Džim Džarmuš 3182 Napisano Avgust 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1465 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da za novu(do 2020, lapsus),ali i loše sam formulisao pitanje,zato što sam pretpostavio da greje.Super što negreje to me baš raduje.Hvala na odgovoru. Promenio Avgust 18, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3495 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam primetio da negde greje,od hladnjaka topao vazduh tera na stranu,na 00 je ok nema grejanja i jedino sto se zena zalila da joj se greje desna noga (stopalo)od auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 172 Napisano Avgust 18, 2023 Zdjelarm, 151 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Greje po nogama, od hladnjaka ali nista posebno.Nije to nasvirana masina, naprotiv.Siri nogostupi i nema problemaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5778 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis evo samo da dodamo jos neki gedzet pa mozete lagano u Kosjeric 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Avgust 22, 2023 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dva stara akcijasa, bas lepa slika Eh kad bih mogao, ne bih propustio ni ovu Kepijadu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5778 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 2541 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi je Jager krug, bolje da nije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19026 Napisano Avgust 29, 2023 Integrisan, 5740 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 416 Napisano Avgust 29, 2023 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam celu sagu sa tom Africom. Lik je dosao iz Australije, kupio Africu u Norveskoj i prosao ceo sever evrope. U povratku resio da je sredi skroz i dovezao je nazad u Australiju. Car Pre toga nisam ni znao za taj motor, posle toga (i jos malo istrazivanja ) mi je simbol za nesto kul, robusno, dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 172 Napisano Avgust 29, 2023 Zdjelarm, 151 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam celu sagu sa tom Africom. Lik je dosao iz Australije, kupio Africu u Norveskoj i prosao ceo sever evrope. U povratku resio da je sredi skroz i dovezao je nazad u Australiju. Car Pre toga nisam ni znao za taj motor, posle toga (i jos malo istrazivanja ) mi je simbol za nesto kul, robusno, dobro. Danak neiskustvu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Avgust 30, 2023 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, VladoGrcic said: Ispratio sam celu sagu sa tom Africom. Lik je dosao iz Australije, kupio Africu u Norveskoj i prosao ceo sever evrope. U povratku resio da je sredi skroz i dovezao je nazad u Australiju. Car Pre toga nisam ni znao za taj motor, posle toga (i jos malo istrazivanja ) mi je simbol za nesto kul, robusno, dobro. Da l si to rekao da nisi znao za staru Afriku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 416 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam povrsno, nikad se nisam interesovao za motore do pre godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Avgust 30, 2023 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za motore se možda nisi interesovao, nisi znao, ali za Afriku si morao znati... ( šalim se malo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Avgust 30, 2023 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sacu te banujem odma 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19026 Napisano Avgust 30, 2023 Integrisan, 5740 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 31, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, muljaz said: Sacu te banujem odma desu moderatori, sta rade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Avgust 31, 2023 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Banuju po kućama.