Jump to content

Moto Zajednica

MX čizme, br 42

Recommended Posts

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Nove ili očuvane, nije mi bitna marka, samo da valjaju i da nije neka astronomska cena. Inače nosim patike 42 (26,5cm dužina gazišta).

Ponude na PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Scott , nove u kutiji , nikad nosene . Placene "preko" 149 e , sada tebi u ponudi za 130 e . Naravno broj 9 , reciprocno 42/43 .

• Drug član, 755 postova

Zahvaljujem na ponudi, koji je model u pitanju, i da li uz njih ide i motor ? :hej:

Ovo pitam jer sam malo pre tvoje dobio ponudu od još jednog uvaženog člana BJB, koji mi je uz čizme ponudio i svoje magarence. :moto3:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Model STIFEL 250 . A "magarence" , moze i to , samo bi bilo pozeljnije zamena za neki autic . Postavio sam na temi "prodajem ili menjam" :)

• Drug član, 755 postova

Hehe, Mile, u redu je to malo skuplje, nego šta ćemo za taj popust ? :hej: I da bre, daj šalji te slike, kako da kupim čizme kad ne znaš ni koje su ? :D

jigoro cano, ne to magarence ;) Za čizme primio k' znanju, ali bih ispoštovao hronologiju ponuda , tj. GhostMileta ... da vidimo šta on nudi ... Samo da nađe slike i da pročita koje su :jee:

drazo, komšio, drugare ... može ... samo to tvoje čudo teško mož' da prođe kao magare ... pre kao neki dorat ... ili još bolje, šarac :D

• Drug član, 755 postova

Ahhh ... prelepe su :D Divno će mi se slagati uz moju roze tuniku i zelene gaće :lol: Šaljem odma' podatke na PP, pa ih prosledi kad stigneš ... nadam se da ti ne desmr geno :zvizduk:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja