Dragan Marinkovic 10 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: RD04 (92) i RD07A (98), Varadero (05), AT Adv.spots 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Uživo je još ljepša, stvarno dobar primjerak.... inače pohvaljena i od Roberta kada je ugrađivan auspuh. Što se tiče kilometraže to je davno ispričana priča, pogledaj, provozaj, povedi drugara sa sobom jer su dvije glave pametnije ili majstora pa ti glava ni ne treba Ženu ne voditi ni slučajno Kupovati motor star 20 godina i gledati prvo na kilometar sat...... zar to neko radi???..... Što je coda skroman..... ne hvališ se da si vozio APN-a davne 1989.god. samo Afriku računaš hvala ti što si se sjetio mog APN-a, eh, kad se sjetim kuda se tek s njim išlo, a godine lude... još uvijek je kao nov, jednom ću ga slikati i objaviti ovdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 24, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da netražim po temi, da li neko zna gde mogu da kupim pinjom za brzinomer? Centar S, ja kupio pre dva tri meseca, imali na stanju, kostao oko 1900 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas u Centru S, 2200 din. Hvala Pedji za montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U narednih 10 dana moja Africa na prodaju, RD07A 97 god, ful oprema, nepunih pravih 70.000 km, ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan U narednih 10 dana moja Africa na prodaju, RD07A 97 god, ful oprema, nepunih pravih 70.000 km, ..... Kakav je plan kapetane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U narednih 10 dana moja Africa na prodaju, RD07A 97 god, ful oprema, nepunih pravih 70.000 km, ..... Kakav je plan kapetane? xrv 950 adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 26, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Preneo mu virus... JBG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan U narednih 10 dana moja Africa na prodaju, RD07A 97 god, ful oprema, nepunih pravih 70.000 km, ..... Kakav je plan kapetane? xrv 950 adventure Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i opisa motora http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85681-africa-twin-rd07a/page__p__1373768__fromsearch__1#entry1373768 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan U jbte, kuda ide ovaj svet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 27, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A vidji mangupa sto je zakljucao oglas, a taman sam hteo da napisem da je skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U narednih 10 dana moja Africa na prodaju, RD07A 97 god, ful oprema, nepunih pravih 70.000 km, ..... Kakav je plan kapetane? xrv 950 adventure Bio onaj momak na Kučaju sa dobrim primerkom, mislim i da ga prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 27, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa shta si uzeo na kraju kapetane kepo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Afronostalgicar....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 2, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas u Centru S, 2200 din. Hvala Pedji za montazu. Mislim da je Delta skuplja, trazili su preko 2300 i nisu imali na stanju kada sam zvao pre mesec dana da proverim cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 2, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja za šta god sam zvao Deltu nisu imali na stanju nego definišeš part no. i sačekaš dok stigne. I do dve nedelje može da se čeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da okačim sliku svoje africe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam pre neki dan xenone na oba fara i prilikom paljenja istih , ne svaki put, ali desi se da se restartuje trip master. Da li je neko imao isto iskustvo i kako rešiti taj problem. Razmišljao sam da stavim vremenski relej na jedan far , pa da se pali sa malim zakašnjenjem , ipak će tada povući manje struje pri startu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Octobar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uniđi u tripmaster i izblokiraj sve ulazne kablove na masu sa nekih 100 pF i 1nF u paraleli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni sumnjao ko će prvi da odgovori, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 8, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta od štitnika ruku paše na Afriku a da je sa metalnim ojačanjem. Fabrički i ne pružaju baš neku zaštitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 9, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam pre neki dan xenone na oba fara i prilikom paljenja istih , ne svaki put, ali desi se da se restartuje trip master. Da li je neko imao isto iskustvo i kako rešiti taj problem. Razmišljao sam da stavim vremenski relej na jedan far , pa da se pali sa malim zakašnjenjem , ipak će tada povući manje struje pri startu. Ja sam imao isti problem. Tripmaster mi se resetovao ne baš svaki put, ali na 8 od 10 paljenja svetala jeste. Majstor Joška mu je svašta nešto radio i to iz nekoliko puta u glavnom dodavanje i zamena postojećih kondenzatora. Sada je situacija MNOGO bolja. Recimo da se od 30 paljenja resetuje jednom. Kako mi je on objašnjavao, nije stvar u prevelikoj struji koju povuku xenoni, već u EMP-u koji stvaraju balasti prilikom paljenja. Vidiš, nije uopšte blesava ideja da jedan far malo zakasni. U svakom slučaju će se stvoriti manju EMP nego kada se pale oba istovremeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Octobar 9, 2012 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A ako bi se balasti umotali u alu-foliju? Da ona popije EMP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Octobar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mišo, balasti su već metalni i izolovani su od zračenja ali najveće zračenje je od strane kablova i konektora do xenon sijalice. To zračenje "ulazi" u moto instalaciju i kruži celim motorom Tripmaster je osetljiv uređaj sa procesorom i dešava se da unutrašnji tajmer pobrljavi kada se uključe xenoni. Lek je blokiranje VF smetnji blok kondenzatorima koji se leme u tripmasteru na ulaznim kablovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo šeme i pcb jednog timer-a, ipak ću ugraditi i njega, ne košta mnogo timer svetla.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...