Jump to content

Moto Zajednica

Kombi s prikolicom protiv motocikla - video

Recommended Posts

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Hmmm, klasično izguravanje s puta, ali ovo na snimku nije motocikl :) Čovek vozi specijalku (bicikl), lepo se vide šamaraljke (Šimano Sora ako ja još dobro vidim :))

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Jeste bicikla , a i ovo mi baš ne liči na put Beograd - Novi Sad. Nešto se baš nesećam da ima ovakav deo sa ovom ogradom sa leve strane !

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Kawasaki zrx 1100

Naravno da je biciklista vidi se jasno na snimku senka koja se kreće samo u slučaju okretanja pedala, da je motociklista ista bi bila mirna nebi se pomerala,ili je ovaj motociklista prilično nervozan a možda ima neudobno sedište pa se namešta.U svakom slučaju greška kombija.1hmm.gif

• Enduraš, 6381 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pitanje je sta ce on biciklom na autoputu ? I jos vozi na beloj liniji i time daje utisak vozacu kombija da ima dovoljno mesta da prodje. Po meni je biciklista kriv koliko i vozac kombija.

• Podržavam 4

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Ne kaze se za dzaba-kupuje se na trafici, a nisu novine!!! Kurir!!!1zvizduk.gif

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Stvarno bajs kevu mu...e ovi iu Kurira, a ja pospan čitam i verujem. Elem, opet je veoma zajebano iskustvo, a biciklisti su i najugroženiji i najnezaštićeniji. Pored toga što masa njih nije nikakvim svetlom ili odećom obeležena i tako voze po mraku, ne treba ga ubiti zato što vozi bajs. Po meni ipak gnusna nebriga vozača kombija! Ovo je deonica od Zemuna prema Bataji, posle Galenike, ima dve trake i nije autoput. Može da se vozi bajs!

• Ghost Rider, 65 postova
  • Motocikl: Kymco KR-Sport

Greska za oba ucesnika. Kombi sto nije ostavio prostor prilikom preticanja a i ovog bicikliste sto vozi po liniji. Pravilno je da vozi tragom desnog tocka ili nekih pola metara od ivice puta.

Mada ja u praksi vozim po sredini svoje trake i skoro uvek se ponasam kao da vozim auto. I niko ne pokusava da me gura u kanal i ne pokusava da zapocne preticanje iz suprotnog smera. Plus upalim duga svetla da bih bio vise uocljiv.

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Zahebano je voziti sporo vozilo, mnogo gadno kad te svi obilaze kad i gde god stignu, pa na njegovom yt kanalu se vidi da je imao jos gomilu kriticnih situacija. Mene van auto-puta retko ko obidje, jer vozim u rasponu 70-90 km/h (van naselja), ali me na auto-putu uhvati jeza kad krenu svi redom da me prelecu i 90% njih me ne obilazi kao auto, vec samo malo pregaze u levu traku, iako obavezno vozim sredinom desne trake.

• Zainteresovan, 503 postova

Lik na klipovima vozi maksimalno nebezbedno.

prvo pravilo u gradu ruke na kočnicama UVEK!

drugo nikada ali nikada nikada NIKADA ne obilaziti automobile u koloni sa DESNE STRANE! U ulicama sa jednom trakom u smeru, ili u normalnoj vožnji bez prebacivanja u traku vozača automobila "interesuje" recimo 3/4 punog kruga: Ono ispred i ono sa leve strane i direkt iza. Desnu stranu je prošao i to je istorija.

treče: na biciklu u gradu voziš defanzivno i gledaš što više da se sklanjaš sa ulice i da po mogućnosti voziš trotoarom. Na klipu gde ga seče bus na autobuskom stajalištu nikada ne bih vozio uz belu liniju nego bi se prebacio ili sredinom ili skroz levo u traci - jer sam jako mali odraz u retrovizoru vozaču busa koji čeka uključenje.

Ljudi na drumu prvo mislite o tome kako vas drugi vide i gledajte da vas što bolje uoče.

Nažalost, ovaj lik će da popije asfalt na glupavi previd koji je mogao sam da izbegne.

• ★★★★★, 654 postova

treče: na biciklu u gradu voziš defanzivno i gledaš što više da se sklanjaš sa ulice i da po mogućnosti voziš trotoarom

Забрањено је возити бицикл по тротоару. :lud:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja