Jump to content

Moto Zajednica

Bor golf-jamaha

Recommended Posts

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Daleko bilo,dete19 godina,nema ga vise.Njemu se radja,a on ubio necije...I to zbog cega.Zato je nasa zemlja poznata po svakodnevnim nesrecama...Nema tu vise komentara,svedoci smo idiotluka na ulicama svakodnevno...Sine neka ti je laka crna zemlja,a tvojim najmilijima neka Bog pomogne,da prezive vreme koje dolazi...A ovaj gospodin ubica,verovatno nece biti ni osudjen.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Od dodavanja sranje nema koristi.

Bilo bi bolje da zovemo usranog novinara i da mu svako od nas drzi predavanje o moralu, saobracaju i sl.

Ili da ih zatrpavamo mailovima na ovu temu.

• Podržavam 3

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Pa tu je zapravo vozac golfa presao u drugu traku u krivini i pokupio decka na motoru ni krivog ni duznog ovaj se verovatno spremio lepo za krivinu da je uhvati..jednom mi se desilo nesto slicno ali je bilo vremena da se auto vrati u svoju traku inace bi verovatno rezultat bio isti s obzirom da volim da hvatam krivine pri max brzini sto mogu..tuzno je sto ljudi ginu a ni gresku ne naprave pa da kazes eto pogresio je to i to i zato se desilo to i to nego mu majmun presece put..neregistrovan motor nema nikakve veze s tim ali nezakonito preticanje u krivini ima!

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Za sve je kriv peder u automobilu koji je ovaj krenuo da pretekne pa napravio sranje, da li je telefonirao pri 30km/h ili nešto slično nije ni bitno, bitno je da je isprovocirao ovoga da napravi sranje. A napravio je veliko sranje...

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125

Za sve je kriv peder u automobilu koji je ovaj krenuo da pretekne pa napravio sranje, da li je telefonirao pri 30km/h ili nešto slično nije ni bitno, bitno je da je isprovocirao ovoga da napravi sranje. A napravio je veliko sranje...

U krivini ne smes da pretices pa nek ide i 10km/h (traktor?), ako nisi siguran da ce nesto da te zalepi iz suprotnog pravca...

Jbte, to je 10 sec dok izadjes iz krivine, koji je bre djavo ljudima aman, nismo sami na putu...

• Podržavam 2

• Drug član, 380 postova

Upravo to, nemogu da razumem ljude koji pretiču u krivini. Kao da smo sa Marsa pali. A konstatacija da je vozilo neregistrovano u ovom slučaju koji je krajnje tragičan, je apsolutno nevažna i nadasve nepotrebna, jer je jedan mladi život ugašen. Najiskrenije saučešće porodici.

• Svrati ponekad, 179 postova

izgleda da je veliko opravdanje da mu je žena trudna i tako to pa da požuri čovek jer bez suknji i gaća se nebi moglo poroditi a dečko osta na asfaltu sa NEREGISTROVANIM motorom. možda da je bio registrovan nebi se ovo desilo. sve u svemu saučešće porodici i prijateljima. dečko počivaj u miru...

• Podržavam 1

Ljudi, juce je bila promjena vazdusnog pritiska, najava danasnje promjene vremena, uobicajeno tada ljudi voze ko bez mozga, dodajte na to da vecina vozaca stvarno NE ZNA da vozi, imate katastrofu na cesti. Kad sretnete 3 gluposti u 100metara znajte da ce najkasnije treci dan da se promjeni vrjeme. Mene su juce odusevili, vec sam bio svjestan da ce uskoro kisa, kad se ispred mene lik zaustavio na sred ceste, u sred krivine, ja vidim da je neka muka, covjek ne zna dje ce pa stao ne obilazim ga autom a i da sam motorom ne bih pokusavao, ne znam kud ce budala. I tako on stoji, stoji, stoji na sred ceste i kad je zavrsio konsultacije sa saputnicima, skrenu desno... Stao je NA SRED CESTE, glavnog magistralnog puta, sa 5 auta iza sebe i parkirao se dok se smisli kuda ce!!! Pa ja bi ga tu na sred ceste rascerecio za primjer ostalima, govno jedno egoisticno nesposobno... Da je iza njega bio neko isto pod uticajem vremenskih prilika, sigurno bi pokusao da ga obidje, a sta bi onda bilo? Mozda bi prosao bez posljedica, a mozda bi napravio veliko sranje...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

Po prirodi posla bio juce u porodici i na mestu nesrece. Yamaha ybr ,pored puta jos stoje plasticne stranice plasticna maska obrtomera i km sata i migavci itd.Tip u golfu preticao na uzbrdici u levoj krivini.put nema nikakve linije zbog teretnjaka iz rudnika.Motor isao nizbrdo put veoma sirok i neravan.Kad ljudi nevode racuna o dvotockasima i dalje ono nase STO se NEPOMERI kad SAM JACI, ko ih jebe sto se provlace izmedju i tako to.Nazalost to su nasi vozaci automobila koji u velikoj meri tako razmisljaju ako uopste razmisljaju, i gledaju u retrovizor. Saucesce porodici nastradalog momka. http://www.kurir-inf...-clanak-1005267

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six

Komentar iz blica

Возач мотора није имао фарове.Није га видео ни возач голфа а ни возач чији је ауто претицан.

Jel to on utvrdio prema fotki sa sajta?

Ovoj sa mjesta sudara?

Sto je onda vozac golfa vozio razbijeno auto, sto nije koristio slep sluzbu?

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

meni liči na pripemu za oslobađanje vozača automobila, za pripremu za oslobađanje od odgovornost; jer motor eto nije bio registrovan, i onda je ok ako ga ne "vidiš", pa još kao nije imao "far", to je u kontekstu zakona o obavezno upaljenim svetlima. kao da je advokat vozača auta pisao članak.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ako ga je stvarno razvalio u njegovoj traci, bojim se da ce mu novorodjeni potomak malo kasnije upoznati oca.

Kakav je to vacuum u glavi da radi to sto je izgleda uradio? Valjda isao "na srecu", pa je nasao....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja