Jump to content

Moto Zajednica

New Honda Africa Twin

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp

Pitanje za sve koji imaju fabricki Android Auto - ne samo na ovoj Hondi, vrv tu dolazi i NT u obzir, al ajd da postavim pitanje ovde...

Imate li problema sa gubljenjem konekcije u toku voznje? Reklamiracu svakako na sledecem servisu, ranije sam mislio da je do optimizacija za punjenje baterije na starom telefonu ili do kabla, al nije. Promenio: telefon, kablove, probao sa wifi adapterom za AA pa telefon povezem sa istim - ponasanje sa svim tim identicno. AA radi, nekad 3min, nekad 30min, konekcija pukne na 2-5 sekundi, opet se poveze i nastavi da radi. Juce mi je u voznji od 11 sati puklo okvirno preko 30 puta.

Kaciga i telefon svo vreme preko BT povezani na motor, nijednom problem. Sumnjam ili na sam usb port na motoru, ili bagovit hardver/softver zaduzen za AA konekciju. Ako ima resenja da to resim dok imam garanciju.

Promenio član dule0911

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja