Krokodilo 3188 Napisano Novembar 7 Ne silazi, 5259 postova Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa Nedavno sam promijenio instrument tablu i nova mi prikazuje temperaturu agregata (V2 zracnjak) koju ECU ocitava (mislim da je senzor negdje na jednom od cilindara).А о којој ваздушари се ради?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 291 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 134 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Yamaha 942cc iz 2019. U osnovi Midnight Star V-2 agregat prilagodjen na Euro4 norme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21480 Napisano Sreda u 18:19 Integrisan, 6726 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine vrv nastavljam sa Mannolom al 10-50. 1700 din 4l. Presao sezonu sa 10-40, menjac precizan, ulje jos crveno na prozoru, ne trosi ga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4274 Napisano juče u 08:31 Drug član, 483 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan On 12/3/2025 at 7:19 PM, Motorcyclist said: Ove godine vrv nastavljam sa Mannolom al 10-50. 1700 din 4l. Presao sezonu sa 10-40, menjac precizan, ulje jos crveno na prozoru, ne trosi ga. Isto ulje isti utisci, doduše nisam prešao više od 3000km ove sezone, nažalost.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 312 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan Jel Mannol zaista kvalitetan kad ga sipate bez straha u vaše motocikle a ne košta ništa naspram ovih poznati(ji)h marki ulja ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 992 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel Mannol zaista kvalitetan kad ga sipate bez straha u vaše motocikle a ne košta ništa naspram ovih poznati(ji)h marki ulja ?! Ma jok. Budale sipaju da maltretiraju nežne mašinice svojih ljubimaca (poseban krug pakla za ove što motore smatraju ljubimcima). Samo najskuplje i što više reklamirano i nema da brineš! Sent from my SM-A556E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15587 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8174 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Ivanhoe said: Jel Mannol zaista kvalitetan kad ga sipate bez straha u vaše motocikle a ne košta ništa naspram ovih poznati(ji)h marki ulja ?! Ja sam negde pisao o Mannol-u. Uhvaćeni su u muljanju sa odobrenjima. Ne znam ni kako su uspeli da smućkaju ulje sa estrima po tim cenama. Sigurno tek toliko da se kaže da ima estra a u koliko procenata, to se ne zna. Verovatno ne kao u Silkolenu, Motulu... Ne kažem da je loše ulje, samo mi se ne sviđa taj pristup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21480 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6726 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ljudima najvise ne svidja cena i sto nije izvikano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21480 Napisano pre 21 minuta (promenjeno) Integrisan, 6726 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam davno neki Bardahl xtc, ipone neki ispod 1000 za litru, sranje. Trosilo,menjac uzas. Za onaj Motul 5100 koliko kosta svi kazu da je krs ulje. U USA ljudi sipaju ulja iz Wallmarta... Dokle god ispunjava specifikaciju ne brinem se. Pitanje je samo kako ce se pokazati u vasem konkretnom motoru sa potrosnjom, menjacem... Promenio pre 12 minuta član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1480 Napisano pre 8 minuta Zainteresovan, 801 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ali i taj motul 5100 je polu sinteticko, ne znam sto bi to koristio pored dobrih full synthetic ulja sa normalnom cenom. Meni Castrol deluje najbolje, i ok cena "Castrol Racing 4T 10w40" full synthetic, i kosta oko 9-10e litra. To su mi sipali i u ovlascenom Honda servisu na putu kada sam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...