Mr.ZOKI 46 Napisano Februar 9, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Piiih kako se ponasate ?!!.. ..ne moz' covek nigde da vas odvede ' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Svi se ostali voze , a vi se PROVODITE !!!! To vam se vidi po izrazima lica ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 10, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Svi se ostali voze , a vi se PROVODITE !!!! To vam se vidi po izrazima lica ! .... evo jos "jedan" dokaz Sale pozer ;-) tri posleratna druga Dejanova & moja reakcija da je festa u Red Shoes gotova - starija generacija se ne predaje tako lako ! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 10, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Piiih kako se ponasate ?!!.. ..ne moz' covek nigde da vas odvede ' Bili smo "bolji" u Zagrebu na Trgu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 10, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovu reakcionu bači u avatar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve cekam, sve se nadam.... Pa valjda se motorima vracate nazad, a to bi znacilo da smo tek na pola putopisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 10, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve cekam, sve se nadam.... Pa valjda se motorima vracate nazad, a to bi znacilo da smo tek na pola putopisa lol.....Udomacili se i ostali 2 dana u Bg ;-) Ne brini, nakon Zg & Bleda, ocekuju nas Grossglockner & B500 - sto znaci vise moto a manje "gastro" slika. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super al izostade NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 10, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super al izostade NS Alex, znas i sam da nismo imali vremena. Next time, I promise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nesto su vam oci krvave na ovim zadnjim slikama , dal zbog voznje po mraku ili se nesto popilo ........ necu da nagadjam???? U svakom slucaju cista pozitiva !!!! Samo, ovo je steta ne okaciti na neki Engleski bajk forum , cisto da vide sta propustaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 11, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Umor.. .... Svatko je zaduzen za obavjestavanje svoje publike ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan zasluzen = zadužen + zaslužan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je bilo izlezavanja, tastaturu u ruke i nsatavljaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 11, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan zasluzen = zadužen + zaslužan? cheers ;-).... sve mi je crveno na ekranu zbog UK tastature pa vise ne znam na kojem jeziku pisem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 11, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je bilo izlezavanja, tastaturu u ruke i nsatavljaj!!! Yes, Sir.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da vi pravno-birotehnicari kucate brzo :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok... nekada sekretarice, a danas voice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 12, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Daki zar i ti?! Bravo Mile ************************************************************************ Dan XI: Beograd – “Opusti se & uzivaj…”T.F. 9.00am: Nakon nepunih 5 sati spavanja trenutno stanje svih Smogovaca je ….. hmmm "Comfortably Numb"- P.F. Dobro jutro, Beograde! Oprosti nam ako smo te drzali budnim nocas, ali nismo mogli sakriti srecu. Bas je lako udomaciti se kad si medju svojima. Pogled kroz prozor, sunce obasjava centralnu kupolu hrama Sv.Save, najveceg pravoslavnog hrama na Balkanu ciji su planovi za izgradnju kreirani skoro u isto vrijeme kad i planovi za izgradnju bazilike La Sagrada Familia u Barseloni (koja je kao sto znate jos uvijek u izgradnji). Eto zavrsili smo i mi nesto prije drugih, da ne kazem na vrijeme . "Dobro jutro ovo iznad nas je nebo, zna da bude kad je suncan dan..." B&I. Pogled na mobilni, Alisa & Kalok su budne. Vrijeme je za pojacanu dozu C vitamina sa jednom kockom leda & okupljanje na terasi hotela. Sva sreca da hotel ima lift, ne znam da li bih prezivjela stepenice do vrha. Dok mi uzivamo u suncu i pogledu koji nas okruzuje, Gaz, Paul & Ben se jos uvijek oporavljaju. Sinoc je bilo zestoko,pogotovo za muski dio ekipe hihihi..."Sve je to od dobrog vina…" Ostatak dana Smogovci ce provesti sa Nesom i Aleksom koji su se odrekli svog slobodnog vremena kako bi Smogovcima pokazali ljepote Beograda. Ukratko, bit ce to setnja za pamcenje Za razliku od Smogovaca, ja cu posljepodne provesti u krugu obitelji -uz minimalnu setnju, naravno. Moj dan.... Pravo