milomir22 3542 Napisano Jul 13, 2022 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Šta radite sa starim-preradjenim uljem? Ja nakupio neke silne kantice, flaše, ne znam gde ću ga, otac nešto malo potroši na lanac za testeru, ali to je smešno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Jul 13, 2022 Zainteresovan, 848 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve to ostavim mom automehaničaruПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam se ponovio, prodao sam TDM, sad vozim Vstrom 1000 2014. god, sipao Shell 10W-40 i ne prija mu ni malo.Sent from my SM-A705FN using TapatalkSuzuki ecstarVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 27, 2022 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 12.7.2022. at 18:09, N.F.S. je napisao: Modricu bih rado vozio (i vozio sam!) ali je nemaju ni na "Nestro" pumpama, za Srbiju da ne pisem... Da li Modrica ima MA2 standard? Na njihovom sajtu ne pise taj podatak. Ps: zastupnici Modrica ulja u Srbiji ima vise, dva su iz KG https://modricaoil.com/Content/Read/srbija?lang=sr-Latn-RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Jul 27, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se koji standard ispunjava, ima kroz teme u nazad, postavljao sam slike... A ti "zastupnici"... Smejurija! Kao da sam u apoteci trazio tubeles ventil, bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jul 27, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh 3L po 1330din. Gde si ga našao po toj ceni? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Jul 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, KoleD je napisao: Gde si ga našao po toj ceni? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Sredom na pumpi u KGu 30% popust. A danas je........ Promenio Jul 27, 2022 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Jul 29, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan O ovom mannolu sam pricao, 630din/l, uslikao sam upravo bocu/oznaku.. Ovo kaze proizvodjac. "Mannol modern high-performance motor oil with high-quality ester components for the highest demands in racing and on the road in all common 4-stroke motorbikes, such as sports bikes, pit bikes, Enduro and trial motorcycles. During its development, special attention was paid to the specific requirements of motorcycles in daily use with frequent cold starts and high operating temperatures. Offers optimal cold start properties, highest resistance at high temperatures and highest shear stability. Ideal for models with injection engine and catalytic converter. Complies with the following approvals / specifications / products: SAE 10W-40 API SL JASO MA/MA2 Kawasaki Yamaha Suzuki Honda HUSABERG." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3542 Napisano Jul 29, 2022 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jako povoljna sintetika. Hm, @N.F.S.jel ima negde u Kgu da se kupi u maloprodaji po ovoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Jul 29, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas pored tebe druze, u Mototehni! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan O ovom mannolu sam pricao, 630din/l, uslikao sam upravo bocu/oznaku.. Ovo kaze proizvodjac. "Mannol modern high-performance motor oil with high-quality ester components for the highest demands in racing and on the road in all common 4-stroke motorbikes, such as sports bikes, pit bikes, Enduro and trial motorcycles. During its development, special attention was paid to the specific requirements of motorcycles in daily use with frequent cold starts and high operating temperatures. Offers optimal cold start properties, highest resistance at high temperatures and highest shear stability. Ideal for models with injection engine and catalytic converter. Complies with the following approvals / specifications / products: SAE 10W-40 API SL JASO MA/MA2 Kawasaki Yamaha Suzuki Honda HUSABERG."Одлично уље али код нас ништа више за моторцикле од двотактола.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Jul 30, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nisam uspeo da pronađem noviju temu koje ulje za podmazivanje lanca (sistem) umesto Scottoiela koga nema, barem u BGD. Ako neko ima ili zna gde može da se uzme,javi na PP ili ovde. Šta predlažete da je dobro a da ne usere ceo motor, točak i štitnik za lanac. Ulje za testeru mi se čini BAS retko.Sent from my SM-G981B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa scott isprska sve zivo, meni je motor ceo podmazan od njegac Nema nigde u Srbiji da se kupi, ja sam porucio preko e bay iz Nemacke. Ako imas nekog da ti donese to ti je onda premija. Mada ja sam moj iskljucio i podmazujem klasicno, ocistim lanac i sprej, sat vrm jednom nedeljno mogu da odvojim. Promenio Jul 30, 2022 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Jul 30, 2022 Zainteresovan, 848 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan A ona bela mast za lance?