JankoR 471 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz CG prijahala kuci oko 18h. Poslednji stigli u Vardu u 6 ujutru, poslednji je danas napustili oko 12i30. Mozda se nikada u zivotu nisam umorio kao u subotnjoj voznji ali vredjelo je svake kapi prolivenog znoja. Zivi bili pa se opet gledali brzih dana ps. samo da znate, a znate sigurno da medju nama ima par ludaka koji su spremni za neku ustanovu. msm enduro ustanovu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 2, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ste otisli majku mu, ostao ja sam u kafani, veli onaj, svi otisli... i kamo onda nego putem okolo Nisi ni ti daleko od ustanove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jun 2, 2013 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija kao i uvek, na nivou, na sta smo uostalom i navikli. Dvoriste kod Frica gde je bio kamp je fenomenalno. Klopa kod Micka u kafani odlicna, ukusna i jeftina. Pasulj me odusevio, ne secam se da sam jeo tako dobar ni iz vojnickog kazana Klinci su prasili odlican rock, pa je i vecernji provod bio dobar. Voznja fenomenalna, tereni raznoliki, prilicno teski i tehnicki zahtevni. Koliko je bilo dobro dovoljno govori da me jos uvek svaki misic boli Ono sto je meni licno jedino smetalo je jebena muzika u subotu uvece do 4h ujutru od koje mi satorasi nismo mogli da spavamo. Na kraju sam morao da ustanem, obucem se i intervenisem da se muzika ugasi. Nekako mi enduro druzenje i muzika do ujutru ne ide jedno sa drugim. Evo par slicica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve drugare koji nisu mogli da dođu iz raznih razloga.. Pred sam polazak nebo se otvorilo a Kapetan reko ne čekaj Zipacopeta dolazi vamo fukara je to.. Na kraju stigosmo obojica u mrak i pred veče je moglo da počne.. Nismo bili jedini pridošli ludaci..ima tu još nekih ranoranilaca 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj susret je bio uglavnom pun čepova Veče u petak je baš bilo dobro..ljudi se dugo nisu videli, priči nikad kraja na kraju je bilo opšte pijanstvo do duboko u noć.. Okolna brda sigurno nisu čula dugo toliku buku i graju Nekoliko razloga je tu bilo da se odvoji grupica penzionera i ode na Drinu uz špricer Afrosi jesu dobili ovu bitku..ali ne i rat 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan sjajan enduro family reunion. Malo me kisa uhvatila na povratku ali nista strasno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oće lisica da pukne od ovoliko fotki..da pređemo na drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам то хромир'о! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kući! Bilo je ekstra, ja se proveo odlično, ekipa je bila odlična! Hvala svima na učestvovanju, posebno Kepi (iako vozi KTM ), što je organizovao sve ovo! Prazan novčanik, puno srce, ja zadovoljan! Slike i vidoje sutra, samo da pregledam ove vaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I tako prođe i ova Kotlina 2013.. u zdravlju i veselju Kiše je bilo minimalno.. tek da ne bude prašnjavo.. Do sledećeg viđenja 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14308 Napisano Jun 2, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bilo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fala ti Vlajko.... sad mi je još gore :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan fala ti Vlajko.... sad mi je još gore :lol: nemoj da se nerviras, bilo je sranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 2, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav vikend!!! 3 dana odlicnog vozanja i druzenja. Jedan vel'ki pozdrav za ekipu sa voznje od subote Za sad samo par fotki, odvec sam suvise umoran da sada sredjujem ostale. Izvlacenje ovoga, a narocito onog sto se spustio jos dalje niz brdo, je bila fantasticna vezba na samom pocetku voznje Track log i vise slika ovih dana. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je na terenu bilo dobro. Ja sam uzivao na zurKi.... video se s'nekim ljudima, neke upoznao... sve u svemu sa kosjercima vazda zurka, popilo se dobro u petak. