muljaz 1842 Napisano Octobar 6 (promenjeno) Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima covek sedi po ceo dan na Stelviu i snima kako ljudi prolaze te serpentine, kvacilo - bez… Pogledajte pa prosudite https://www.instagram.com/kanyarfoto?igsh=ZGZ2cHEweGlnYm44 Promenio Octobar 6 član muljaz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Octobar 6 Integrisan, 4917 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontam posto su spore krivine, mozes kako hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10916 Napisano Octobar 6 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Hm, znam kad sam bio u auto skoli, instruktor na integri, prolazimo tunel neki ja svoj turiram, kaze on cek ovaj da cujes, isturira i krenu opet, kontam da ga ubacio u N. na paprici ne moze u N dok se vrte točkovi, mozes u N sa 1 na sat i to je to Pre sat vremena, muljaz je napisao: Ima covek sedi po ceo dan na Stelviu i snima kako ljudi prolaze te serpentine, kvacilo - bez… Pogledajte pa prosudite https://www.instagram.com/kanyarfoto?igsh=ZGZ2cHEweGlnYm44 da, to je onaj sto slika i kod njega mozes da naručis svoje, svega ima da se vidi, zajebu se ljudi, sreća sve su brzine od 0 do 3km/h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Octobar 6 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Dct je ok ako čovek ima neki fizički nedostatak ekstremiteta, bolest, giht i slično pa mu je muka da fizikališe......u suprotnom ne vidim svrhu tog kiborga. 3 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1159 Napisano Octobar 6 Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Šta vam čovek rekao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 6 (promenjeno) Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Milanezi said: Dct je ok ako čovek ima neki fizički nedostatak ekstremiteta, bolest, giht i slično pa mu je muka da fizikališe......u suprotnom ne vidim svrhu tog kiborga. Lepo sam ti rekao, ne dobacujes. Dokle god budes mislio da mali strom nije najvece govno neces daleko dobaciti... zao mi je sto ne mogu dopreti do tebe i preneti ti blazen osecaj kada sam se zauvek resio tog famoznog stroma. Da bilo sta drugo kupis, sa kvacilom ili bez, makaz i javu posle stroma smejao bi se danima. Milance volimo te iako se stromer mazohista. Promenio Octobar 6 član zdjelarm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Octobar 6 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ne dobacujem, ako za tebe nema više povratka možda za druge ima. Nalakiraj noktiće, obuci 3/4 pantalonice, ubaci u D i predvodi woke pokret po Vračaru....ccccccc.....užas 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 6 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ne dobacujem, ako za tebe nema više povratka možda za druge ima. Nalakiraj noktiće, obuci 3/4 pantalonice, ubaci u D i predvodi woke pokret po Vračaru....ccccccc.....užasSve si u pravu, neko je hedonissta sa dct, na Vračaru pije piće sa lepim društvom a neko menja brzine do Kote ccc.Cela moto industrija ide na automatike, auto industrija je vec prešla pa ko dobaci, dobacio je. Nije neka muka ni nauka menjati brzine, interesantno na početku Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Octobar 6 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Imam paralelno i ZRX1100 i ATAS DCT, i DCT je fantasticna stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Octobar 6 Integrisan, 4917 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usput, tempomat je precenjen. To je sa autoputase i Amerikance koji imaju po 300km ravnog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10916 Napisano Octobar 6 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Milanezi je napisao: D i predvodi woke pokret i ja kazem da su gejevi ovi u D, zato ja vozim samo S3 da se razlikujem od njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10916 Napisano Octobar 6 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam ,svi smo mi počeli na dct-u sada se vraćamo korenima,naš zelembać 83 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se prica o dct zavrsava kad vidite kako ide npr NC750 za 50 i kusur konja sa dct menjacem. Ubedjen sam da je taj menjac jedini razlog zasto taj motor ide opasno dobro. Ko nije probao ne zna. Samo cu da kazem da na autoputu od 100 do 180 stoji na zadnjem tocku motora od 90+ ks. E sad, nisam probao novu Afriku sa dct, ubedjen sam da leti, a prenecu iskustva kad budem probao. Inace, vozim moju sa QS i to mi je najbolji kompromis ova dva sveta, ali ne bih se gadio ni na dct. Najverovatnije bi se navikao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano Octobar 7 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ide lepo Honda NC obzirom na prilično slabašan agregat ali glavni adut joj je niska potrošnja, nikako performanse. Od 0-100 km/h 5.7 s, top speed 170 km/h. Ne može da parira Banditu 600 (probao) a kamoli sa jačim motociklima od 90+ ks... