PaPaja 1187 Napisano Septembar 13, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Marre 2. PaPaja 3. kumche 4. boki64 5. Cedo11 6. Lad 7. lemy 8. Djordjino 9. Iron_Floyd 10. Vacr0 11.dkorsa85 12. Milanle 13. machinori Jbg ne mogu ipak da idem sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Spremite koji ćevap i par piva više za slučaj da naiđe neki kolega lokalac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, vazi. Evo ja ostavljam svoj br. mobilnog ako nekom bude trebao za svaki slucaj. 065/625-85-53 Ivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre 2. kumche 3. lemy 4. Djordjino 5. Iron_Floyd 6. Vacr0 7.dkorsa85 8. Milanle 9. machinori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti dolazis Mladene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 13, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Cas gledam temu a cas u nebo a kisa lije ceo dan,samo da je ne bude ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 1.Marre 2. kumche 3. lemy 4. Djordjino 5. Iron_Floyd 6. Vacr0 7.dkorsa85 8. Milanle 9. machinori Sto kratis spisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Bice fino vreme, ako je verovati accuweather-u, weather.com-u i weather2umbrella-i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, pojačaćemo vas jos jedan kolega i ja. Vidimo se ujutru. p.s. Jel definitivno u 8 kod pumpe na komandi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Jel da lagano doruckujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti dolazis Mladene? Nažalost nemogu,vidimo se drugi put ...@ machinori -napravio sam izmenu spiska,realno stanje,ako nesmeta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti dolazis Mladene? Nažalost nemogu,vidimo se drugi put ...@ machinori -napravio sam izmenu spiska,realno stanje,ako nesmeta . Taman posla da smeta, nego si ga bas dosta okratio, pa ja reko da se nisi zaneo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ako naleti crni gs 500 zovite ga na cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, sutra u 8 na autokomandi (ja cu sa floydom biti do pola 9 tamo), dobrodosli su svi. Vidimo se, laku noc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu ni ja.Kum sutra dovodi mladu,visa sila.Lep provod Vam zelim i da bude puno slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kako je vreme ljudi tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Kako je tamo ne znam,u Lazarevcu je suvo,ima malo oblaka ali se razvedrava. Ja sam 60 km od Divcibara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao oko 8h da krenem ali je magla i dosta je vlazno,ne krece mi se,sacekacu jos malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Razvedrilo se kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan He. Dobih slike sa NIS-ove pumpe. Lepo, lepo.... Moram doći gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 14, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak odustajem,ne vozi mi se po ovoj magli i hladnoci,bas sam voleo da dodjem jer sam se extra proveo prosle godine,lep provod Vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ja sa drugarom gs-ovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, srećan put u povratku i dođite opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa gs-ovima stigli kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stigso jos davno,samo nisam imao prilike da se cekiram.Javite se kada stignete.Nadam se da vam je onaj put preko Ljiga bio dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...