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 2, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Na Kotlini 2013 naša divizija je imala profi snimatelja, koji snima s motora u pokretu, kao onaj na Tour de France, ali dok taj materijal ne bude objavljen, evo par amaterskih snimaka: 1 Veliki entuzijazam je prisutan pred sam put 2 Posle svega nekoliko sati drumske vožnje, kod naj većeg auspuha na svetu, prelazimo u OFF 3 Pošto je uspešno savladao ovaj nabujali porok, Maryan se vratio da ga još jednom pogleda, ne znajući da na njega motri veoma opasan Šumski patuljak... 4 Ipak sve je dobro prošlo te stigosmo na odredište 5 Pridružujemo se ekipi oko logorske vatre i tu se po prvi put susrećemo sa Rakijom iz Varde 6 Veče pada, prešli smo u kafanu, Valjevsko vs Nikšićko, atmosfera uzavrela, ali ne mogu da se fokusiram 7 Sledećeg dana imali smo kasting za reviju kišnih pantalona 8 Nastavak vožnje i neminovno sipanje goriva, pa kafica, ali ljubazni domaćin insistira da probamo njegovu rakiju. Nažalost jedino snimatelj može da pije 9, 10, 11 Prirodne lepote 12 Seča šume 13 Povratak u hotel i pripreme za povratak Organizacija događaja je bila odlična. Muzičica je do našeg hotela dopirala tek toliko da nas lagano uspavljuje... Promenio Jun 3, 2013 član karlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je ovako dobra kad je iz Mikkinog aparata maznuto sa fb 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nakačim skoro sve slike i ostadoše mi dve tri slike, i pukne internet veza... Nema veze, idemo ponovo. Put od Valjeva (preko Lelića) do Varde... Dolazak u kamp i postavka šatora... Test vožnja do Brdo Grada... Povratak u kamp.. . Valjevska pivara je dobro profitirala od količine piva koje se popilo ovde... I stigao je i dan D. Subota ujutro, priprema za celodnevno peglanje po blatu... Šta čekamo?! Neko se zaglavio dole u potoku?! Čudo... Moramo da se vratimo nazad, jer "nije" prohodno dole... Zahebano je bio sići, popeti se je mnogo teže... Čekanje ostatka ekipe... Gde ste? Ne znate?! Prošli ste potok?! E do mojega... Idemo dalje... Malo okoline... ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan ... Pauza... Neposredno, dok sam pakovao fotoaparat, sam ostao sam, jer sam pogrešio skretanje... Da se nebi gubio po offroadu, izašao sam na asfalt i klaj klaj do Varde... A u Vardi, gulaš... I to kakav! Uveče smo uglavnom sedeli oko vatre, jer je bilo poprilično ladno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu je dosta ljudi napustilo događaj, ali ima i nas, koji su prespavali subotu veče, te polako, posle jutarnje nedeljne kafice, ispozdravljašmo se i svako svojim putem. Meni nije bilo dosta, te sam malo otišao do Tare, nisam nikad bio... Reka Vrelo,Perućac... "Ušće" reke Vrelo i Drine... Drina... Put od Preućca ka Mitrovcu... Negde na Tari... Drina u okolini Ljubovije... Pogled na Zvornik preko Drine. To bi bilo to. Četiri dana nešto preko 700km, dosta za neko vreme... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo vidoja... Kamp Varda. Brdo Grad. Problem u jarugi ispod (za neke), nakon 15-tog kilometra... Prelazak preko potoka 1... Prelazak preko potoka 2. To bi bilo to od mene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto od slika..bice jos ..ovo je petak docek Endurasa.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoca 3 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Kosjerić Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, super provod, uskoro da se opet druzimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 3, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da navalim sa fotkama. U petak od Osecine do Varde preko brda i gora, izmedju ostalih i Povlena. Sa fotke se naravno ne vidi koliko je podloga klizava. Malo sam ranije skrenuo sa pravog puta pa je palo probijanje nekim sumarskim stazama preko kamenjara i kojecega, a kasnije i direkt kroz sumu. Na kraju sam izbio na neku livadu sa koje se video asfalt, vrlo blizu. Zajeb je sto je do dole vodila strma kozja staza... Pauza za klopu u zavetrini iza motora. Ovo je Srednji Povlen ako se dobro secam Kampovanje nije kampovanje bez logorske vatre. Vecera i druzenje. Track log je u prilogu, od Osecine krece off. 05-31.gpx 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...