budjenje srca & duse stiglo je tog suncanog dana u obliku mog starijeg buraza koji nije uspio sakriti srecu kad je ugledao Mrgicu tj. mene. Slijedi podsjecanje na bajkerske dane ode Aco a ti (se) Zvrk slikaj....... Dok se vozimo u autu, prepricavam Aci dogodovstine & ne skidam osmijeh sa lica. Znam koliko mu kao (bivsem) bajkeru znace detaljne informacije vezane za motore, mjesta koja smo vidjeli itd.. Tko zna mozda jednog dana opet zajedno odemo na voznju Na putu do stana navratili smo i do Tempa gdje sam uveliko doprinjela izboru skolskog pribora za mog malog necaka i to nakon sto sam se ugnjezdila u meni omiljen dio trgovine. Svaki put kad bi me pitao da li mi se svidja biljeznica itd., samo bih potvrdno odgovorila. Umor cini svoje …cak je i u trgovini bilo presvijetlo pa su cvike bile neophodne. Za divno cudo nisu me izbacili - valjda su znali da bez dizalice tj. bagera ne bi ni uspijeli. A onda slijedi dugo ocekivani susret. Parkiranje ispred zgrade, pogled gore ka prozoru - vidim kako mi mase poznato lice. Bez obzira na kalendarske godine, u njenim ocima cu uvijek biti dijete. Nismo se vec dugo vidjele. Gle mama, stigla sam bez ogrebotine “Rekla je, sve je u redu”… Sada i je. Za ovaj susret je vrijedilo proci 2500 km po kisi, vjetru i suncu. Krug dobrodoslice se brzo prosiruje. Kao da smo svi sanjali & ostvarili isti san. Bez njihove potpore sve ovo bi bilo nemoguce. Donedavni padovi, nezgode itd. se nisam spominjala. Ne volim skrivati istinu, ali ovo je jedini nacin da smanjim dozu nervoze koja se je nastanila u dobrim dusama koje zive sa obe strane Temze. Ubrzo shvatam da ce narednih 5 sati prozujati kao 5 minuta. . . prekratko ali ipak znaci. Teska srca se oprastam od svojih. Putovanje se mora nastaviti, a sa putovanjem vjerovatno i briga…ma ne brini(te) bit ce sve ok.Casna pionirska! Negdje oko 8 nalazimo se opet sa nasim domacinima u kafanici Nasa Marina gdje su nas jos jednom podsjetili da za dobar provod ne treba mnogo. Dobra ekipa jos bolje majce Odusevljenje domacim proizvodima je ocito izlazak iz auta nije bio lak Slijedi jos jedan rastanak....ah, danas su se bas zaredali... "Zasto, sve sto je lijepo ima kraj..." Obe grupe bajkera su se tako lako & brzo sprijateljile da je tesko povjerovati da "se poznajemo" samo 2 dana. Odusevljeni gostporimstvom razmijenili smo kontakt info. Poziv za UK je "zvanicno urucen" & iskreno se nadamo da cemo se uskoro vidjeti ... makar i na Ibarskoj . Btw, cast mi je potvrditi da su svi clanovi "UK- SRB" moto grupe ostali u kontaktu. Majce "klubova" su vec razmijenjene - slike kasnije. "Bila je noc, rani septembar, bila je noc, sve ostalo je mit..." laku noc ... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 12, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Dan XII: Beograd – Zagreb: “Prijehavsi u Zagreb, zadovoljstva svega rad…” Za razliku od ostalih dana u toku ovog proputovanja danasnji dan spada u posebnu kategoriju. Po mom misljenju ovo je nabitniji dan jer predstavlja posljednju stepenicu ka ispunjenju Yu-moto sna & kao takav bit ce preplavljen bujicom osjecaja – ukratko: pravi mix. Zao mi je sto napustam moje u Beogradu a opet drago sto idem u svoj Zagreb. Zbog “ovakvog slucaja” bi se vjerovatno i Sigmund Frojd zbunio. Mrgica, idemo?! Postojalo je vise verzija za danasnju rutu ali niti jedna nije uzela u obzir ludi provod u Beogradu & cijelokupni odmor. Na kraju smo odlucili ublaziti umor brzom voznjom na auto cesti Beogard-Zagreb. Zbog te iste odluke morali smo preskociti posjetu mom studentskom gradu -Novom Sadu & vijugavim putevima koji vode kroz Bosnu. Ipak, rastanak smo mnogo lakse podnjeli kad smo vidjeli Nesu & Aleksu kako nas cekaju ispred hotela. Ma jaci smo od Putina & “Night Wolves”! U kratkoj voznji kroz Beogard pokazali smo Smogovcima i onu, sivu stranu Belog grada jer ne postoje stranice novina niti povijesnih knjiga koje mogu ovako jasno prikazati intezitet stete koja je narusila ljepotu ovog grada. Nije sve tako crno... Pri samom izlazu iz Beograda stali smo na pumpu kako bi ukrali jos malo vremena za razgovor, provjerili motore .... & pozdravili se... svatko na svoj nacin Nakon pumpe, mi nastavljamo ravno a Neso & Aleksa prelaze u desnu traku & postepeno voze ka izlazu preko kojeg ce se vratiti u centar. Zavidim im...Do slijedeceg susreta, prijatelji Slijedi voznja na auto cesti…. Monotoniju razbijam nasom muzikom. Uvijek sam se divila nasim radio stanicama na izboru dobre muzike. Nizu se hitovi, od EKV-a do Haustora. Prepoznajem uvod omiljene pjesme "Zbunjena" - Negativ. Vrijeme je da ovu voznju malo probudimo sto je primjetio & AJ. Prati me u stopu- ajmooo ! U toku voznje