keš 459 Napisano Maj 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan U Šidu stojim u blizini bine s muzikom, dolazi ekipa sa GS_ovima, svi deluju da su juce izasli iz radjne, svi netom 1200-1250, full oprema, spustaju se po travnjaku da bi zavrnuli za 180 stepeni, jedan zavrce pun levi, tu staje i izbacuje nogu, ali vidim da uskoro sigurno pada, pritrcavam sa nekih desetak metara i spasavam situaciju. Parkiraju svi odmah tu gde sam stajao pre intervencije. Posle nekih 10minuta GS pocinje da se naginje, ali ono laganica tone copava, trcim do njega ali uspevam samo da usporim pad. Odlazim na pice jer vec me je malo strecnulo u ledjima pa bolje da ne budem u blizini ako krene jos neki maler s njima. Tako da je bilo malo i neplanirane gimnastike. Promenio Maj 22, 2023 član keš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vozaca BMW GS-a u Srbiji, smatram da im se ne treba smejati i potcenjivati ih. Svako od nas je bio pocetnik i svako od nas je bio nespretan a zeleo je da se dokaze. Mislim da im moramo kao bajkeri pomoci da se sto lakse uklope medju motocikliste, da nauce da voze, da nauce da se druze, da se solidarisu i da upoznaju jednu novu dimenziju zivota, i prave bajkerske vrednosti. Malo smo i mi prema njima surovi, a nikada se nismo zapitali da li je njima lako. Sve sto oni zele je da budu deo neke popularne zajednice ili ti da budu u zizi desavanja, i te njihove zelje samo treba usmeriti u pravom smeru. Pruzimo im priliku,jer i oni su ljudi. Ne odbacujmo ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da, treba uvek pomoci koliko se moze. Kada sam seo na moju hondicu od 240kg, drugi dan malo je falilo da mi padne. Stojim pored nje i drzim ruke na kormanu, saginjem se da dohvatim nesto i Honda ispada iz ravnoteze, pokusaj zadrzavanja bez uspeha, ali se naslonila na zid koji je bio sa suprotne strane, proslo sa par manjih ogrebotina na plastici. To se desilo iz mog neiskustva sa tako teskim masinama, predhodna je imala 120kg (PIAGGIO 150). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Pingvin37 je napisao: Mislim da im moramo kao bajkeri pomoci da se sto lakse uklope medju motocikliste, da nauce da voze, da nauce da se druze, da se solidarisu i da upoznaju jednu novu dimenziju zivota, i prave bajkerske vrednosti. Za početak da nauče da se jave 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Hertzeg je napisao: Za početak da nauče da se jave Ne znam za vas, ali se meni u zadnje vreme javljaju. Da ne mislite da ih branim jer vozim BMW na 4 točka... Pre neće da se jave ovi lokalni hardcore bajkeri sa chopperima u kožnim prslucima, iskuliraju me k'o tursko groblje... Nema veze, ne ljutim se ja. Volim i ja nekad sama sebi da se javim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad zastanem i popricam tako sa sobomПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što se takva dva susreta kao što su Brčko i Šid preklapaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10198 Napisano Maj 22, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao Trebinje i Kostajnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakav skup prave NS RIDERS, valja li čemu i gde se održava? Ja sam poslednji put bio pre više od 10 godina i bilo je OK. Ajde Novosadisti javite se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 332 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadnji put bio u kameničkom parku na skupu... Od onda nisam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Maj 23, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan MC NS Riders - 30. moto fest - MK Freedom WWW.MKFREEDOM.COM MC NS Riders - 30. moto fest Novi Sad. 26.05.2023 - 28.05.2023 Bazeni Sajmište Novi sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 23, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bio prošle, predprošle godine...kakva su očekivanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 836 Napisano Maj 23, 2023 (promenjeno) MK Obrenovac, 565 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 23, 2023 član NIKOLA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8564 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 5. 2023. at 14:12, Bigor je napisao: Nekad zastanem i popricam tako sa sobom Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ja više ne pričam sam sa sobom od kad sam se posvađao.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3820 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 997 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shlem je napisao: Ja više ne pričam sam sa sobom od kad sam se posvađao.... Aj sad gledaj u ovaj sat, tik... Tok... Tik... Tok.. Ti upadaš u san, toneš sve dublje.. Ti spavaš, ti spavaš Ovde bre sve ludo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14900 Napisano Maj 24, 2023 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shlem je napisao: Ja više ne pričam sam sa sobom od kad sam se posvađao.... Nista dok se ne posibate Mene ja kad sam napao branio sam se ogledalom pa se isekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 24, 2023 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ovo u Ns je u krugu sajmista ,ili preko puta medicinskog fakulteta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7451 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 3094 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prostorije su im u Novosadskog sajma, kad od zavoda za transfuziju kreneš ka bulevaru Oslobođenja, pa odma sa leve strane posle par stotina metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Maj 26, 2023 Hronični Motociklopata, 7362 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 5. 2023. at 19:35, gixxer je napisao: Ovo u Ns je u krugu sajmista ,ili preko puta medicinskog fakulteta ? Локација је тачно преко пута медицинског факултета, само треба проћи около да се види одакле ће бити улаз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Maj 27, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Прошле године нису наплаћивали улаз, била је кутија на улазу... Иначе фина локација са доста хладовине. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 5. 2023. at 19:35, gixxer je napisao: Ovo u Ns je u krugu sajmista ,ili preko puta medicinskog fakulteta ? Ovo je na bazenu pored hotela park, ulazi se tano pore hotela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Dane Deda je napisao: Ovo je na bazenu pored hotela park, ulazi se tano pore hotela. Улаз ... сад је само још малко блатњавије у том делу од синоћне кишурине а и сад нешто пада али се надам да ће се време за једно сат два најкасније рашчистити ... па да се провозам цео 1 км довде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan После поподневног пљуска малко се провозах (цео 1 км) до мото скупа у организацији НС РАИДЕРС-а, налетех на неколико драгих људи и таман да кренем кући кад чујем женски глас да почне певати "степенице ка небу" ал музика, музика у пратњи је била чиста акустика, екстра одрађено те се вратих под шатру и уживах у изузетној свирци момака и девојака на акустичним гитарама а вокали су се од песме до песме смењивали, бенд је ОКУД РОК ЦИРКУС, дефинитивно су ме добили за поклоника ево их и на јутубету 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Maj 30, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dobrodosli, bice mnogo dobrog rock and rolla, hladnog pića, hladovine i kupanja... Come in peace or stay at home 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...