<Vuk> 751 Napisano Avgust 24, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook...88561481231995/ Borkovacka suma, Ruma Moto Klub RU-45 iz Rume organizuje 9. MOTO SUSRET i slavi 10 godina postojanja *PETAK: 12:00 Docek gostiju -druzenje i bajkerske igre Za dobru svirku zaduzeni su sledeci bendovi: -ROK BULEVAR (Beograd) -AZRA(tribute) (Novi Sad) -Aleksandra SLADJANA MILOSEVIC (Beograd) *SUBOTA: -Druzenje i docek gostiju -klopa za sve goste -bajkerske igre (lepe i vredne nagrade) -defile kroz grad 17h -nastavljamo bajkerske igre Rock svirka: -CROSSROADS (Ruma) -VESELE 80-te (Kragujevac) -ATOMSKO SKLONISTE (Pula) Kao i predhodnih godina ocekuje vas odlican provod, druzenje, odlican muzicki program i da ne zaboravimo odlicna klopa za koju je zaduzen, kao i svake godine, nas prijatelj Zoran Svircev Svirac. Svi ljudi i prijatelji dobre volje su dobro dosli i bice nam drago da vas sve ugostimo. DOBRODOSLI Veliki pozdrav od Moto Kluba RU-45 iz Rume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Avgust 24, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvijek ja dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
studiobaki 8 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pećinci Motocikl: Honda cbr600f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od komsija i vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio pre mesec dva kad je bilo,a gledacu da dodjem opet jer je bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 25, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Taj pre mesec dana je bio u organizaciji drugog kluba iz Rume... ali ovaj sam sigurna nece biti nista losiji od tog...moze samo da bude mnogo bolji Prisutna u petak... I subota preko dana Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Avgust 25, 2013 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Komsiluk! Mislim da cu biti prisutan i u petak i u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i prosle godine, bilo dobro! Vidimo se i ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 27, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ово је већ трећи мото скуп у Руми ове године Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Avgust 28, 2013 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan pa to bolje doci na pocetku sezone i ostati do zatvaranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
studiobaki 8 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pećinci Motocikl: Honda cbr600f Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Stari Rokeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Avgust 31, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozel kontakt br.Hotel-Motel za prenociste! Drugi dan je Trka u Batajnici pa bi se moglo praspavati i drugi dan produziti na trku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 31, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Mozel kontakt br.Hotel-Motel za prenociste! Drugi dan je Trka u Batajnici pa bi se moglo praspavati i drugi dan produziti na trku Ево ти сајтови хотела у Руми, има два хотела, један је у центру града, а други је у борковачкој шуми, тамо где се и одржава мото скуп. Хотел у центру града <<<<кликни Хотел у борчовачкој шуми <<<<кликни Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ufura ima,nema ? Ako ima koliko je ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kazu 500 kinti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan kazu 500 kinti onda se izvinjavamo i nek proslave tih 10god. bez nas, taman da se za te pare provozamo do nekih malo dalje 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u Rumu,,a prodizicu i do NS Ladies organizuju svoj prvi skup-a ulaz je besplatan do duse program i nije neki,,al je NS lijep da obici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5476 Napisano Septembar 6, 2013 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan kazu 500 kinti onda se izvinjavamo i nek proslave tih 10god. bez nas, taman da se za te pare provozamo do nekih malo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Septembar 7, 2013 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko sinoc? Utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Septembar 7, 2013 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji iz kluba rekose da je otkazan skup. Nadam se da je dezinformacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Septembar 7, 2013 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Skup nije otkazan. Cuo sam od drugara da nema nesto mnogo narodnih masa na skupu. Mislim da je ipak previse kad u jednom gradu ima nekoliko skupova tokom godine... Ulaz je 500 kinti. Za proslavu 10 godina kluba-mnogo ili ne? Ocenite sami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Septembar 7, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dosao sa skupa. Ulaz je bio 400 dinara a ne 500. Domacinski su se potrudili da bude sve kako treba. Muzicki program pravi bajkerski, druzenje na nivou sve je bilo kako treba RU 45 je jos jednom organizovao odlican skup. Vidimo se i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio,dosao oko 17h ulaz je i tada i kasnije bio 400 din,dosli su mi drugari oko 8,to je jedino bzv sto je kasnije naplacivan ulaz,pre mesec dana kada sam bio,posle 17h je bio besplatan ulaz jer tada ne dobijas nista za taj ulaz cak je i pice bilo jeftinije nego danas pivo limenka 160 din,ipak je to preterano,a drugo inace sve je bilo ok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Septembar 8, 2013 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...