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Octobar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem ja da moze da parira, i da ima snage kao motori od 90+ks, ali razlika je premala u nekom ubrzanju. Google kaze da je Nc750x skoro duplo brzi (0-100kmh) od Bandita 600? Snimci na netu takodje pokazuju da ide debelo preko 170 svaki nc750 dct? Na papiru je to jedan motor, u realnosti potpuni drugaciji... Svakako, motor ide daleko bolje od svoje konjaze zbog dct menjaca. Promenio Octobar 7 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1159 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nema neke razlike u ubrzanju sa DCT ili bez. Vise je do vozaca da li ume manuelca da lansira iz mesta kako treba... Racunajte da je DCT opcija +10kg u odnosu na manuelca i nekih 1000eur doplate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9357 Napisano Octobar 7 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, lestra je napisao: Google kaze da je Nc750x skoro duplo brzi (0-100kmh) od Bandita 600? Pa ne znam kako je duplo brže 4,4 do 100 km/h od 3,93... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Octobar 7 Integrisan, 4917 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj motor za skuterase. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Octobar 7 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam uspjeo da downShfitujem savrseno i precizno na mom Kawi kao sto to DCT radi kad pri jacem ubrzanju ostrije kocis pred krivinom.. Na Africi se najezim svaki put koliko ga dobro odradi i na njen fabricki zvuk izduva kad spusti 2 ispod... Uh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5193 Napisano Octobar 7 (promenjeno) Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Meni je taj motor za skuterase. I ja isto to mislim. Afrika DCT - prerasli skuter Promenio Octobar 7 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VenumUfc 12 Napisano Octobar 7 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: ATAS & X Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima da li vi sto komentarisete DCT vozite auta sa manuelnim menjacem, tehnologija napreduje smejacemo vam se za par godina kad svi predjete na neku vrstu DCT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1159 Napisano Octobar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Auto je druga prica, prevozno sredstvo od tacke A do tacke B. Motor nije samo obicno prevozno sredstvo, vec mnogo vise od toga. Sta bi radije posedovali Porsche 911 dct ili manuelac? Ford Mustang automatik ili manuelac...? Promenio Octobar 7 član Rider000 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Octobar 7 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auto ti sluzi da se prevezes, sa motorom je druga prica. Meni cak ni quick nije jasan u civilu. Sve neki ulicni Valentinoi. Htedoh da napisem Guy Martini, ali garant on nema shifter. Po analogiji price dolazimo do toga da su motori na struju do jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 31 Napisano Octobar 7 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što sam pokrenuo ovu temu možda će još nekog zanimati ovo pitanje automatik ili manuel a ukusi su različiti rekao je đavo i seo u koprive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5193 Napisano Octobar 7 (promenjeno) Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, VenumUfc said: Mene samo zanima da li vi sto komentarisete DCT vozite auta sa manuelnim menjacem, tehnologija napreduje smejacemo vam se za par godina kad svi predjete na neku vrstu DCT Objasnio Rajder. Kad sam bio mlađi nisam ni pomišljao da vozim auto sa automatskim menjačem, ali pošto su se promenie okolnosti, mnogo gradske vožnje i auto puta - sledeći gledam da uzmem automatik. Ali nije mi za upoređivanje motor i auto. Auto vozim zato što moram, a motor zato što volim Ne kažem - možda bi mi se i dopao automatski na motoru, zato nikad neću ni da ga probam. Kao ni centralni kofer. Kad budem počeo da ozbiljno razmišljam o te dve stvari - odem i ko čovek kupim skuter, neću da zavaravam sam sebe Promenio Octobar 7 član živke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...