Mister Bob 20 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam preporuku za kišno odelo koje sam uzeo u jednom mega army shopu u BG, u korpama,zatrpano pod gomilom drugih...gornji i donji deo, 100% nepromočiv za 500 din po komadu...tu sam kupio i štitnike za kolena i potkolenice , veliki, od clanka do iznad kolena,sa zgobom., nisu brendiran ali su 3 puta kvalitetniji od njh,a par je isto 500 din. ima i za ramena, podlaktice ili kome već šta treba...nije fency,kvalitetno jeste jer su to koristile moto policije negde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Mister Bob je napisao: u jednom mega army shopu u BG Štagdekakokoliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Mart 6, 2019 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, DraganNS said: Ufff, itekako sam ga testirao, i to na Transfagarašanu i Transalpini (vidi moj putopis). Preporučujem ga, nećeš pogrešiti ako ga uzmeš. Moguće da su, ovih dana, aktuelne sajamske akcije. Zvao Marving imaju samo crne, cena 60 eura komplet gornji i donji deo. Nasao sam na KP lika iz Kanjize prodaje isto Oxford ali drecavo zelene a cena je ista. Iz jako loseg licnog iskistva znam da kisno odelo mora biti sto drecavije jer drugi vozaci po kisi ne vide ni 2 metra ispred svog auta a kamoli nas na motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da preko crnog odela obuces onaj drecavi žuti prsluk. Mislim da je odličan odnos cene i kvaliteta za ovo odelo. I da, crno je i elegantnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Mart 6, 2019 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, milosmc je napisao: Mozda da preko crnog odela obuces onaj drecavi žuti prsluk. Mislim da je odličan odnos cene i kvaliteta za ovo odelo. I da, crno je i elegantnije Kod mene je crno kisno ali su floroscentni pojasevi (kupljeni na Ali express) obavezni. Sijaju pravo Tako da boja i nije toliko bitna ukoliko imas dodatnu opremu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, balle je napisao: Štagdekakokoliko? ima, od pančevačkog posta kada kreneš prema zrenjaninu, 4-5 semafor, sa desne strane kula za penjanje,ono freeclimbing, e u njoj je taj magacin, ima svašta,ali bukvalno svašta-od opreme za kampovanje, zaštite, nekada i jakne, kacige,pantalone,štitnici,odela za kišu, donji veš...novo i polovno......imam dosta stvari koje bi mogle da se proberu i iskoriste za motoriste, naravno, nije specijalizovana radnja za firmiranu motoopremu,onome kome fancy nije prioritet, nego čista funkcionalnost.., 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Početna - Army Shop M.M.O.C. WWW.MMOC.RS Najnoviji artikli u ponudi Artikli na akciji POSEBNO IZDVAJAMO 3D... pre 12 minuta, Mister Bob je napisao: ima, od pančevačkog posta kada kreneš prema zrenjaninu, 4-5 semafor, sa desne strane kula za penjanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ono glavno, posto je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Mart 6, 2019 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je 500 kinti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Mart 6, 2019 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.mmoc.rs/kategorija-proizvoda/odeca/kisna-odela/ A imate nesto i u sekciji kombinezoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Mart 6, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, 500 dinara donji deo i 500 dinara par štitnika za kolena i potkolenicu, sa zglobom i to najvećeg kvalteta..imaju neke korpe sa polovnom robom, a u njima je dosta i nove , ne nošene, samo razdužene i vraćena opreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa ja se tu opremio od glave do pete Naravno, imaju i odlicne nove stvari, obavezno za obici ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovu sezonu je izgleda nemoguce voziti bez kisnog odela. Gde god krenem, cedim carape. Moze li pomoc oko izbora istog? Video sam ovo odelo u Louis-u, ali nisam siguran da ce mi raditi posao jer dosta ljudi pise u komentarima da im je propustilo vodu. Takodje, ne znam koja velicina bi mi odgovarala jer pise samo M, L, XL, a ne dimenzije. Ja imam oko 65-6 kila, 177-8 cm. Merio sam bas juce jaknu i ramena su oko 50cm sirine, rukavi oko 60, struk 88, nogavice od struka oko 110. Uzeo sam mere bolje od Mirka Topalovica Naisao sam i na ovo kod nas, pa ne znam da li neko ima iskustva sa tim. Ukoliko neko zna dobro mesto u NS ili okolini gde mogu uzeti odelo. Moze i dalje, pa postom, ali onda moram biti bas siguran da radi posao. Oko 5 Aprila idem na godisnji i vidim da su najavili kise, pa ne bih da susim cizme i carape pored vatre. Primetio