mad_max0204 100 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika izgleda dobro i ako bude imala uspeha makar upola kao stari model bice pun pogodak. Sad je pitanje kad izadje kako ce se 20+ godina stare afrike prodavati za 5k eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jednocilindras od 20 god nema da valja bez 1500 eur, a cena Africa ce ostati ista. Nova Africa nema veze sa starom. Ovo je trebalo da bude nova ST , a ne AT. V motor je V motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jednocilindras od 20 god nema da valja bez 1500 eur, a cena Africa ce ostati ista. Nova Africa nema veze sa starom. Ovo je trebalo da bude nova ST , a ne AT. V motor je V motor. Ne brini, ići će taj paralel pod 270 i bolje od hodinog V motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok mozda je to i bolje, al nekako sam emotivno vezan za V zvuk, V motorno kocenje, i sto je naj bitnije to nam je bila jedna od bitnih razlika da nas ne bi stavljali u isti kos sa Stenerasima. Jednostavno, Africa bez V agregata je isto kao i Partibrejkersi bez Cana. Eto, to mi malo smeta i nije mi jedinstvena kao stara Africa bas iz tog razloga. Utapa se u more istih motora, tipa malog GS-a, malog Tigera, neke male Tenere uskoro, itd .... Zato sam se i odlucio na KTM, podseca me na prvu ljubav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ok mozda je to i bolje, al nekako sam emotivno vezan za V zvuk, V motorno kocenje, i sto je naj bitnije to nam je bila jedna od bitnih razlika da nas ne bi stavljali u isti kos sa Stenerasima. Jednostavno, Africa bez V agregata je isto kao i Partibrejkersi bez Cana. Eto, to mi malo smeta i nije mi jedinstvena kao stara Africa bas iz tog razloga. Utapa se u more istih motora, tipa malog GS-a, malog Tigera, neke male Tenere uskoro, itd .... Zato sam se i odlucio na KTM, podseca me na prvu ljubav. Ti si veliki emotivac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok mozda je to i bolje, al nekako sam emotivno vezan za V zvuk, V motorno kocenje, i sto je naj bitnije to nam je bila jedna od bitnih razlika da nas ne bi stavljali u isti kos sa Stenerasima. Jednostavno, Africa bez V agregata je isto kao i Partibrejkersi bez Cana. Eto, to mi malo smeta i nije mi jedinstvena kao stara Africa bas iz tog razloga. Utapa se u more istih motora, tipa malog GS-a, malog Tigera, neke male Tenere uskoro, itd .... Zato sam se i odlucio na KTM, podseca me na prvu ljubav. Ti si veliki emotivac. Ni ti nisi nista bolji, cim se vec dvadeset godina ne razdvajas od tvoje drage tenerice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ok mozda je to i bolje, al nekako sam emotivno vezan za V zvuk, V motorno kocenje, i sto je naj bitnije to nam je bila jedna od bitnih razlika da nas ne bi stavljali u isti kos sa Stenerasima. Jednostavno, Africa bez V agregata je isto kao i Partibrejkersi bez Cana. Eto, to mi malo smeta i nije mi jedinstvena kao stara Africa bas iz tog razloga. Utapa se u more istih motora, tipa malog GS-a, malog Tigera, neke male Tenere uskoro, itd .... Zato sam se i odlucio na KTM, podseca me na prvu ljubav. Ti si veliki emotivac. Ni ti nisi nista bolji, cim se vec dvadeset godina ne razdvajas od tvoje drage tenerice. 17 da budemo precizniji !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Maj 26, 2015 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zato i nije XRV vec CRF... Kod mene na Teneri paralel radi kao V...tako se i cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 29, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su je uslikali u stvarnosti po prvi put. http://www.motorrevu.hu/galeriak/honda_africa_twin_bernhard_m_hohne/148609 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 29, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda zgoljavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 29, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i treba da bude žgoljava. Ne može da ima 180 kg i da izgleda kao debela krmača. Elem, meni je jedan drugi deo zapao za oko: boja dekle - znači carevi su ovi u Hondi koliko su pažnje poklonili nekim sitnicama. Evo ga ispod originalni XRV agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 29, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, taj detalj je i meni upao u oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 29, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su je uslikali u stvarnosti po prvi put. http://www.motorrevu.hu/galeriak/honda_africa_twin_bernhard_m_hohne/148609 Meni ovde nesto ne stima, ili je ovaj neki nogonja ili je sjediste nisko ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... ili su fudasteri previse napred, sto nikako ne stima voznji u off-u. I kad bi taj turing vizir mogao da se spusti u masku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 29, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje mi da je motor dobro preopterecen, vjerovatno test neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 29, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj čova vrlo krupan (ako uporedimo sa prednjim točkom od 21" onda ovaj ima cca 190-195ccm). Takođe, na fotki ispod se lepo vidi da je prednji točak malo odignut od asfalta. Znači da su prednje vile ful napolju a zadnji kraj dobro sabijen (moguće da je i inače zbog testa maksimalno opterećen). Verovatno kad je video da ga fotkaju čovek je nabo po gasu da utekne paparacima a motor praktično krenuo na zadnjaka... Ceo segment fotki snimljen je u burstu u sekund i po do dva. Meni se sviđa što je motor stvarno "slim & fit" Btw., ne vidim da je položaj sedenja posebno drugačiji od bilo kakve veće endurače: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 29, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovaj 195 onda ovi sitni ima da vire preko satova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha neka. Bar jedan motor normalne velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 31, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Bocco, u potpunosti se slazem sa tobom na istoj smo talasnoj "visini" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da su joj stavili paralelni twin....ipak je taj tip motora mnogo bolji od v modela.Ima bolje performanse ....garant ima manje da trosi i linearnije da razvija snagu....v agregar jos fura samo Harli zbog specificne tradicije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Jun 1, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da su joj stavili paralelni twin....ipak je taj tip motora mnogo bolji od v modela.Ima bolje performanse ....garant ima manje da trosi i linearnije da razvija snagu....v agregar jos fura samo Harli zbog specificne tradicije. Uh, ne mlati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako pricamo za koncept maksi endura v motor je prevazidjen...Guzzi ima neki izokrenuti v tvin boxer ...jbl ga sta je ali je tesko njesra ...Suzukijev strom se realno nije proslavio sa 1000 -rkom ...nadam se da su kod novg ispravili sve decje bolesti....e sad Honda je fala bogu ukapirala sve to i izabrala paraleni tvin....tip motora sa kojim ima najvise sanse da izvuce najbolje performase uz minimum rizika kvarova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da ne kapiram.....zato i postoji forum da mi neko ko je pametnije objasnji o cemu je rec. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da ne kapiram.....zato i postoji forum da mi neko ko je pametnije objasnji o cemu je rec. Nisi ništa pogriješio - novi paraleli koji imaju pomak faze cilindara 270 stepeni, ponašaju se kao "dva singla", imaju odličan okretni momenat i puno su elastičniji od običnih rednih dvocilindraša stare koncepcije, na koju većina misli. Ići će taj redni jako dobro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...