abarth_maniac 5957 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan GOOO VALEEEEEEE! Eto, dodajte i mene na spisak slobodno! Prvi ili poslednji, uvek iskren! THE DOCTOR! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan GOOO VALEEEEEEE! Eto, dodajte i mene na spisak slobodno! Prvi ili poslednji, uvek iskren! THE DOCTOR! Ako se broji + 1... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji favoriti su od pocetka mog pracenja motop-a, bili Stoner i Rosi. Stoner se povukao, ostao je neponovljivi Rosi. Ako me primate u vase drustvo, tu sam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva brojcana nadmoc. Niste trebali drugari, sad na ovu temu dolazimo samo mi Rosijevci. Ove druge smo sve rasterali. Ajde da se izvinimo i pozovemo ih da se vrate. U raznolikosti je lepota ovog sveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 6, 2013 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U raznolikosti je lepota ovog sveta. Baš zato mi se i s**e od Rossi-a!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 6, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ritual nije uspeo, ukakio se već u drugoj krivini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Prepisuje od Nadala. Misli ako se on tako vrati, valjd ce i meni da upali. Znamo mi da se nasalimo i na nas racun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 6, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo foruma polako gubi svoj smisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...