WOLVERINE 41 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledala na oglasima.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/30307-yamaha-tdm-850-1998god/ Ovako je izgledala kada sam je uzeo te sezone. Onda se pristupilo radovima. Uglavnom detaljno i temeljno. U medjuvremenu je uradjeno sledece: -promenjeno ulje i antifriz -zamenjen je lanac i spaner lanca bregaste -dobio je ksenon na kratkom svetlu + nezavisno paljenje dugo/kratko -alarm + 12v -kappa nosac kofera + maxia -zamenjen filter za vazduh, stigao je BMC, sinhronizovani su karbovi pride -zamenjeni su lanac i lancanici, a zablistao je zlatni DiD -ugradjen je Scottoiler to je to za sada, a evo i nekih slika dok se radilo i kako se radilo: I danas izgleda ovako ! ! ! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6093 Napisano Januar 25, 2014 Svakom po zasluzi, 12434 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo, Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,posao odradjen tuto kompleto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicno je ispao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo, Darko Hvala...hvala.. i ti si imao udela u reinkarnaciji.. vidi se na slici.. alarm..relej za paljenje dugog i kratkog u isto vreme i stabilizacija xenona..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan bombonDZa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, video sam ovaj motor. Dobar je, i znam da se nas kolega slatko vozi sa njim. Sad kad sam video "cika" Rajka, znam da drugacije nije ni moglo biti @Arakis: Kao sto rekoh u drugoj temi - verovatno se vidimo da se upoznamo. Jedino sto mislim da si (ako ovaj TDM nije opet na prodaju) promasio rubriku, ali nema veze, neko ce je vec prebaciti gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim fotografijama se vidi poprilicno dima iz izduva, ili je to kondenz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim fotografijama se vidi poprilicno dima iz izduva, ili je to kondenz? :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Morris 0 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim fotografijama se vidi poprilicno dima iz izduva, ili je to kondenz? Da nije u pitanju kompresija.? šala naravno super je ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan au jebo te,od ovoga se može da rikne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Februar 28, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Dare odlican motor bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...