sam da su cizme ok. One ne propustaju, ali se napune vodom jer se niz nogu sliva pravo unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Motošop Marving na Žitnom trgu i probaj OXFORD kišno odelo, procenjujem da bi ti M veličina odgovarala. Ja ga imam, uzeo u Barelu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Otici cu mozda vec sutra da vidim. Pisao sam na poslu, pa nisam mogao odmah da okacim ovo. Ovako je recimo prosla voznja u nedelju: Naprskao sam ih onim sprejom za neprokisnjavanje, ali mislim da je to doslo niz nogu. Prvo sam osetio da je hladna peta. Da je kroz pertle, drugacije bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Jul 29, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2019. at 14:57, DraganNS je napisao: Idi u Motošop Marving na Žitnom trgu i probaj OXFORD kišno odelo, procenjujem da bi ti M veličina odgovarala. Ja ga imam, uzeo u Barelu... Ja uzeo Oxford u M velicini i to na nagovor prodavca da ce mi to leci savrseno. Visok sam 185. Jutros sam se prvi put uvukao u njih. Da, dobro je dok stojim, ali kad sednem na motor pantalone se povuku iznad cizama, na nesrecu imam i krace rukavice pa mi se i rukavi povuku iznad srecom izbegao sam najveci plusak pa sam ostao suv, ali nisam siguran da ce sledeci put biti tako. Dobro izaberi velicini, bolje da bude i vece, dzakastije al' da odradi posao. Jbga, izgleda odvratno, ali suve carape su suve carape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2019. at 17:42, DraganNS je napisao: Tako je! Uzeo sam L veličinu jer je kroj komotniji (btw ja sam 183/83 i koristim opremu u L veličini). Thebeast, pa gde M da ti preporuči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa odelima sa Aliexpress-a? Konkretno razmišljam da uzmem ovo kišno odelo. Vidim da su ljudi u reviews pisali da su kupovali za motore, ali niko nije pisao nakon kiše kako su se pokazala. Ako bih uzimao kod nas, razmišljam o ovom odelu iz Maxmomenta. Vozio sam u pozajmljenom Hein Gericke koje je odlično, ali je jednodelno. Zajebancija ga obući, zajebancija svući, zajebancija otići u wc. Dakle, gledam samo dvodelna. Plus, kad stane kiša, skineš kišnu jaknu i ne kuvaš se u njoj, a ostaneš da voziš u pantalonama za kad te isprska neko sa strane da ostaneš suv. Ovako sam kišno vezivao oko struka dok vozim da bih imao zaštitu na nogama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim ovako: Odelo Metropolitan policije ( 100% regularno i legalno u RS i u zemljama okruženja). Dvodelno. U army shopu u Borči, pantalone 600din, jakna 1200. Korišćeno nekoliko puta ove godine, prezadovoljan sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic imamo istu kacigu Kad ste uzimali odela u Borči, jel bilo na sajtu ovih dragulja poput uniforme ili ste išli tamo pa šta nađete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=42133]m.milivojevic[/mention] imamo istu kacigu Kad ste uzimali odela u Borči, jel bilo na sajtu ovih dragulja poput uniforme ili ste išli tamo pa šta nađete?Isli kolega@Nenadbg88 i ja.Ima svega.Imas i aplikaciju za telSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Novembar 8, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Forsberg je napisao: Jel ima neko iskustva sa odelima sa Aliexpress-a? Konkretno razmišljam da uzmem ovo kišno odelo. Vidim da su ljudi u reviews pisali da su kupovali za motore, ali niko nije pisao nakon kiše kako su se pokazala. Ako bih uzimao kod nas, razmišljam o ovom odelu iz Maxmomenta. Vozio sam u pozajmljenom Hein Gericke koje je odlično, ali je jednodelno. Zajebancija ga obući, zajebancija svući, zajebancija otići u wc. Dakle, gledam samo dvodelna. Plus, kad stane kiša, skineš kišnu jaknu i ne kuvaš se u njoj, a ostaneš da voziš u pantalonama za kad te isprska neko sa strane da ostaneš suv. Ovako sam kišno vezivao oko struka dok vozim da bih imao zaštitu na nogama. Drago mi sto vidim da jos uvek vozis zelenka. Nadam se da je i tebe sluzio kao mene. Vidim da je prodajes,dakle vreme je za nesto drugo . Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dvodelno brate, i to jos ako mozes da nadjes pantalone da imaju raskopcavanje duz cele nogavice. Ja imam takve i cas posla obuces i isto tako za minut skines, nema da zapinje za cizme. Umirem od smeha kad gledam ove moje debele kako oblace jednodelni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5428 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, m.milivojevic said: Jel ima floroscentno a da nije police? Ako bi da odmaknemo dalje od balkana pa da me ne zajebavaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...