Aleksandar67 82 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ispao je fenomenalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. Cuvaj ga, mazi i pazi i on ce cuvati tebe. Zelim ti mnogo, mnogo lepih i bezbednih km sa TA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Maj 3, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na slikama, nisi stavio mrežicu koju si zimus tražio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 3, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odradjen posao... TA........prelep... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Stvarno svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda, trud i rad urodio plodom nisam ga zapazio u bg ali mozda ga vidim negde na skupu, recimo u mitrovici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega! Meni je iskreno lepša ova kombinacija boja, nego ona u koju si planirao da farbaš. Pedantno, nema šta. Još jedan dokaz da može i u garaži da se fino ofarba. U to sam se i sam uverio kad sam ove zime sređivao svog Transalpa za sebe. Ofarbao sam ga u saten crnu, jer slučajno naleteh na internetu na tu boju, koja mi se jako svidela. Još nisam stavio nalepnice, ovih dana ću ih staviti. Sad mi je žao što nisam ni ja dokumentovao, kasno sam se setio, kad sam već odmakao dosta sa poslom. Uglavnom, dobio sam efekat koji sam tražio i više sam, nego zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na slikama, nisi stavio mrežicu koju si zimus tražio? Nisam, to mi je onako poslednje u planu, samo sam usput pitao ako neko ima pa da se nadje. Sada ce junski rok na faxu pa ce biti da se streba, pa cu posle toga da se bacim na pretragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega! Meni je iskreno lepša ova kombinacija boja, nego ona u koju si planirao da farbaš. Pedantno, nema šta. Još jedan dokaz da može i u garaži da se fino ofarba. U to sam se i sam uverio kad sam ove zime sređivao svog Transalpa za sebe. Ofarbao sam ga u saten crnu, jer slučajno naleteh na internetu na tu boju, koja mi se jako svidela. Još nisam stavio nalepnice, ovih dana ću ih staviti. Sad mi je žao što nisam ni ja dokumentovao, kasno sam se setio, kad sam već odmakao dosta sa poslom. Uglavnom, dobio sam efekat koji sam tražio i više sam, nego zadovoljan. Ona kobmbinacija koju sam hteo da farbam mi je nekako bilo isuvise jednostavno, pa sam se na kraju predomislio. Na sav materijal, boju, nalepnice, git, spric git, plasticni prajmer,lak, sve to me izaslo oko 70 - 80 evra. Da, u grazi moze fino to da se odradi i bez komore za farbanje i da ispadne ovako kako je ispalo. Meni se iskreno bas svidja i zadovoljan sam nasim radom PS Hvala svima na lepim cestitkama i zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Glavni rostiljdzija ,fino si ti ovo odradio,svaka cast,po meni jedino mislim da je ova HRC nalepnica suvisna,ali sve ostalo je fenomenalno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, obozavam vakve proekte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, svaka cast na trudu i volji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo student 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno majstori! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu! Svaka cast na pedantnosti, TA prelepo izgleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1396 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo. Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 4, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si lepo sredio ali si trebao i tockove..barem da ofarbas zbice i obruceve.. A ona nalepnica na repu sto ti je grbav onaj font onako..imao sam ja da ti dam original vektor fajl za rally touring 600.. Ostalo je sve bombona Svaka cast na trudu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar svaka cast :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski posao , a bogami i majstorski. Rezultat nevidjen!!:care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve si lepo sredio ali si trebao i tockove..barem da ofarbas zbice i obruceve.. A ona nalepnica na repu sto ti je grbav onaj font onako..imao sam ja da ti dam original vektor fajl za rally touring 600.. Ostalo je sve bombona Svaka cast na trudu Polako, bice i tockovi i sediste i maglenke i sve Sada bih malo da uzivam u voznji, a kada zahladni, opet ga rasklapam i sredjujem sve ostalo Jos jednom hvala svima na divnim pohvalama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sve pohvale na trudu, pedantnosti a bogme i na dizajnu. Stvarno za 10! Nego cije je ono Superb iza, pitaj da li je na prodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supermoto_maniac 6 Napisano Maj 5, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki klx 650 supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu! I neka te sluzi jos mnogo,mnogo km! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan teska pedanterija tako i treba i sam sam takav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...