Petkos 15 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prijavili se Darh i ja preko Navakovog sajta, ali nigde nije predvidjena prijava posetilaca, te smo ih upisali u napomeni...za svaki slucaj prijavljujemo ih i ovde 1. Ivana Stefanović 2. Szabina Szoke 3. Major Sandor 4. Milica Djordjevic 5. KOSTA ZVEZDANIC 6. Ninoslav Mitic 7. Radovan Maksimović 8. Verica Crnojacki 9. Raisic Rajko 10. Zdravko Aleksic 11. Sonja Kršev 12. Rade Balsic 13. Zoran Popovic 14. Jadranka Morosiuk 15. Dragan Stojanov 16.Davidovic Budimka 17. Mila Vujicic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikele 1 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR 1000 K6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ime pratioca poslao Pablu onako kako je trazio, a sad vidim da se i ovde nesto dopisuje...pa da dopisem 1. Ivana Stefanović 2. Szabina Szoke 3. Major Sandor 4. Milica Djordjevic 5. KOSTA ZVEZDANIC 6. Ninoslav Mitic 7. Radovan Maksimović 8. Verica Crnojacki 9. Raisic Rajko 10. Zdravko Aleksic 11. Sonja Kršev 12. Rade Balsic 13. Zoran Popovic 14. Jadranka Morosiuk 15. Dragan Stojanov 16.Davidovic Budimka 17. Mila Vujicic 18. Stevanovic Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ivana Stefanović 2. Szabina Szoke 3. Major Sandor 4. Milica Djordjevic 5. KOSTA ZVEZDANIC 6. Ninoslav Mitic 7. Radovan Maksimović 8. Verica Crnojacki 9. Raisic Rajko 10. Zdravko Aleksic 11. Sonja Kršev 12. Rade Balsic 13. Zoran Popovic 14. Jadranka Morosiuk 15. Dragan Stojanov 16.Davidovic Budimka 17. Mila Vujicic 18. Stevanovic Boban 19.Srdjan Milosavljevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 21, 2013 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Finalni spisak posetilaca, koji je otišao NAVAKu: Nickname Pratilac 1. Mungos 2. mariarg Rade Balsic 3. nemanjakv Zoran Popovic 4. mrdjan1 Ivana Stefanović 5. draman 6. ftj 7. Tomislav Srđan Milosavljević 8. Toreador Dragan Stojanov 9 Jelena599 Jadranka Morosiuk 10. Nenad Secerov Szabina Szoke 11. Robert Dojkic Major Sandor 12. Nedjo 13. zedex 14. 4tyAger 15. D16RR 16. sicma Milica Djordjevic 17. Danilo82 18. bgboki 19. Zelimir Jurcic 20. Marko Kolenc 21. drs 22. Dusko Martinovic 23. mikele KOSTA ZVEZDANIC 24. Vladimir Popovic Stevanović Boban 25. 954 Ninoslav Mitic 26. Chicha Radovan Maksimović 27. WEZ 28. smizla 29. Fireblader Verica Crnojacki 30. vance2hines Stefan Mihl 31. Zeljko Poturica Zdravko Aleksic 32. Darjan Jovanov 33. Profiler Sonja Kršev Mikele je prijavio dvojicu, pa da ne bi raspravljali koji je pravi (pošto ima mesta), jedan je pridružen njemu, a drugi sledećem na spisku. Maki, Darh i petkos su se prijavili na NAVAK sajtu i zato ih nema na ovom spisku. Ipak, prosledili smo i njihove posetioce NAVAKu, za svaki slučaj. Lepo se provedite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza za Nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian Ortak je pre dva dana kupio 1000RR, danas ga razradio i skidaju mu blokadu - ima li ikakave sanse da se ubaci za vikend. Vidim da nije prebukirano, kome da se obrati ?! Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban R 0 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Gs Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian Ortak je pre dva dana kupio 1000RR, danas ga razradio i skidaju mu blokadu - ima li ikakave sanse da se ubaci za vikend. Vidim da nije prebukirano, kome da se obrati ?! Hvala. mogao si se i ti prijaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 21, 2013 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian Ortak je pre dva dana kupio 1000RR, danas ga razradio i skidaju mu blokadu - ima li ikakave sanse da se ubaci za vikend. Vidim da nije prebukirano, kome da se obrati ?! Hvala. Na žalost, prekasno je. Navak je zatvorio prijavu i ne možemo ništa da uradimo (imali smo već danas jedan slučaj naknadne prijave sa istim rezultatom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian Ortak je pre dva dana kupio 1000RR, danas ga razradio i skidaju mu blokadu - ima li ikakave sanse da se ubaci za vikend. Vidim da nije prebukirano, kome da se obrati ?! Hvala. mogao si se i ti prijaviti Vise ocigledno ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian Ortak je pre dva dana kupio 1000RR, danas ga razradio i skidaju mu blokadu - ima li ikakave sanse da se ubaci za vikend. Vidim da nije prebukirano, kome da se obrati ?! Hvala. Na žalost, prekasno je. Navak je zatvorio prijavu i ne možemo ništa da uradimo (imali smo već danas jedan slučaj naknadne prijave sa istim rezultatom). Ne shvatam rigidnost, vise motora, bolja prica a i vise para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jun 21, 2013 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je šta kažeš, jasan mi je i razlog zašto NAVAK određuje rok za prijavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kata 10 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da se oglasim!Do sada nisam iznosila svoje misljenje,ali sad moram,jer sam se jako iznervirala.Da skratim;prijavila sam se preko Navaka jos pre nekoliko dana iz razloga sto mi odgovara da vozim od 10-13h,jer imam nekih obaveza popodne.Sve je bilo ok.Uplatih juce.Sve ok.Jutros dobijem poruku da je taj termim popunjen i da mogu da me prebace za popodne(sto mi ne odgovara,jer bih onda uplatila ceo dan preko bjb)ili da mi vrate pare.Mene interesuje,ako je taj termin vec bio popunjen(sto mi je devojka koja se javila jutros na telefon Navak centra rekla...citiram'taj termin je davno popunjen'),zasto ne postoji obavestenje o tome tj.zasto odmah nisam obavestena(kada sam popunjavala nalog za track day i zeljeni termin) da je taj termin full.Ne zelim nikome da solim pamet oko organizacije i vodjenja svega ovoga,ali mogu da imam svoje misljenje i da kazem da ovo nije ok(jer sam sada ostala uskracena voznje).Delom sam mozda i ja kriva jer sam se 'kasno'prijavila,ali koliko videh nije bila neka frka,a i ja nemam vremena da visim sto na ovom,sto na Navakovom ili bilo kom drugom sajtu.Meni je bitno da sam to odradila u ponudjenom roku i da je tada sve bilo ok!!!Ako nekome zasmeta moje izlaganje,u napred se izvinjavam,jer mi nije cilj da nekoga uvredim,vec zelim da kazem kako se osecam po pitanju svega ovoga i koliko sve ovo ume da bude zamorno i komplikovano(ali nikako da prihvatim realnost Srbije)....a svrha svega ovoga je lepo druzenje i ucenje voznje.U svakom slucaju,zelim vam svima lepo vreme,lepo druzenje,super voznju.Pozdrav!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 21, 2013 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Draga Kato, nešto si pomešala - TEBI BI TREBALO NEKO DA SE IZVINI! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petkos 15 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise nas je sa nekim losim iskustvom sa Navaka...Darh i ja smo zakasnili sa uplatom jer smo mislili da rok za uplatu dva dana ranije od Td-a je petak, a u stvari je bio cetvrtak...naravno, preko telefona su bili neumoljivi...pa ovako svi gubimo, ne vidim poentu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 21, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kata je potpuno u pravu. Trebali su joj odmah, prilikom prijave, reći da je popunjeno. Uplata samo potvrdjuje nameru tako da bi prijava sama po sebi trebala da stvara redosled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 21, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bre Mladjo, da vi te spiskove ne šaljete u Pentagon kad moraju tolike procedure da se ispoštuju i da budu toliko rigorozne? Shvatam ja da red mora da postoji ali ovo su proceduralne stvari gde uvek ima mesta za kompromis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je šta kažeš, jasan mi je i razlog zašto NAVAK određuje rok za prijavu. Razjasni svima te NAVAK-ove razloge! (Ja ne vidim da oni tamo mogu i umeju da rade ista osim da okrecu Yaris pod rucnom.) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 21, 2013 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je šta kažeš, jasan mi je i razlog zašto NAVAK određuje rok za prijavu. Razjasni svima te NAVAK-ove razloge! (Ja ne vidim da oni tamo mogu i umeju da rade ista osim da okrecu Yaris pod rucnom.) Bolje nemoj. p.s. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraMan 46 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: CBR 1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ionako ce kisa u nedelju, tako da od voznje svakako nema nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je šta kažeš, jasan mi je i razlog zašto NAVAK određuje rok za prijavu. Razjasni svima te NAVAK-ove razloge! (Ja ne vidim da oni tamo mogu i umeju da rade ista osim da okrecu Yaris pod rucnom.) Bolje nemoj. p.s. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam lako je tebi kad ti je prava staza na 20 km,je si naostrio sablju za sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macakr6 75 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R Prijavi odgovor kao problematičan prepoucio bih nezadovoljnim motorciklistima da posete u okruzenju neku renomiranu pistu i zadovolje svoju strast za stazom za skoro istu sumu novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neđo 7 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica Motocikl: R1 Prijavi odgovor kao problematičan U slučaju da pada kiša,hoće li biti odloženo?...i da li će se to javiti ranije,pre nego li se krene prema stazi?...nama kojima je to malo dalje,ne bi bilo zgodno da dođemo,a da od vožnje nema ništa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je šta kažeš, jasan mi je i razlog zašto NAVAK određuje rok za prijavu. Razjasni svima te NAVAK-ove razloge! (Ja ne vidim da oni tamo mogu i umeju da rade ista osim da okrecu Yaris pod rucnom.) Bolje nemoj. p.s. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Dodje mi nekad da malo ... Sa zrnom soli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 21, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ionako ce kisa u nedelju, tako da od voznje svakako nema nista.. Sad mi je jasan tvoj nick DRAMAn. Stalno pominješ kišu i prognozu. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Alvirovic 152 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 64 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bre Mladjo, da vi te spiskove ne šaljete u Pentagon kad moraju tolike procedure da se ispoštuju i da budu toliko rigorozne? Shvatam ja da red mora da postoji ali ovo su proceduralne stvari gde uvek ima mesta za kompromis. Kao sto na sajtu lepo pise a ja ovde na forumu objasnio nekoliko puta rok za prijavu je 48 sati pre pocetka TD to jest do petka u 10.00 a prijava se smatra vazecom tek kad je obavljena uplata. Mi za svaki TD dobijemo najmanje 3 puta vise prijava nego sto ljudi uplati i kad bi reagovali na prijavu bez uplate termin bi bio popunjem mesec dana ranije a onda bi se vozili po praznoj stazi jer ljudi nisu uplatili. Zato je petak, zato sto administracija i racunovodstvo ne rade u subotu a treba im vremena da se spreme prijave i spiskovi i da na vreme znamo da ako ne bude inreresovanja mozemo da otkazemo TD. Upravo je BJB postovanjem rokova do sada izbegao troskove jer da otkazemo hitnu pomoc u petak popodne oni nam naplate celu cenu a ako otkazemo rano ujutru ne naplate nam nista. Sto se Kate tice njoj je odmah ponudjeno (posto nije jedina) da se vrate sve pare ako nece popodne da vozi. Termin je popunjen onog trenitka kada je Pablo dostavio BJB spisak jer kao sto takodje na sajtu pise na nasem TD danu na stazi je limit 20 motora a ukupno u objektu 40. Imali smo vec prijavljene ljude i kad je Pablo dao sposak to je to. Kata je platila posle toga a tek uplatom se prijava vadi iz stotinu drugih koje nisu uplacen. Odmah je obavestena o mogucem termini i svemu ostalom te ne vidim nijedan razlog da se bilo ko kome izvinjava. Na kraju da se osvrem jos jednom na onu opasku sa korovom - NAVAK ne organizuje TD zbog zarade vec zbog reklame i trazi samo da pokrije minimum troskova. Svako ko misli da moze bolje, a to sam nudio nekim ljudima na ovom forumu, neka dodje i polozi novcanu garanciju za termin i sam organizije sve i redare i hitnu i sve ostalo. Zato je i Pablu i Severianu dato sve da BJB preuzme posao i rizik. Lako je kritikovati iz udobne pozicije koja ne nosi nikakav rizik. Evo izvolite, ko hoce neka sam sve proba od nas ce dobiti cenu manju nego za Seres ili Grobnil dnevni najam pa nek radi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...