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zarkela said: Pa scott isprska sve zivo, meni je motor ceo podmazan od njegac Nema nigde u Srbiji da se kupi, ja sam porucio preko e bay iz Nemacke. Ako imas nekog da ti donese to ti je onda premija. Mada ja sam moj iskljucio i podmazujem klasicno, ocistim lanac i sprej, sat vrm jednom nedeljno mogu da odvojim. Scott kad je dobro podešen i namešten da baca gde treba na lančaniku baci par kapi na felnu... Nešto ti tu nisi namestio kako treba. Veruj mi, 5 godina imao Scott na VFR, nema bolje i čistije. Sprej je zlo zla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa scott isprska sve zivo, meni je motor ceo podmazan od njegac:neznam: Nema nigde u Srbiji da se kupi, ja sam porucio preko e bay iz Nemacke. Ako imas nekog da ti donese to ti je onda premija. Mada ja sam moj iskljucio i podmazujem klasicno, ocistim lanac i sprej, sat vrm jednom nedeljno mogu da odvojim. Stiglo Scottoiler ulje u prodavniceSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 3, 2022 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 27.7.2022. at 9:17, N.F.S. je napisao: Ne secam se koji standard ispunjava, ima kroz teme u nazad, postavljao sam slike... A ti "zastupnici"... Smejurija! Kao da sam u apoteci trazio tubeles ventil, bukvalno. Sljivakovic doo iz Valjeva mi je jedini odg na mail da ima Mototaktol po 450din/L 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2022. at 20:10, Savan je napisao: Suzuki ecstar Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ovo bih probao pri sledećoj zameni ulja, valja li? Ako ne, biće Motul 7100, svakako me Shell po ceni od 1.900 RSD ne zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 3, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 29.7.2022. at 19:55, N.F.S. je napisao: O ovom mannolu sam pricao, 630din/l, uslikao sam upravo bocu/oznaku.. Ovo kaze proizvodjac. "Mannol modern high-performance motor oil with high-quality ester components for the highest demands in racing and on the road in all common 4-stroke motorbikes, such as sports bikes, pit bikes, Enduro and trial motorcycles. During its development, special attention was paid to the specific requirements of motorcycles in daily use with frequent cold starts and high operating temperatures. Offers optimal cold start properties, highest resistance at high temperatures and highest shear stability. Ideal for models with injection engine and catalytic converter. Complies with the following approvals / specifications / products: SAE 10W-40 API SL JASO MA/MA2 Kawasaki Yamaha Suzuki Honda HUSABERG." Први пут чујем за уље и за оно мало што претражих имали су неки проблем прошле године у Британији са уљем за аутомобиле које су тврдили да испуњава неке норме, али изгледа нису могли да докажу. Мало као колеге из Волфсбурга.... или пак не. VLS Files Complaint Against Mannol - Lubes'N'Greases WWW.LUBESNGREASES.COM A watchdog of the United Kingdom’s lubricant market has lodged a complaint against a German marketer, contending that it promoted one of its engine oils as meeting mutually... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2022 at 4:29 AM, vidakn said: Stiglo Scottoiler ulje u prodavnice Sent from my SM-A705FN using Tapatalk stiglo u ML, danas uzeo crveno. skuplje ali jbng c.a. 2.4 rsd 0.5l ... dok je preko oko 1.2k rsd za 0.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Avgust 10, 2022 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pređite ljudi na Cobrru. Scottoiler više nije isplativ zbog cene ulja. U Cobrru ide SAE 80W90, kupio neko u traktorskoj radnji za 600 dinara litar i traje koliko hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan stiglo u ML, danas uzeo crveno. skuplje ali jbng c.a. 2.4 rsd 0.5l ... dok je preko oko 1.2k rsd za 0.5lIma sad i zeleno all season da se kupiSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 548 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put sam u skuterce sipao Eneos 10W40, sad ga nije bilo pa uzeo Ipone 10W40. Manual kaze da je interval zamene 4k km. Ne ide ni litar u motor (Honda Pantheon 125). Ja msm da je 1500-2000 km ok. Preko toga ne bih isao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Miroslav91 said: Prosli put sam u skuterce sipao Eneos 10W40, sad ga nije bilo pa uzeo Ipone 10W40. Manual kaze da je interval zamene 4k km. Ne ide ni litar u motor (Honda Pantheon 125). Ja msm da je 1500-2000 km ok. Preko toga ne bih isao... Po meni je 2000km za litar ulja i bez filtera ulja taman.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Avgust 14, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan U subotu u prodavnici auto delova, cujem za Pantherol ulje. Navodno nemacko. Covek kupio ispred mene 5L oko 4 hiljade i nesto. Jel neko cuo za tu marku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...