Jump to content

Moto Zajednica

Honda Africa Twin

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Taj isti Ivan mi je za MRA rekao da su "opasni po zivot". Kako se bavi iskljucivo vizirima, covek se nagledao, izmedju ostalog, i polupanih MRA... Kaze da kad pukne, materijal, za razliku od svih ostalih proizvodjaca, puca tako da se na mestu loma napravi - ostrica, na koju se lako prilikom udara ili pada naleti telom, cesto - vratom.

Pitaj Abdullaha ciji je vizir imao letos u Pesku? Prilkom pada vizir mu se polomio ali su ostali prilicno opasni parcici ali zaista ne znam ciji je vizir imao na Africi.

Istina, tako se gadno slimio... postavicu slike da vidite o cemu pricam

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

A kad vec slikas izmeri sirinu usmerivaca da vidim da li moze da se stavi na mj givi touring vizir. I ja imam problem, preko 100-120km/h mi pravi mnogo turbulencija, pa mi vibrira kaciga i baca je levo-desno. Do sad mi je resenje bilo da se malo sagnem ili naslonim na rezervoar, verujem da bi usmerivac tu pomogao, sta mislite ?

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

A kad vec slikas izmeri sirinu usmerivaca da vidim da li moze da se stavi na mj givi touring vizir. I ja imam problem, preko 100-120km/h mi pravi mnogo turbulencija, pa mi vibrira kaciga i baca je levo-desno. Do sad mi je resenje bilo da se malo sagnem ili naslonim na rezervoar, verujem da bi usmerivac tu pomogao, sta mislite ?

Ja ti mogu resi da je dobro resenje ;) A kad sa usmerivacom samo malo spustis glavu kao u autu ;) pssssssssssssssssss

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nema druge nego da se proba. I ja imam Givi Turing vizir pa planiram da dokupim samo ovaj mali MRA, pa ako pomogne - pomogne.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ja sam ivao veliki vizir bez varijatora, i gotovo uvek leti ostanem bez vazduha i vrućina mi je uglavnom, tako da se čovek ponekad zaista uželi malo vetra  :)

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Usmerivac je poprilicno univerzalan sto se sirine tice, sigurno bi ti odgovralo i mislim da jedan usmerivac u ponudi MRA pokriva minimum40-50% motora.

Malo sam preterao, ;D al 15-20% sigurno.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ja sam ivao veliki vizir bez varijatora, i gotovo uvek leti ostanem bez vazduha i vrućina mi je uglavnom, tako da se čovek ponekad zaista uželi malo vetra  :)

Fabricki je pravi, pogotovo za los teren. Na otvorenom putu samo kaciga izlozena vetru, a telo sakriveno, idealno, pa ne idem 200!  Al kad pomislim na kisu i dosadne musice ....  ;D, i treba da me zazaju kad necu da kupim kacket. :P

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Molim vas sledeci put smanjite slike na format 640x480 , ovako mi pola sata otvara stranicu a efekat je isti.

• IRON WILL, 972 postova

Evo slike, vizir je cini mi se givi ali da ne gresim dusu cika Cope ce da nam resi tu misteriju  ;)

a ovako izgleda kad se polomi... krv siklja prerezan je vrat...

0U2kq_vizirkk7.jpg

w480.png

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Volio bi da mi neko kaze na  koji drugi nacin moze da pukne vizir a da ne ostane ovakav? :-\

Mislim da svaki puca isto samo slucajnost je da ostane ostar sa gornje strane.

• IRON WILL, 972 postova

Volio bi da mi neko kaze na  koji drugi nacin moze da pukne vizir a da ne ostane ovakav? :-\

Mislim da svaki puca isto samo slucajnost je da ostane ostar sa gornje strane.

Pa nem' pojma ali kao fora je da bude takav da ne puca tako ostro nego da se rasprsne da nema siljaka ili ostrica. Valjda zato i kostaju toliko, ako ne, sto onda kod Ivana bude 50% jeftiniji nego MRA, 'di je onda razlika?!?!

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Puca svaki isto ,ako mislite da pukne u hiljadu sitnih komadica ,to je nemoguce ,tako puca samo kaljeno staklo.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Primetio sam da dosta vas ( narocito kad se u oglasima pojavi neka da se prodaje ) - pitate gde je kupio krash bar. Naleteo sam na nekom sajtu na ove sto sam postavio, pa reko aj de stavim, ako neko pravi - eto mu ideje .

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Dragi ljubitelji i poznavaoci motora, moram vas nesto pitati. Posto sam pregledao celu temu i sve slike primetio sam da sve Afrike imaju po 2 okrugla fara. Sad me muci pitanje Afrika ( 88-mo god.) koju sam ja vozio ima cetvrtast far... da li je to neki drugi model ?

post-5448-12879014488439_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja