dule0911 916 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve koji imaju fabricki Android Auto - ne samo na ovoj Hondi, vrv tu dolazi i NT u obzir, al ajd da postavim pitanje ovde... Imate li problema sa gubljenjem konekcije u toku voznje? Reklamiracu svakako na sledecem servisu, ranije sam mislio da je do optimizacija za punjenje baterije na starom telefonu ili do kabla, al nije. Promenio: telefon, kablove, probao sa wifi adapterom za AA pa telefon povezem sa istim - ponasanje sa svim tim identicno. AA radi, nekad 3min, nekad 30min, konekcija pukne na 2-5 sekundi, opet se poveze i nastavi da radi. Juce mi je u voznji od 11 sati puklo okvirno preko 30 puta. Kaciga i telefon svo vreme preko BT povezani na motor, nijednom problem. Sumnjam ili na sam usb port na motoru, ili bagovit hardver/softver zaduzen za AA konekciju. Ako ima resenja da to resim dok imam garanciju. Promenio pre 8 sati član dule0911 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...