Jump to content

Moto Zajednica

Mushu

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Mushu's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Od dodavanja sranje nema koristi. Bilo bi bolje da zovemo usranog novinara i da mu svako od nas drzi predavanje o moralu, saobracaju i sl. Ili da ih zatrpavamo mailovima na ovu temu.
  2. Naravno, to je ono sto pozelim svim bikerima, bez obzira imaju li uniformu ili ne. Svi smo na ulici, i podjednako ranjivi.
  3. U nedelju 15.03 preko puta Bona Fides-a, isto je oborem policajac na motoru. Bulevar K.Aleksandra je bio zatvoren, u Beogradskoj je bila poprilicna guzva, policajac je isao uz Beogradsku iz pravca bazena Tas. Iskreno provlacio se izmedju kola , pa ga malo "zalomi" skroz u levo ili desno, bude paralelan sa branikom kola iza sebe. Tako se i desio sudar, ako se tako moze nazvati posto ga je kombi iza samo dotakao, ali dovoljno da padne, iskreno. mislim da je on isekao coveka. Polozaj motora na asfaltu kao i ostecenje tablice kombija koja je zguvana sa leve na desnu stranu iitd. Ono sto mi se nije svidelo je sto je jos na zemlji ukljucio rotaciju koja do tada nije imao. Ustaje policajac sve je naizgled Ok , vadi zapisnik itd....medjutim pritrcava kolega pesak i pocinje da cepa nogavicu i naravno krv lipti, bukvalno. Dakle vensko krvarenje(ipak bolje nego arterijsko), rane skoro da i nema ,tacnije ubodna. Zaustavljaju prvo civilno vozilo i sa kolegom na drugom motru pod roatcijom krecu u Urgentni. istina u oakvim situacijama , minuti bukvalno mogu odlucivati o zivotu ili smtri. Sustina nema dovoljno male brzine da se ne moze glava izgubiti, naravno od opreme policija ima samo kacigu, nazalost. Drzava bi morala mnogo vise da se potrudi oko nabavke kvalitetne opreme. Moralni aspekt ove nezgode je zaista diskutabilan, da li vozac kombija treba sad krivicno da odgovara za nesto sto realno nije mogao da izbegne niti je izazvao. Nadam se da je i ploicajac dobro i da je krvarenje na vreme sanirano. U savkom slucaju zelim mu brz oporavak, da unzdravlju razmisli o svom postupku. Ako admini misle da je ovo za novu temu neka je i postave, ja nisam zeleo da multipliciram iste naslove i teme.
  4. Mushu

    Astone kacige

    Ja sam kupio jet varijantu za zenu i mogu reci da je bas zadovoljna. Zaboravio sam koji je model u pitanju. Cini mi se da smo je kupili u motomani-i. Bilo kako bilo, deluje zaista dobro i ubedljivo. Cvrsta ali lagana kaciga, sa debelom izolacijom izmedju spoljasnje tvrde zastite i glave. Zena kaze da je i udobna.
  5. Ljudi coveka znam evo 15 god i bio je genije za sve sto treba napraviti ili popraviti od lima. Secam se kad je napravio prvi trike, to je bila senzacija. Ja sam ga upoznao dok je radio auto limariju, posle negove intrvencije auto je bio bolji nego kad izadje iz fabrike. Prozore za camac je napravio da dihtuju lim na lim, voda nije prolazila!!!! Nazalost nisam ga video par godina, nadam se da jos radi!
  6. Cuj sportista, trkac, kako god ako stvarno vozis 300 Obrenovackim i 120 po gradu, treba te ukolniti sa ulica trajno!!! Zabraniti ti upravljanje bilo kakvom vrstom automobila, motora i sl....... 1. Ugrozavas ne samo ucesnike u saobracaju vec i sve prisutne u krugu barem 50-100m od mesta eventualnog udesa. Znas li koliko dece, pesaka, itd... si ugrozio???? 2. Sta postizes ili koju vrstu kompleksa lecis na taj nacin? Ponavljam ako zaista to radis, u sta sumnjam misli da si vise izveo poredjenje rizika. 3. Dugo se bavim nautikom i da ti kazem jednu istinu- Ne postoji lose vreme za nesto, vec samo losa oprema.
  7. Pozdrav svim clanovima, Ja sam Mushu u svetu bajkera sam pocetnik i ako imam skoro 40 godina, iskustva na vespi px200 u pubertetu ne racunam. Trenutno vozim Sprint Princ 250 i cini mi se da je za namenu za koju sam ga kupio( da naucim da vozim i steknem neka iskustva) dobar izbor. Slike cu okaciti, nekom prilikom.....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja