RaS 1741 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nove ili očuvane, nije mi bitna marka, samo da valjaju i da nije neka astronomska cena. Inače nosim patike 42 (26,5cm dužina gazišta). Ponude na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Scott , nove u kutiji , nikad nosene . Placene "preko" 149 e , sada tebi u ponudi za 130 e . Naravno broj 9 , reciprocno 42/43 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1741 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na ponudi, koji je model u pitanju, i da li uz njih ide i motor ? Ovo pitam jer sam malo pre tvoje dobio ponudu od još jednog uvaženog člana BJB, koji mi je uz čizme ponudio i svoje magarence. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo su skuplje, ali su mnogo dobre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Model STIFEL 250 . A "magarence" , moze i to , samo bi bilo pozeljnije zamena za neki autic . Postavio sam na temi "prodajem ili menjam" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ti prodam magare a cizme ce lako da nadjemo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1741 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, Mile, u redu je to malo skuplje, nego šta ćemo za taj popust ? I da bre, daj šalji te slike, kako da kupim čizme kad ne znaš ni koje su ? jigoro cano, ne to magarence Za čizme primio k' znanju, ali bih ispoštovao hronologiju ponuda , tj. GhostMileta ... da vidimo šta on nudi ... Samo da nađe slike i da pročita koje su drazo, komšio, drugare ... može ... samo to tvoje čudo teško mož' da prođe kao magare ... pre kao neki dorat ... ili još bolje, šarac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih moje lepotice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1741 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ahhh ... prelepe su Divno će mi se slagati uz moju roze tuniku i zelene gaće Šaljem odma' podatke na PP, pa ih prosledi kad stigneš ... nadam se da ti ne desmr geno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne desmre... uglavnom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...