Marko99 1 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc hitno moj Keeway Focus ima blokadu na 45 km/h dali neko zna kakva je blokada u pitanju i koliko bi moglo kostati da se to skine??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG-YZF125r 1 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz druze. Ja imam takodje keeway focus 50 sa blokadom sa 45 i takodje sam otvorio temu ( http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/90970-skidanje-blokade-keeway-focus/page__p__1462539#entry1462539 ) . Ja danas treba da skinem blokadu ( tj cale ce da skine xd ) Ali necu odma probati posto imam jos nekih delova da namestim tako da cu tek sutra videti ima li promena. TI ako hoces sacekaj do sutra pa da ti ja javim kakva je situacija. POz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko99 1 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu to jos da radim posto iako ide samo 45 toliko brzo ubrzava da mi uopste ne smeta sto ide tako malo pa cu ovu sezonu izvozati tako dok ne skupim malo para pa cu preko zime to da sredim ali sve jedno mi javi ti kako to ide pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima toliko tema o tome, samo ako malo bolje pogledas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola xD 0 Napisano Octobar 12, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan kume kupi kymco i vozi se ko coe'k man se komendije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imas u karburatoru na varijatoru i na cdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...