BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ове године ми је ова рута била под обавезно,што због нове дестинације,што због националних и верских разлога,тако и због приватних ... и ето ,реализиована је као једна од последњих вожњи ове сезоне у организацији нашег МаксиСкутерКлуба!!! Кренусмо јутрос из НС,НешаБуџа,Бурђан и ја и преко Иришког Венца преко Руме до Шапца,где Смо се нашли са БГ екипом,Мишкетом и Лакијем... Пред полазак из НС у кафићу у комшилуку Uploaded with ImageShack.us колеЗе Неша и Бурђан Uploaded with ImageShack.us Састанак са бандом у ША Uploaded with ImageShack.us На раскршћу путева Лакију мало пропишкила кочница...али све је било ок!!! Uploaded with ImageShack.us Смомен костурница и музеј церске битке у Текеришу Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Манастир Радовашница Црква Архангела Михаила Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Црква покрова Пресвете Богородице Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Конак манастира а овај младић лево са брадом је мој пријатељ који је искушеник овог манастира Uploaded with ImageShack.us Лепих 270 км данас са сталном екипом,дружење као и увек, спојили смо пријатељство,духовно и национално богатство и улепшали себи дан,мени лично много више од једног дана ,имаћу веома лепе успомене на данашњи дан... МАКСИ ПОЗДРАВ!!! 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Octobar 6, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan, dobra ekipa - verujem da ste uživali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 6, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan OOOO daaaa, Čika Rajko, danas je dan bio skoro kao Lakijev specijalitet ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno vreme jos bolja ekipa, drago mi je sto sam ucestvovao u ovoj voznji upoznao nove kolege i pozdravio stare. Nadam se da cu se u sledecoj sezoni mnogo cesce druziti. MAKSI POZDRAV 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci, apsolutno fantasticno, od pocetka pa do samoga kraja, najlepsi momenat meni barem je kad smo klopali u manastiru, samo se nadam a je neko fotkao jer ja nisam, a ekipa najbolja ! ! ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih sliku, inace mnogo govori 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Слободно турајте слике и ви други који сте сликали данас!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Octobar 6, 2013 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izdade me baterija par slicica od mene bese dosta motora plan sprovedosmo u delo vojvoda do vojvode... junak do junaka E sad, ono sto je mene frapiralo je cinjenica koliko i na kakav nacin je Srpski narod platio bitku ....puce baterijaaaa, ebiga aaaa da, jos jedna za kraj nas ludjak, desetar Tasic 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 6, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim - stigao kući zadovoljan i nasmejan. Extra vožnja, extra vreme, extra ekipa. Samo mi mom Zemuncu BigRideru zabagovala navigacija pa sve skretao na levo - kao što mi neko reče mora da je jutros ustao na levu nogu pa naginje na levo . Šalim se malo nije nam smetalo - vežbali smo malo okretanje u mestu . Nisam postavio sve slike jer ima sličnih sa ostalim kolegama. Evo ovako je krenulo: skup na AK vreme oko 9.00, krenuli paaaa skoro na vreme Na ovoj slici mi nedostaju kolega po motoru Miške - u momentu slikanja sipao gorivo + Fanky koji je stigao u zadnji momenat, ja vidim nešto mi malo motora Opuštena vožnja do mesta sastanka sa ekipom iz NS, mala pauza na pumpi i polazimo. Stižemo brzo do Tekeriša. I dok se mi laganica nameštamo za zajedničko fotkanje naš glavni fotograf se svojski trudi da i on bude u kadru Međutim nije bio brži od aparata pa je morao ponovo da optrči krug Posle obilaska spomenika i muzeja krećemo za manastir Radovašnica. Okolina manastira je fenomenalna, okružen šumom, mirom i tišinom. Kad sam sišao sa motora osetio sam neku smirenost i spokoj. To se ne može opisati kao da sam otišao u neko drugo vreme. Imali smo dobru volju da obiđemo još bar jedan manastir ali malo smo mi iz BG kasnili, malo skretali na levo, malo čekali dvoje kolega - koji su takođe tumarali vamo tamo dok nas ne nađoše i eto iscurelo vreme tako da smo se složili da laganica krenemo nazad. U povratku smo ja i Rumba malo produvali auspuhe - učinilo nam se da nešto čudno bruje. Jedino negativno je bilo što uletesmo u gužvu kod ade ali provukosmo se nekako između vozila do gazele i gas svako na svoju stranu. Pozzzz ekipi sa kojom sam vozio i nadam se da će biti još puno ovakvih tura. :zdravo: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Octobar 6, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slika i od mene... pozz.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i od mene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Izdade me baterija par slicica od mene bese dosta motora plan sprovedosmo u delo vojvoda do vojvode... junak do junaka E sad, ono sto je mene frapiralo je cinjenica koliko i na kakav nacin je Srpski narod platio bitku ....puce baterijaaaa, ebiga aaaa da, jos jedna za kraj nas ludjak, desetar Tasic Svaka čast momci, samo ova prva a pogotovo zadnja fotka i komentar ne priliči da bude u ovoj seriji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Octobar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neki poseban razlog? Fotografije koje se postavljaju su lični prikaz doživljaja vožnje i druženja sa drugarima i mesta koje se obilaze a ne dokumentarno štivo ili materijal za školske udžbenike Ovo je forum za ljubitelje motora i druženje a ne Wikipedia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Juhuuu proradio postimage.cc, pa evo i mojih slikica... Jednogodišnji prelazak sa Maxi skutera u KLE vode je ostavio traga na frizuri mladog Burđana ..Fanky, jel hoćeš ovako da izgledaš kad porasteš MML Crew mala ali lepo sređena baštica Miške je bio najgladniji i za kraj životinje koje uživaju u krugu manastira Velika zahvalnost mojim vozačima Mišketu i Lakiju, koji su mi mogućili da budem deo ovog druženja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja ништа не видимал су коментари супер па замишљам фотке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ili kupi naočare... ili promeni DNS.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Од наочара још ништа а ово друго могуће Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 8, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ne otvara slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ето нисам једини ,има ли још ко ових проблема.Мислим са наочарима,имам неку комбинацију можда добијемо групни попуст као за сајам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vidim normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Octobar 8, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Restartovao komp i dalje ne vidim slike, linkovi su u formi - posted image tj kao tekst, čak ne mogu ni da uradim copy na njih . Ostale slike normalno vidim Čak sam mu dao i + ali ne vredi ni to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je tako bilo jutros, ali sada vidim sve normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево ја сам сад прегледао фотке са другаровог компа.Он користи вероватно други ДНС јер сам ја покушао са свог и са другим браузером.Ђуро добио си + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...