GuybT 290 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zamolio bih za malu pomoć. Razmišljam o kupovini skutera za grad, da me prebaci od kuće do posla, do reke, ušća, keja itd... Gledao sam oglase na polovnim automobilima, pa su mi zapali za oko ova tri: http://www.polovniautomobili.com/oglas2996934/piaggio_beverly_500_akcija/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4057482/piaggio_beverly/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4170655/piaggio_beverly/ Šta mislite o ovim motorima? Jesu li dobar izbor (ovako na oko, jasno da ne može ništa da se kaže dok se ne vide)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Decembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako ћеш већ да дајеш паре на то онда ти избор по мени пада на најмлађи и једини који има визир. Значи,Београд Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Teget 2007 iz BG-a em je kao sto kolega rece najmladji i ima vizir, 250cc je i vise nego dovoljno za gradsku voznju pogotovu sto se potrosnje tice veliki + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...em je samouveren...ili blefira,kao svaka fukara koja jajari za 50E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ...glas dadoh teget verziji... Al sam po tom pitanju vrlo subjektivan, osim novog Persea, taj model Bevkice najviše volim, ovi ostali mi nisu simpatični oku, al uopšte. E sad da li 250 ili 500, na to pitanje smo više puta polemisali... I opet vrlo subjektivno (ali kao bivši vlasnik Beveryja mogu reći i vrlo objektivno ) ja lično nisam za taj tip skutera u 500cc varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Decembar 29, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 250cc je i vise nego dovoljno da te prebaci sa tacke A do tacke B.. Teget iz bg-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan 250cm za gradsku voznju je puna kapa...dodatan plus nesto manja potrosnja od 500ccm i jeftinija registracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Decembar 30, 2013 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini skutera za grad, da me prebaci od kuće do posla, do reke, ušća, keja itd... Za te potrebe sto si naveo, Beverly 250cc zavrsava ti posao. Ostali modeli stari 10 godina presli svega 32 i...38K, jest al x2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, potpuno ste u pravu. Skroz sam batalio 500cc priču. Recite mi, molim vas, kako vam se ovo čini (treba napomenuti da sam 195cm/115kg ): http://www.polovniau...iberty_125_nov/ Malo je jača cena, ali deluje mi kao nov motor. Možda bi moglo da se ispregovara... Uvažavajući podforum na kojem se nalazimo, moram da postavim pitanje, a nadam se da neću naići na linč Da li uopšte vredi davati toliko para za skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio je to, trebalo bi da vredi te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak isao na 250cc razlika nebo i zemlja pogotovu za tvoje gabarite, a i cena je povelika za skuter od 125 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaske2 4 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Liberty od 125 kubika ide kao nevreme,ko nije imao prilike da ga proba nemože da veruje...,a i novo je novo,mada znajući ovog lika što ga prodaje(pazarivao sam ranije od njega Liberty 50...ima nekog u PGS-u pa ih dobija nove ispod cene), siguran sam da neće mnogo spustiti cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ti si se odlučio za enduro u drugoj temi .... Ako već pitaš za Libertyja milsim da shodno tvojoj visini i težini to nije motor za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima. Koliko ja vidim ti si se odlučio za enduro u drugoj temi .... Ako već pitaš za Libertyja milsim da shodno tvojoj visini i težini to nije motor za tebe... I za jedno i za drugo... Moj prvi izbor je bio skuter... gledao sam beverly-je, onaj sa okruglim farom od 2008. godine što se proizvodio mi je bio fenomenalan... odelce plus jet kaciga, pravi šminkeraj i taman ono što mi treba - da odem na posao, na reku i sl. Međutim, onda par drugara koji imaju motore krenu da me nagovaraju da uzmem motor umesto skutera, ti počneš da gledaš, polako ulaziš u ludilo, budi se nešto u tebi, i rekoh sebi moram da probam tu avanturu, pa zato enduro... Ali nekako ne ide da na nekom enduro motoru sa fullface kacigom idem na posao u odelu. mada, nekako ni to loše ne izgleda... Vaši komentari su zaista od pomoći, pa vas molim da podelite mišljenje - koji bi vaš predlog bio za skuter (imajući u vidu gore navedeno)? Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa da počnemo... ima nekoliko "dugačkih " maksiskuteraša ...AlexBGD, Alexanto, SuperPOP...koji će ti najbolje pojasniti vaše muke.. Sa tom visinom, iz mog ugla, nemaš baš puno da biraš među skuterima. Beverly i Atlantic Classic, Burgman, su ti najrealnije opcije (neka me kolege dopune ako sam nešto propustio ovako sanjiv), Popov scarabeo ne preporučujemo zbog izgleda . Na većini ostalih modela će ti noge biti blago raširene i udaraće te volan u njih pri skretanju. Npr. moj Sprint ne bih mogao da voziš, mali je za tvoju visinu.... E sad, dilema motor ili skuter je zasebna tema i priča. Motori, mislim i na skutere, da ne budem dvosmisleno shvaćen, su lep i skup hobi. Koliko je npr. guma za motor, a koliko za skuter ? Registracija ? Koliko troši jedan, a koliko drugi ? Koliko imaš mesta za stvari na jednom, a koliko na drugom ? Jednačina sa cenama, udobnošću, osmehom koji ti izaziva kad ga voziš, tvojim afinitetima ka putovanjima i stilovima vožnje....ima previše, a odgovor je samo na tebi ? Ajde sad ti dalje pitaj a mi ćemo da ti odgovaramo.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I još jedan dodatak koji nije za zanemariti... Uzmi u obzir i afinitete suvozačice ako je imaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Avgust 11, 2014 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima nakon sto godina... Želim da vam javim da sam postao vlasnik beverly-a... Nijedan od gore navedena 3, već šminkeraj perla bela - braon sedišta iz 2011. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Ajd u zdravlju da ga vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Srećni ti kilometri na novom ljubimcu. A sad pravac u lov na devojčice Sent from fontele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...