hitman 352 Napisano Septembar 15, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena 17ica, lepo je kada na 4000rpm ides 105-110km/h pritom i nije kilava. Ajde prenesi utiske kada malo to istestiras, mene bash zanima ova modifikacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 15, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš da prodaš majstore? :-) Nisam trenutno u Srbiji, al kad se vratim krajem meseca javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 15, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena 17ica, lepo je kada na 4000rpm ides 105-110km/h pritom i nije kilava. Ajde prenesi utiske kada malo to istestiras, mene bash zanima ova modifikacija. nadjemo se jedan dan pa probaj sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 16, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena 17ica, lepo je kada na 4000rpm ides 105-110km/h pritom i nije kilava. Ajde prenesi utiske kada malo to istestiras, mene bash zanima ova modifikacija. nadjemo se jedan dan pa probaj sam aa moze i takO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Obustava prodaje do daljneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Gorzy, ne mogu da ti pošaljem PM, puno ti je sanduče Isprazni pa se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1513 Napisano Octobar 3, 2014 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče paljenja i punjenja, prvo proveri kontakte na akumulatoru i očisti kablove. A evo i krajnje faze ovogodišnjih prepravki, do zime ćutim, obećavam @Arakis: šta bi sa projektom moto-računara? A cudo nemas rol bar napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 3, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kvariša zna da tera to bez padanja pa mu ni ne trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1513 Napisano Octobar 4, 2014 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan E pa u pravu si, jak razlog svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 5, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Roll bar više ošteti motor na padu nego što ga sačuva... nek puca plastika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1513 Napisano Octobar 6, 2014 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nisi valjda ozbiljan? Mislim, sto onda 90% ljudi stavlja isti na svoje motore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 9, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, vole ljudi valjda... Jako sam ozbiljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Roll iliti Crash barovi koje mi ugradjujemo na krmache , uglavnom su vezani na ram i pri padu prenosi udarac na isti. To je mnooogo veci problem u odnosu , da bez crash bara strada plastika koja se krpi/vari. Iskreno se nadam , da pri takvoj brzini i necu nikad pasti . E sad, to je prica za Kvarisu , Kapetana i slicne profesionalce....mi sto imamo te crash barove uglavnom padamo iz mesta ili pri malim brzinama na off roadu ili kad ne mozemo nogama da dohvatimo tlo pa se prevrnemo ko kornjaca od tezine nasih bedevija.... tako da je crash bar jako svrsishodan u tim situacijama... ja licno ga imam od 2011, promenio sam dva komada i oba su mi odradila carski posao. Preporucujem, narocito kad si pocetnik ili niskog rasta . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1513 Napisano Octobar 10, 2014 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Razumem. Hvala na objasnjenju... Inace, sa svojih 198 i 135kg ostavicu ih ja bas zbog razloga koje si naveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 18, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pati da je ne oštetiš kad sedaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 19, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da demantujem kolege .. Ima raznih tipova roll barova. Moji se konkretno nigde ne kace direktno za ram i doslovno su spasili motor i plastike jedno 28 puta do sada, off road-a imam poprilicno sa mojom Afrikom, a plastike su cele .. U pitanju su GIVI crashbarovi za RD07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nekad pomognu, a nekad naprave sranje jos vece. Kad pada motor na stranu u mestu, onda dobro dodju. Kad ides brzo na ofu, onda postaje plug za oranje koji pravi jos vece sranje, a na asfaltu leti motor kao sanke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 19, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego da nema možda neko nosače kofera za RD03? P.S. Kapetane, a kad se to pa sporo ide po offu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nego da nema možda neko nosače kofera za RD03? P.S. Kapetane, a kad se to pa sporo ide po offu Komantar sam znao pre otvaranje teme, samo sam se pitao, koji ce afrikanac da ga prospe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 20, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Kapetane, a kad se to pa sporo ide po offu Kada se vozis sa Tenerasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 20, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog teneraša što pomno prati afrika temu... šta li smišlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog teneraša što pomno prati afrika temu... šta li smišlja? pa da kupi jednu vidis da na mala vrata ulazi kupio XR .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog teneraša što pomno prati afrika temu... šta li smišlja? pa da kupi jednu vidis da na mala vrata ulazi kupio XR .... Auuuu brate , gde nadje ovu fotku.... tek sad vidim koliki mi je stomak bio...auuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog teneraša što pomno prati afrika temu... šta li smišlja? Insajder.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog teneraša što pomno prati afrika temu... šta li smišlja? pa da kupi jednu vidis da na mala vrata ulazi kupio XR .... Auuuu brate , gde nadje ovu fotku.... tek sad vidim koliki mi je stomak bio...auuuuu pa stomak ko rezervoar od africe mada meni je radje reci MUSKO BEZ STOMAKA KO MERCEDES BEZ ZNAKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...