doctore 288 Napisano Jun 24, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan U klasican,bez dct,ide 4.2 i kad ga meris je na max sa toliko. Al svakako sipaj 4L i posle na sipkicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan A merenje po upustvu je da se upali da odradi 3-5 min pa se ugasi i saceka 3-5 min i na centralnom stenderu se podigne i izvadi sipkica,meri se sa odvijenom sipkicom. Potrebno vreme 10 min 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Jun 24, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 5L ti treba, 4 ide sigurno dok ostatak namigeri na max. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jul 30, 2023 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel montirao neko vazdusnu sirenu na afriku?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2529 Napisano Avgust 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1087 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,pročitao sam celu temu (ali ne i sve linkove sa domaćih i inostranih testiranja),nigde nisam pronašao komentar,opis koliko "nova Africa" greje vozača i koji deo najviše. Meni je na primer po gradu smetalo što leti,na s1000xr greje "jajca"dosta. Primarno me interesuje za model do 2000 godine a naravno i "restajling" Promenio Avgust 18, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li sa godistem nesto pobrkao? Ako pitas za novu afriku nisam primetio da negde greje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2529 Napisano Avgust 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1087 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da za novu(do 2020, lapsus),ali i loše sam formulisao pitanje,zato što sam pretpostavio da greje.Super što negreje to me baš raduje.Hvala na odgovoru. Promenio Avgust 18, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam primetio da negde greje,od hladnjaka topao vazduh tera na stranu,na 00 je ok nema grejanja i jedino sto se zena zalila da joj se greje desna noga (stopalo)od auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Avgust 18, 2023 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Greje po nogama, od hladnjaka ali nista posebno.Nije to nasvirana masina, naprotiv.Siri nogostupi i nema problemaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5430 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis evo samo da dodamo jos neki gedzet pa mozete lagano u Kosjeric 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Avgust 22, 2023 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dva stara akcijasa, bas lepa slika Eh kad bih mogao, ne bih propustio ni ovu Kepijadu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5430 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Dao mi je Jager krug, bolje da nije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16634 Napisano Avgust 29, 2023 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 29, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam celu sagu sa tom Africom. Lik je dosao iz Australije, kupio Africu u Norveskoj i prosao ceo sever evrope. U povratku resio da je sredi skroz i dovezao je nazad u Australiju. Car Pre toga nisam ni znao za taj motor, posle toga (i jos malo istrazivanja ) mi je simbol za nesto kul, robusno, dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Avgust 29, 2023 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam celu sagu sa tom Africom. Lik je dosao iz Australije, kupio Africu u Norveskoj i prosao ceo sever evrope. U povratku resio da je sredi skroz i dovezao je nazad u Australiju. Car Pre toga nisam ni znao za taj motor, posle toga (i jos malo istrazivanja ) mi je simbol za nesto kul, robusno, dobro. Danak neiskustvu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Avgust 30, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, VladoGrcic said: Ispratio sam celu sagu sa tom Africom. Lik je dosao iz Australije, kupio Africu u Norveskoj i prosao ceo sever evrope. U povratku resio da je sredi skroz i dovezao je nazad u Australiju. Car Pre toga nisam ni znao za taj motor, posle toga (i jos malo istrazivanja ) mi je simbol za nesto kul, robusno, dobro. Da l si to rekao da nisi znao za staru Afriku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam povrsno, nikad se nisam interesovao za motore do pre godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 30, 2023 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za motore se možda nisi interesovao, nisi znao, ali za Afriku si morao znati... ( šalim se malo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Avgust 30, 2023 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sacu te banujem odma 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16634 Napisano Avgust 30, 2023 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Avgust 31, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, muljaz said: Sacu te banujem odma desu moderatori, sta rade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Avgust 31, 2023 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Banuju po kućama.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosVGC 3 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Guca Motocikl: Honda ATAS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Stigla mašina pre tri meseca, posao stiska pa nemam vremena da pravim više km, za sada samo 2000, nadam se da će biti više, on i off road. Moji utisci su zaista pozitivni, DCT za svaku pohvalu, naročito na off-u. Visok sam 197cm i ono što mi smeta je buka u vožnji na asfaltu, narucio sam Fork shield (deflector), ali bih hteo i vizir da zamenim, molim za preporuku gde može da se nađe kod nas u Srbiji. Druga zamerka je sedište, takođe molim za preporuku za nesto malo udobnije, može aftermarket a ne bežim ni od domaće proizvodnje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2529 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1087 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam a apropo sedišta imaš čuvenog Srđana (u BG) izguglaj po ovom forumu, lako ćeš naći....za ostalo ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosVGC 3 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Guca Motocikl: Honda ATAS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Džim Džarmuš said: Čestitam a apropo sedišta imaš čuvenog Srđana (u BG) izguglaj po ovom forumu, lako ćeš naći....za ostalo ne znam. Hvala i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...