John Wayne 35 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, yogibear je napisao: Ako ste danas dokoni na ovoj vrucini, mozda se i sretnemo... "Memorijalni moto skup Ivan Petrović organizuju poštovaoci našeg nekadašnjeg reprezentativca motociklizma, tragično nastradalog 1937. godine tokom trke Beograd-Sofija. Priče o Ivanovim podvizima, vrlinama i umećima žive i dan danas i voleli bismo da za njega saznaju i ljudi koji nisu isključivo zaljubljenici u motore, moto trke i dvotočkaše generalno. U želji da oživimo uspomenu i istaknemo značaj koji je Ivan Petrović imao za srpski motociklizam, organizujemo druženje uz muzičku podršku sjajnih bendova. Sviraju Orthodox Celts, Prljavi inspektor, Blaža i kljunovi, Bjesovi, kao i The Trigger, Sleeck Steel i Recover! Ulaz je besplatan i očekujemo vas u što većem broju na dva točka ili pešaka – kako god vam odgovara. Vidimo se na Ušću pored skejt parka!" Kad počinje defile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15754 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da ce ga biti jer se radi o muzickom festivalu. Mislim da je ideja samo skup, druzenje i svirka, bez bajkerskih igara, defilea... ali nemoj me drzati za rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15754 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, John Wayne je napisao: Kad počinje defile? Upravo sam na uscu, bice defile u 18h! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, yogibear je napisao: Nisam siguran da ce ga biti jer se radi o muzickom festivalu. Mislim da je ideja samo skup, druzenje i svirka, bez bajkerskih igara, defilea... ali nemoj me drzati za rec. Juče su objavili da je defile od 12 h od Ušća do Avale. Verovatno su odložili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, yogibear je napisao: Upravo sam na uscu, bice defile u 18h! Odlično!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Lep ambijent u ruskom krsturu i ladovina pice ledeno sve kako trebamalo se zabavimo pa gas do rumenke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano Avgust 26, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, yogibear je napisao: Upravo sam na uscu, bice defile u 18h! Defile pod nazivom "krčko hladnjačić" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Eeve i u Rumenci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1620 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte. Ja na kraju ni kotor nisam upalio. Al sam zato traktor pa na njivu al dobro, mora i to nekad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ako ako bice dana . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 321 Napisano Avgust 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostaje termin za Vizic 15-17 septembar? Ako sam dobro zapamtio. Promenio Avgust 27, 2023 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano Avgust 27, 2023 Ne silazi, 2327 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 9 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 28, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Vec uzeo slobodnu subotu za vizic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano Avgust 30, 2023 Ne silazi, 2327 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Avgust 31, 2023 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Blaza je napisao: велика вероватноћа да ћу се провозати па се виђамо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Septembar 2, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano Septembar 2, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2023. at 10:39, Blaza je napisao: Ide li neko vcrs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, BokyBoy je napisao: Ide li neko vcrs? Ja se razmisljam da odem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano Septembar 2, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, John Wayne je napisao: Ja se razmisljam da odem... I ja se razmišljam, lepo veče, lepa voznjica, samo još da se setim kako da stignem do tamo, bio sam davno...Ako rešis, piši u inbox, mi bi krenuli oko 9 sa Vidikovca pa možemo negde da se nađemo. Poziv važi i za sve ostale naravno. Promenio Septembar 2, 2023 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BokyBoy je napisao: I ja se razmišljam, lepo veče, lepa voznjica, samo još da se setim kako da stignem do tamo, bio sam davno... Ide se Tošinom Bunarom pa Vojvođanska pa na put za Surčin i u centru Surčina se skreće za Jakovo i dalje samo pravo putem sve do Bojčinske šume. Lako se dolazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10100 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2327 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim društvo, sad došao iz sela, kosio travu. Lanac još nisam zamenio, glupo mi kolima da dolazim. Lep provod ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8487 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: I ja se razmišljam, lepo veče, lepa voznjica, samo još da se setim kako da stignem do tamo, bio sam davno...Ako rešis, piši u inbox, mi bi krenuli oko 9 sa Vidikovca pa možemo negde da se nađemo. Poziv važi i za sve ostale naravno. Jel tvoj motor drugi do ograde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Septembar 2, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 8. 2023. at 10:27, Jašim je napisao: велика вероватноћа да ћу се провозати па се виђамо Znači opet se vidimo u prolazu , slučajno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano Septembar 2, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shlem je napisao: Jel tvoj motor drugi do ograde? Jes'...do Andrejevog CRF-a... Bajdvej, grupa Osmi dan pokidali...!!! Od Iron Majdena, preko Linkin parka i Korna do Pantere i Prodidzija... Promenio Septembar 2, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1620 Napisano Septembar 3, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Osmi dan je fenomenalna grupa. Jedina mana sto im znam repertoar napamet a ne menjaju ga cesto kao i svi muzicari. Vredi ih slusati, sutka zagarantovana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...