjeno) Drug član, 972 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago da vidim da si uspesno nastavio dalje! Cesto pomislim na ovu tvoju temu i sta ti se desilo i kada sam dizao sidro pre 10 godina ovo sam spominjao mnogima, pogotovu deo oko sudstva i tog majmuna, kome se iskreno nadam da je vreme naplatilo sve ono sto korumpirana stoka nije. Pozdrav i sve najbolje! Promenio Novembar 28 član Abi 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Novembar 28 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dule, drago mi je što si ponovo među nama , sećam se još uvek naših vožnji na skuterima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brutale 12 Napisano Utorak u 10:47 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tebi čast! Tvoj duh je inspiracija drugim koji klone. Tvoja borba se mora prepricavati, jer mnogima moze pomoci. Da si nam veseo jos 100godina, da te zivot sada nagradi. Kao sto jeste sa tvojim andjelima. Sve najbolje od srca tebi i tvojima. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...