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosVGC 3 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Guca Motocikl: Honda ATAS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Stigla mašina pre tri meseca, posao stiska pa nemam vremena da pravim više km, za sada samo 2000, nadam se da će biti više, on i off road. Moji utisci su zaista pozitivni, DCT za svaku pohvalu, naročito na off-u. Visok sam 197cm i ono što mi smeta je buka u vožnji na asfaltu, narucio sam Fork shield (deflector), ali bih hteo i vizir da zamenim, molim za preporuku gde može da se nađe kod nas u Srbiji. Druga zamerka je sedište, takođe molim za preporuku za nesto malo udobnije, može aftermarket a ne bežim ni od domaće proizvodnje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3182 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1465 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam a apropo sedišta imaš čuvenog Srđana (u BG) izguglaj po ovom forumu, lako ćeš naći....za ostalo ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosVGC 3 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Guca Motocikl: Honda ATAS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Džim Džarmuš said: Čestitam a apropo sedišta imaš čuvenog Srđana (u BG) izguglaj po ovom forumu, lako ćeš naći....za ostalo ne znam. Hvala i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosVGC 3 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Guca Motocikl: Honda ATAS Prijavi odgovor kao problematičan Givi AF Airflow Honda CRF1000L Africa Twin/CRF1000L Africa Twin Adventure Sports 1144 Airflow Honda CRF1000L Africa Twin/CRF1000L Africa Twin Adventure Sports Windschutzscheibe Durchsichtig| Motardinn WWW.TRADEINN.COM Kaufen Sie Givi AF Airflow Honda CRF1000L Africa Twin/CRF1000L Africa Twin Adventure Sports 1144 Airflow Honda CRF1000L Africa Twin/CRF1000L Africa Twin Adventure... Da li neko ima iskustva sa Airflow od Givi-ja ili da idem na obican viši od standardnog, 197cm visina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 172 Napisano Septembar 5, 2023 Zdjelarm, 151 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan 198 visok, givi ili kappa i okSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8344 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1743 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, MilosVGC je napisao: Kolege, Stigla mašina pre tri meseca, posao stiska pa nemam vremena da pravim više km, za sada samo 2000, nadam se da će biti više, on i off road. Moji utisci su zaista pozitivni, DCT za svaku pohvalu, naročito na off-u. Visok sam 197cm i ono što mi smeta je buka u vožnji na asfaltu, narucio sam Fork shield (deflector), ali bih hteo i vizir da zamenim, molim za preporuku gde može da se nađe kod nas u Srbiji. Druga zamerka je sedište, takođe molim za preporuku za nesto malo udobnije, može aftermarket a ne bežim ni od domaće proizvodnje... Meni je @Baniša nabavio GIVI aftermaket vizir, 14 cm viši od fabrike, tako da preporučujem kolegu app nabavke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 239 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno @DraganNS na preporukama, hvala @MilosVGC za sve što te zanima i imaš neke nedoumice u vezi Givija, pošalji poruku. Što se sedišta tiče, ima u Zemunu Boban kod toplo preporučujem. Sa Srđanom imam negativna iskustva. Boban je vrhunski profesionalac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan On 5.9.2023. at 11:13, Baniša je napisao: Hvala puno @DraganNS na preporukama, hvala @MilosVGC za sve što te zanima i imaš neke nedoumice u vezi Givija, pošalji poruku. Što se sedišta tiče, ima u Zemunu Boban kod toplo preporučujem. Sa Srđanom imam negativna iskustva. Boban je vrhunski profesionalac. Postovanje svim ucesnicima u temi Odgovor Banisi na lose iskustvo sa moto sedistim Srdjan Ne vidim razlog jer si ti imao samo korist. Moje zamensko sediste koje je bilo uradjeno,nisi imao interes da vratis jer je bilo novo i odgovarala ti udobnost. Nijednom me nisi pozvao da pitas za svoje sediste. Nisam te ostetio,samim tim sto mi nisi vratio sediste zamensko na kome je bila uradjeno kompletna modifikacija a i ja ti ga nisam potrazivao nikad nazad. Ako treba ja cu vec sutra da ti napravim sediste po zelji i ne moras nista da platis samo nema razloga da se ofiramo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 239 Napisano Septembar 7, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @@moto.sedista_srdjan iskustvo koje sam izneo je moje lično. Napisao sam ga da ne bi drugi prošli kao i ja da im ne uradiš sedište pa da im prođe sezona. Sedište za moj motor si imao zamensko, srećom. Da nisi, pitanje je kako bi se završilo Ili bih čekao još uvek ili bih kupio drugo za svoj motor pošto sedište posle 18 meseci ni dan danas nisam dobio. Da sam se okoristio i nije istina jer je bilo neudobnije na sedaonom delu nego moje fabričko. Ovo smo već raspravili u porukama pa da se ne nastavljamo. Mišljenje svakako nije zabranjeno, a nije do toga došlo mojom krivicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...