boris babic 744 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan GS kao koncept mnogo je stariji od Dr Big-a, sve i da ovaj potonji nije jednocilindras: 1980. vs 1988. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam razgovarao sa Atilom koji je ovlasceni distributer, serviser Suzukija u Srbiji. Organizovace prvi prezentaciju novog V Stroma DL1000 krajem februara. Tacan datum i sve ostale informacije ce biti objavljene na sajtu. Hrana i pice besplatni, naravno broj posetilaca prezentacije ce biti ogranicen. Svi koji zele da vide, testiraju novi DL1000 ili neki od motora imace priliku da to i ucine. Koga zanima novi V Strom Dl1000 okvirna cena ce mu biti 12.300€ koliko sam ga ja shvatio. Za detaljnije informacije posetite sajt ili okrenite vlasnika licno. Pozdrav http://www.suzukimotor.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan je, po meni bez ikakve slicnosti sa GS-om, a sa mnogo, mnogo slicnosti sa prethodnim Stromom, bar se meni tako cini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Decembar 29, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema slicnosti sa GS-om - cak ga vizuelno imitira. A ako mislis da nema slicnosti sa R80GS, zanemarujes 30 godina razlike, pa opet - KONCEPT je isti: veliki, visecilindricni, guzati enduro za duga putovanja. A da je interesentan, jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Slika govori 1000 reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, kopiraju GSa koji je iskopiran Dr Big..u svakom slucaju, zasto svi kopiraju kljun? Meni se npr ne svidja.. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu bio na sajmu u Geteborgu i gledao- sjedio na pomenutom motoru. Mislim da uzivo izgleda prilicno bolje nego na netu. Dobar kompromis ko nema ili nece da da pare za GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 28, 2014 Integrisan, 13035 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slika govori 1000 reci. Znao sam da mi ove Multistrade, GS-ovi i ostala sranja liče na nešto a nisam mogao da se setim na šta. Pošto je novi DL1000 u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 28, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Preliminarna cena je 12.300EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan A novi GS? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Januar 29, 2014 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vecina nas previse ocekivala od Stroma 1000. Kada sam video prve zvanicne slike uopste mi se nije dopao a nije ni sada. No, to je vec ukus, ali cena i to sto vecinu nas nije impresirao, sustinu nalazi dublje. Da me ne shvatite pogresno, R1200GS je ogroman sa milion stosova i fazona i kosta Boga oca, Multistrada recimo ima 160ks, itd. Ocekivali smo tako i od Stroma no on ispade sasvim obican tourer. Realno, zar nije R1200GS prenapucan i da je vise olicenje luxuza i statusnog simbola? Koliko njih ga zapravo tera van puta? Rizikujem da me ''zaskocite'' ali realno tako je. Mislim da Stromina ima upravo tu sansu, za nekog ko bi hteo tourera iz te klase, a da mu ne trebaju sva ta ludila i prenapucanost, bio bi pravi izbor. Pre svega jedan sposoban umeren i realan motocikl za touring na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 29, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam neki uporedni test pa da vidimo. Narocito me zanima Strom vs Tenere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Alekre Pa ni mali Strom 650 nije bio ni najlepsi, ni najbrzi, ni najopremljeniji motor u svojoj klasi pa je opet jedan od najtrazenijih i najprodavanijih polovnjaka trenutno. Jednostavan recept: dobro zaokruzena celina za pristojnu svotu novca. Ako novi Strom to uspe imace prodju i po meni on i ne puca da bude konkurencija GS-u kao sto je to nova ST, vec da pokupi ostatak vozaca koji zele tu kubikazu a nemaju ili ne zele da izdvoje toliku svotu novca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Video na sajmu 2014 model. Ovo sa slika i videa nema veze sa onim koliko dobro izgleda uzivo. Nikad necu kupiti suzuki i strom-a ali stvarno su ga dobro napravili. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je ... P.S ..neka mi oproste ljubitelji stroma ali stvarno je ruzan za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kako rece neko davno i mudro: Lepota je u oku posmatraca. Ne zagovaram - nema teoretske sanse ni da pocnem da razmisljam o bilo kom novom motoru - ali meni je sve manje ruzan kako vreme prolazi, a bio mi je mnogo gadan kada sam video prve fotke. Zanima me kakav je uzivo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toni Ohrid 0 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: OHRID Motocikl: v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za V strom 1000 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vecina nas previse ocekivala od Stroma 1000. Kada sam video prve zvanicne slike uopste mi se nije dopao a nije ni sada. No, to je vec ukus, ali cena i to sto vecinu nas nije impresirao, sustinu nalazi dublje. Da me ne shvatite pogresno, R1200GS je ogroman sa milion stosova i fazona i kosta Boga oca, Multistrada recimo ima 160ks, itd. Ocekivali smo tako i od Stroma no on ispade sasvim obican tourer. Realno, zar nije R1200GS prenapucan i da je vise olicenje luxuza i statusnog simbola? Koliko njih ga zapravo tera van puta? Rizikujem da me ''zaskocite'' ali realno tako je. Mislim da Stromina ima upravo tu sansu, za nekog ko bi hteo tourera iz te klase, a da mu ne trebaju sva ta ludila i prenapucanost, bio bi pravi izbor. Pre svega jedan sposoban umeren i realan motocikl za touring na drumu. Sto je svima cena novog GS-a trn u oku, kada Multistrada, KTM 1190 ADV ili Triumph 1200 Expl. slicno kostaju? Ako je neki model prenapucan, onda je to Multistrada. Zar nisu svi oni u tom cenovnom rangu luksuz? A da bi se postalo statusni simbol mora i da se zasluzi... to se ne postaje samo cenom . Ostavite BMW na miru!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toni Ohrid 0 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: OHRID Motocikl: v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za v strom 1000 adventur dobio sam ponudu od 14500 eur , strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga vidjeo u prodavnici. Ljepsi puno nego na slikama. USD vile. Jednostavan. Ma go ko mis. Nije los. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 23, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ww_h9QuPpPY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide fino onim makadamom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na snimku imam utisak da ne ide bolje makadamom ni od starog DL1000 ni od DL650. Video sam uzivo novog Stroma, i ok je. Nista spektakularno, kvalitet izrade mi deluje ok. Adventure verzija mi je bezveze jer se sve svodi na komzetiku (osim sto ima maglenke). Na primer skid plate je od mekane plastike i savija se cak pod rukom. Nema sanse da zastiti auspuh i filter ulja od udarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Na novom Stromu je izgleda samo cena ozbiljna?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Al ste navalili na tog GS-a... Na mogu da verujem. Lepota je subjektivna stvar nekome se sviđa ne kome ne. Meni konkretno je ok. Ovo je enduro. Ne liči mi na GS, Hondu Crostourer ili nešto treće. Ako ćemo iskreno izgled motora je jako približio jedan dugom. To je zbog diizajnera i dizajnerskih kuća, marketing istraživača... Čim se pijavi neki datalj, oblik, šara... i postane hit svi to kopiraju. Ništa novo. Ista stvar kao u auto industriji. Ali to je druga tema. Ono što bih ja voleo da vidim na ovom suzukiju i što smatram obaveznim a to je veći točak napred (enduro točak, a na SM) i zaštitni lim ispod motora. Ostalo je po meni OK. Naravno voleo bih i da ga probam. Cena je malo jača, posebno kada se uzme u obzir da kod nas nova honda crostourer sa motorm od VFR 1200ccm košta 13000. A nešto kontam V4 motor je ipak mama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...