Raca994 4 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali je neko ovaj motor video na nasim prostorima i uopste u evropi? Pravljeni su za japansko trziste koliko znam,ali sam ih nasao u americi,tj po forumima. Pravo cudo od motora.Raspolelili su 250cc na 4 cilindra,20 000rpm i oko 50ks i naravno masina je 4t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 27, 2014 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bila je samo jedna na oglasima,koliko se secam imala je Koso sat i neke druge oklope,perverzno je izgledala..ne mogu ti sliku iskopam nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sto sam ja mislio da su one dvotaktne.... Mislim da sam ih video u bugarskoj na mobile.bg pogledaj tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan A i ako je nađeš nekom srećom i kupiš, kako ćeš za delovee??? Kako kaže ona -- "delove možeš nabaviti samo kod braće Grim" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne zivimo vise u kamenom dobu, delova sva sreca ima preko e-bay, paypal je dostupan, a cene sa shipping-om i carinama mu dodju na isto, cak i jeftinije nego ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf sto se ja lepim za ove 250ice ali bas ih slabo ima kod nas, jurio sam VTR 250, samo naisao na par komada i tu je bila neka lucidna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima je drug suzukija gsxr 250, odlicno ide, lepo izgleda, lep zvuk. Ali kad se pokvarila niko je vise nije mogao popraviti, nije mogao da nadje delove za nju, znam da je nesto struja zezala i na kraju je prodao i decko sto je uzeo vozio 2 dana i slupao. Uzmi nesto 600ccm i uzivaj, nemoj da se mucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 27, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je musko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Januar 27, 2014 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se cudo vrti kao nenormalno, pa bas i nisu dugog veka. Zato mozda i odatle verovanje da je dvotaktna. Ima ih dosta po Grckoj. Tacnije bilo ih je. Kod njih uopste ima dosta polovnih stvari iz Japana, jer tamo brodovima stize sve i svasta. U Solunu je svojevremeno moglo da se nadje bukvalno SVE. Kakva je sada situacija ne znam. Nisam bio davno, a cuo sam da su cuvenu "Odisejevu" ulicu bitno osiromasili sa moto radnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali je neko ovaj motor video na nasim prostorima i uopste u evropi? Pravljeni su za japansko trziste koliko znam,ali sam ih nasao u americi,tj po forumima. Pravo cudo od motora.Raspolelili su 250cc na 4 cilindra,20 000rpm i oko 50ks i naravno masina je 4t. Nije ovo ništa, još pre 40 godina je Honda napravila takmičarski motor od 250 ccm i 6 cilindara, pa su kasnije iz tog motora razvili Hondu CBX 1000 ! A vidi joj klip : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 27, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se nadje kod dilera u Holandiji dosta tih zescih zujalica 125-250,puno stizu iz USA kao i stari customi,u dobrom stanju ali ovu cbr250 nisam nikad video uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 27, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ima i verzija od 400ccm, cenim da je ona izdrzljivija. 250 i 400RR su takozvane "babyblade" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Januar 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bila je samo jedna na oglasima,koliko se secam imala je Koso sat i neke druge oklope,perverzno je izgledala..ne mogu ti sliku iskopam nigde znam tu, ta sto je bila u oglasima je 400ccm, fantasticna masina, ista kao na CB400F i CB-1 sa gear drive cams (zupcanici u raazvodu) isto kao starije nepoderive VFR masine , sto se mene tice original oklopi su bili 10x lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video jednu u okolini Vrnjacke banje pre neku godinu. Mozda imam negde fotku. Inace postoji nekoliko verzija te od 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 27, 2014 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bila je samo jedna na oglasima,koliko se secam imala je Koso sat i neke druge oklope,perverzno je izgledala..ne mogu ti sliku iskopam nigde znam tu, ta sto je bila u oglasima je 400ccm, fantasticna masina, ista kao na CB400F i CB-1 sa gear drive cams (zupcanici u raazvodu) isto kao starije nepoderive VFR masine , sto se mene tice original oklopi su bili 10x lepsi Upravu si druze, moja greska ,setio sam se kasnije da je 400RR bila... evo jedina slika nje na netu koju sam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran,na forumu sam citao da prelaze po 40-50 000,i verujem da i vise mogu preci uz lepo odrzavanje,al gde naci i raspadnutu a ne jos ocuvanu.Znam da nema svrhe traziti,samo se divim motoru i japancima Znam za tu hondu sa 6 klipova,rc 166 neverovatno kako motor prima gas,meni je zao sto ne zivimo u tom ''zlatnom'' dobu gde se cenilo tako nesto,danas je fazon kupiti skuter od 2000e i voziti klinkice po centru da svi vide,to nije ljubav prema motoru Evo honde sa 6 klipova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Januar 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a ima i 125-ica sa 5 klipova pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Januar 27, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na koji motor mislis ? Ja jos nisam cuoo za tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovu od 400ccm sto ste vidjali na oglasima sam licno probao i kasnije vozio kad je drugar kupovao.Kupio je u fabrickom stanju a preradio je iz estetskih razloga mada mu je moj savet bio da je ne dira nista jer je bila kao nova.Stavio je felnu od 900rr sa 180 gumom,rep od 600rr a prednju masku sa farom i migavcima od nekog skutera sto lici na benelli.Sat nije koso vec je sam preradio fabricki ali je extra odradjen.Ugradio je i mehanizam za automatsko sklapanje tablice uz pomoc motorceta od brisaca.Masine su im extra i imaju fazon sa zupcanisima koji pokrecu bregaste a nemaju lanac.Vrti se 15000rpm ko od sale i odlicno ide za svoju kubikazu.Kocnice vrh,polozaj sedenja odlican ali nije za osobu preko 170cm jer je samo malo veca od 125-ice. Evo jos nekih slika koje sam izkopao iz kompa: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto su slike velike,ali nesto nije htelo da mi smanji pa ako neko moze neka prepravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pre ces jetija naci nego ovo ovde Super izgleda i to je izgleda period dok je Honda pravila ''neustrojene'' motocikle, sad se nesto stekaju sa ks. Svakako bio bi zvezda svakog motoskupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Januar 28, 2014 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto sredjivati "iz estetkih razloga" Pre ce biti nesto drugo...al' to nije vazno. Super sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Januar 28, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da al nije isto 400 i 250,250 je veca atrakcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto sredjivati "iz estetkih razloga" Pre ce biti nesto drugo...al' to nije vazno. Super sprava. Ko hoce neka veruje,ko nece ne mora,motor je preradjen iako nije imao ni jednu jedinu ogrebotinu pre toga.Kupljen je u Balosavi tek uvezen iz nemacke sa pravih 15000km.Taj moj drugar je malo specifican i uziva da modifikuje motore.Pogledaj sta je napravio od mog bivseg GPX 500r 1989god. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 29, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Pogledaj sta je napravio od mog bivseg GPX 500r 1989god. GP-pro, be a hero! Jos samo miljejic na rezervoaru, kao tacka na i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...