provjeravam njegovo znanje SH jezika preko BT-a: "Jedan, dva, tri, pivo molim, hvala" - polozio je iz prve. Bratstvo & jedinstvo ! Nakon granice slijedi i placanje cestarine/putarine gdje je Sara pokusala oziviti "bratstvo i jedinstvo" tako sto je ponudila da plati iznos u dinarima... Nemoj Sara molim te - 1 rat je bio dovoljan Nakon mini pauze, dio ekipe je izrazio zelju da ostatak putanje nastavi lokalnim cestama. Inace nisam ljubitelj auto ceste,ali iz iskustva znam da ovaj dio nije uopce zanimljiv a i umorna sam malo.... Da smo isli preko Bosne, bilo bi drukcije ali ovako Paul, AJ & Sara su se ipak odvojili od grupe i kako sam kasnije saznala zazalili zbog te odluke jer su se izgubili i zavrsili na makadam dionici sto je znatno uticalo i na njihov umor. A tek kad su culi tj. kako smo se naspram njih slatko najeli Kako kazu ovo je jedini dio ceste gdje je voznja bila podnosljiva... Nakon x godina cekanja napokon sam i ja “parkirala” moj motor na Ina benzinskoj. Najobcinija stvar za mnoge, a posebna za mene. Na pumpi nam je ljubazno osoblje preporucilo restoran – na otprilike 1.5h voznje od pumpe. Zaboravila sam ime restorana, ali na bolju uslugu & hranu u ovoj kategoriji restorana nisam naisla. I dok trio narucuje tople & suhe sendvice u nekom xyz selu... mi uzivamo u gozbi – kao sto to i nalikuje.Ovaj rucak je jos vise potvrdio da je moja odluka za voznju na auto cesti bila na mjestu. Napokon ;-))) Sto smo blize Zagrebu to se sve vise budim - imam osjecaj da osmijeh rotira oko kacige. Cesta nas vodi polako ka hotelu Aristos. Promet postaje sve gusci, ali mi to uopce ne smeta. Stigla sam u svoj Zagreb – sto se mene tice moj san je sada u potpunosti ostvaren. Momentalno padaju u vodu sve lose uspomene. Danas je novi dan Dok se parkiramo ispred hotela ne mogu prikriti radost koja je ocito zbunila juniorsku nogometnu reprezentaciju koja je odsjela u istom hotelu & posmatrala nase parking umijece Kalok planira otmicu Benovog motora …. jos jedan neostvaren san;-) Ekipa je podijelila moju radost cim su culi da hotel ima “svijet harmonije i duha” tj. wellness & spa, teretanu (samo jedan clan ekipe je bio radostan zbog ove vijesti.. cik pogodi tko). Meni naravno ne pada na pamet da se lomim na masazi ili u teretani pa zurno stupam u kontakt sa dragim prijateljima. Tako malo vremena a toliko dobrih prijatelja za vidjeti Navecer smo izasli u obilazak Zagreba & na veceru u rustikalno uredjen talijanski restoran obitelji slavnog nogometasa Zvone Bobana. Boban nije bio tamo, ali je zato vrhunska usluga & hrana bila non-stop prisutna. Slijedi setnja do centra ....uz pomoc nase nove maskote Bircevi puni...cijene super....di je umor nestao? igra se nastavlja - rezultat 1:1 "Oj drugovi jel' vam zao, rastanak se primakao" Svijetla grada nas mame da ostanemo vani duze nego planirano. Sutra nema voznje sto je dobro jer je festa potrajala (opet) do zore... otkud ova slika ?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 12, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je Pecina Zastava bila glavna atrakcija :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 12, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je Pecina Zastava bila glavna atrakcija :D aha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 12, 2014 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Sara: Mogu li da upalim auto? Peca: Naravno... Kljuc u bravu..kontakt..brm..skrip..cim..zamalo pljas u kanal!! Sara: (zbunjeno) sta sam lose uradila??? pa to je automatik, zar ne..??? Peca: (kad je uhvato dah od smeha) Naravno! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Februar 12, 2014 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan eh kad se samo sjetim .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Galand 15 Napisano Februar 13, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sreca da sam nov na forumu pa sam na ovaj putopis naleteo kada je vec dobar deo napisan inace ne bih imao strpljenja da cekam ove tvoje nastavke na kasicicu. Iscitan i pregledan u cugu i sada se i ja pridruzujem ostalima koji zeljno iscekuju nastavak ove fantasticne avanture... Fotografije, izbor rute, oprema, motori, ekipa, vedar duh kojim prosto zracite iz monitora, sto kazu u reklami za "master", neprocenjivo... Veliki pozdrav za Fantoma i Mrgicu p.s. trazimo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan @phantom uk Prenosim vam pozdrave od jedne suvozacice i recepcionerke u hotelu CRYSTAL. Pricala mi je tada o vama, mislila je da ste svi englezi :-) osim jedne :-) P.s. to je ona sto zna engleski :-) i sto se stalno smeje :-) :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...