Dragan Marinkovic 10 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: RD04 (92) i RD07A (98), Varadero (05), AT Adv.spots 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala majstoru Sebi iz Beograda za nosače bočnih kofera. Sve pohvale za izvrstan rad! Srdačan pozdrav svima iz Banjaluke Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 14, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan sto 04 i 07 imaju pumpu goriva ? kontam da na 03 curi sl padom a sto su na ova dva modela potrebne ? RD04 i 07 imaju pumpu jer su u Hondi iz ko zna kog razloga mislili da treba. Pumpa je potrebna jer su konstrukcijski (moguce zbog ukupne visine, klirensa i generalne izbalansiranosti) zbog V agregata karbovi postavljeni (nesto vislje) u visini polovine rezervoara. Slobodan pad jeste moguc do te tacke, odnosno od punog do pola rezervoara. RD03 takodje ima pumpu za gorivo .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u arhivi ima zapisane dimenzije i oznake semeringa ležajeva prednjeg i zadnjeg točka? BusMan i ja se zaluđujemo već par dana, ali ne nalazimo te podatke, a pripremio bih komplet, tj. ne bih da vraćam stare ako ne moram. Mislim da je to koristan podatak koji treba ubaciti na prvu stranu teme. Hvala unapred! Ne znam za ostale, ali imas u trecem postu na prvoj stranici te podatke za RD03. Bog s` tobom Svestenice, nije u trecem, nego u petom postu! Upisane su oznake lezajeva, al` nema za semeringe, a ne nadjosmo nas dvojica (za sada) nigde po netu; nema ni u manuelu, pa ako je neko menjao i slucajno zapisao, znacilo bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 15, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Bog s` tobom Svestenice, nije u trecem, nego u petom postu! Upisane su oznake lezajeva, al` nema za semeringe, a ne nadjosmo nas dvojica (za sada) nigde po netu; nema ni u manuelu, pa ako je neko menjao i slucajno zapisao, znacilo bi. Uhh, gdje i ja previdjeh... . Mijenjao sam ja semeringe, javim cim iskopam, imam to negdje zapisano sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanm 5 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mostar Motocikl: honda africa twin xrv 650 Prijavi odgovor kao problematičan zna iko specifikacije za stelovanje smjese na rd 03 ali sw model.ne mogu naci a znam da je neko stavljao na ovaj forum. Znacilo bi mi puno . Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Možda ovo pomogne index delova Honda AT u dropbox-u je samo ga download-ujte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Avgust 15, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan fruitcake , pomoglo je, imaš kad se vidimo! Prednji točak: Semering 28 X 42 X 8 - 1 kom Semering 45 X 55 X 5 - 1 kom Zadnji točak: Semering 28 X 47,2 X 7- 1 kom Semering 25 X 40 X 7 - 1 kom Molim da se ovo na prvu stranu. pa kad neko koristi da ne bude da ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Avgust 15, 2013 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan UrađeTo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Avgust 15, 2013 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo ti palceve za neku lepu RD07! mora biti lepa ili lepsa od zene jer ce nju menjati bokilic, a tvoja je ona crveno-plavo-bela na oglasima ? pa jedino ako hoces zamenu za auto jer ih imam viska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 15, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jok...netreba mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 15, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti Nissin pločice za RD04? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 16, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ranije ih je bilo u KDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti Nissin pločice za RD04? Hvala. http://motoland.rs/m...ocione-plocice/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 18, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan samo carbon loraine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva para prednjih plocica u pola cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva para prednjih plocica u pola cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 18, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo, jel to rd07? imaju li neku oznaku, posto mislim da te pasu i na klx-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 18, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan bio juče gotivan momenat... stao sam na pumpu kod YUBC-a da naduvam gume kad čujem motor iza mene... Afrika - isti model ista šara a baja koji vozi zove se Djarma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo, jel to rd07? imaju li neku oznaku, posto mislim da te pasu i na klx-a? Da , za rd07, ne znam oznaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 18, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan samo carbon loraine... Lurton lorin ili ti karton lorein Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Wanna be KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A gde joj je "shuspleh"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 31, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan "Dve smo sestre dve sudbine..." http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D_wyrkHSy1w 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 31, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i Bosne i Afrike bosanske Sent from my Galaxy Nexus 7 using cracked tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...