Krokodilo 2646 Napisano Februar 7 Drug član, 4748 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas menjao u autu , prosla dva puta sipao mannol extreme 5w40 , nije trosio ni kapi , radi ok. Aj' reko' da ne menjam kada je dobro. Kupio u istoj prodavnici, i na sipanju je u dve flase bilo kao malo " taloga" . Onako malo tamnije boje od ulja, kada se promucka sjedini se. Ali mi je bilo cudno , nisam imao pojma sta je? Jel se nekome desilo tako nesto? Може ако је уље старо, на дну кантице имаш месец и годину производње. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16326 Napisano Februar 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao ovaj Mannol, ulje j...kevu, drugi auto skroz, sapuce iako je dizlo, evo gazim trecu hiljadu...preporucujem svima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2646 Napisano Februar 8 Drug član, 4748 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи уље за кола знају да "убоду", али кад је моторцикл у питању "тешко"Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 8 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan posrećilo im se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano Februar 8 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas u Delmax-u Fuchs Silkolene Pro 4 XP 10W-40 za predstojeću sezonu. Cena je vidim ista kao pre tačno godinu dana, kada sam kupio aktuelno ulje koje je u motoru. Etiketu su malo modifikovali... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1918 Napisano Februar 8 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je trenutna cena za Silkolene PRO 4XT i kako ti se pokazalo do sada u Banditu, koliko sam razumeo koristio si ga i pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano Februar 8 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cena u Delmax-u je 1400 dinara/l. Koristim ga trenutno u motoru i zadovoljan sam. Menjač je lak i precizan, agregat lepo radi. Letos sam u par navrata prelazio preko 500 km u danu ( Rumunija, CG ) sve ok. "Staro" pakovanje. Promenio Februar 8 član bajker71 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12520 Napisano Februar 8 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima 10 godina kako ga koristim. Nikad problem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1918 Napisano Februar 8 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U Banditu mi je trenutno Mannol 15W50, menjač radi odlično i nemam nikakvih primedbi. Čitam dosta pozitivnih komentara za Shell i Silkolene konkretno za ovaj model motora. Razmišljam da probam i jedno od njih, ali mi žao da ispustim novo ulje koje je Vuleta sipao tako da će najverovatnije to malo sačekati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12520 Napisano Februar 8 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma što da menjaš. Evo ja u auto sipam FAM Premium 5W40 i menjam ga pred zimu i leto. Auto prede. Za Silkolene, ko ima problem, nije do ulja nego do motora je. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 8 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo provozao Mannol posle mesec dana mirovanja, razliku u odnosu na Silkolene ne primećujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16326 Napisano Februar 8 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi Mannnol je top ulje sa skroz korekrnom cenom, jos sa esterom u sebi, jos krknes onaj njihov aditiv i pesma, meni je auto palio na cvrdu na -10...za sada ne menjam.E sad, u motor nisam sipao ali cujem samo reci hvale, drzim se starog proverenog recepta, 7100 i full power katana(mozda nekad probam silkolene pro4) Promenio Februar 8 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3369 Napisano Februar 9 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan U Diverziju sipam ovaj Mannol, treći put već. Ima specifikaciju baš kakvu treba po manualu za xj900s. Ne troši ništa više nego ranije, niti se motor ponaša drugačije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16326 Napisano Februar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Atorn je napisao: U Diverziju sipam ovaj Mannol, treći put već. Ima specifikaciju baš kakvu treba po manualu za xj900s. Ne troši ništa više nego ranije, niti se motor ponaša drugačije. Jel imaju neku ful sintetiku tipa 10/50, sa esterom naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3369 Napisano Februar 9 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan 15w50 imaju, a za 10w50 ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 9 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nestalo pakovanja od 4l, samo ovi siročići Ulje 600rsd po litri, antifriz 240rsd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2646 Napisano Februar 9 Drug član, 4748 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Banditu mi je trenutno Mannol 15W50, menjač radi odlično i nemam nikakvih primedbi. Čitam dosta pozitivnih komentara za Shell i Silkolene konkretno za ovaj model motora. Razmišljam da probam i jedno od njih, ali mi žao da ispustim novo ulje koje je Vuleta sipao tako da će najverovatnije to malo sačekati. Манол је 100% бољи од Репсола, то гарантујем јер сам пробао, и то 10 - 40 полусинтетик наспрем 10 - 40 фул од Репсола. Разлика у цени дупло за Репсол.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2646 Napisano Februar 9 Drug član, 4748 postova Prijavi odgovor kao problematičan Највише поштујем Силколен али не могу да се закунем да је Манол реално иза њега на километражи на којој вршим промену. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5840 Napisano Februar 9 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Vuleta said: Nestalo pakovanja od 4l, samo ovi siročići Ulje 600rsd po litri, antifriz 240rsd. Gde se prodaje mannol? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1918 Napisano Februar 9 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo apsolutno se slažem sa tobom, čitajući komentare i iskustva Mannol posao radi odlično za veoma malo para. Ovde kod mene imam u ponudi Silkolene i Shell tako da ću sledeći put gotovo sigurno izabrati jednog od ova dva proizvođača. I to 15W50 za Bandita koji će se voziti od 15°C pa naviše. CM125 će dobiti isti tretman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee cbr 12 Napisano Februar 9 U prolazu, 36 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Bmw F800R Prijavi odgovor kao problematičan Ulja za automobile - STALKER: Mannol – Nemačko a jeftino!? MOTORNAULJA.BLOGSPOT.COM Kao što imam običaj da kažem, Nemci su (bar) 80% hemije (sveukupne, koja postoji) izmislili, ostalo su čeprkali... Evo covek se bavi uljima pa mozete procitati sta kaze o Mannolu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16326 Napisano Februar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, slave74 je napisao: Gde se prodaje mannol? Centar S, Triše Kaclerovića 24 a 011 3970350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7998 Napisano Februar 9 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja guram isto.......za sve pare. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16326 Napisano Februar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: Ja guram isto.......za sve pare. Najbolje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 11 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 7. 2023. at 16:49, N.F.S. je napisao: I jos nesto, aditiv sam narucio metalnu limenku. 0.5L stigla mi je ova boca manje zapremine po istoj ceni! Obratiti paznju pri saradnji... koji je ovo mannol aditib ,jel isti ili nije kao što je uzeo hertze g-I zašto si izabrao naš ovaj od 3 ester aditiva Promenio Februar 11 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...