Jump to content

Moto Zajednica

Darkes

Članovi
  • Broj tema i poruka

    42
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Sremska Mitrovica

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Darkes's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ma taj motor je bio kod mene pa kad sam se ozenio zbog prokletih para prodao sam ga burazeru.Meni se to desilo pre 3-4 godine, prelio, napunio karter, sjebao svecice...Ja sam mu rekao da ne pokusava vise dok ne cujem neki savet.Gledao sam nije prelio nivo ulja je OK, pedpostavio sam da treba pokusati sa ciscenjem i grejanjem svecica,ali prenecu mu i ostale vase savete.Hvala svima.
  2. Burazer nije dugo palio motor i sad nece da upali.Prespajali smo kablove na auto i on vergla ali nece da upali, posle izvesnog broja neuspelih pokusaja poceo je da ispucava iz auspuha, predpostavljam da je presisao.Postoji li nacin i kako bi mogao da se startuje, inace u pitanju je Kawasaki ZZR500 1992 god.Hvala u njegovo ime.
  3. Imao sam ZZR-a doduse 500 kubika.Sad ga vozi burazer.Po meni ubedljivo najlepsa linija od starih makina.Ovaj tvoj prelepo izgleda, ah uhvati me neka nostalgija. :-[ :-[ :-[
  4. Ma druze ja da imam para ne bih se ni minutu razmisljao, samo par sekundi i voziiii...Ma prodaces ti to samo se strpi malo da se oglas "procuje".
  5. Darkes

    Regler za FZR600

    Moze poruka i na sanduce...
  6. Darkes

    Regler za FZR600

    FZR nije moj vec mog suraka tako da je pozeljno ubaciti cenu i telefon kako bih mu ja preneo, a on mogao da vas kontaktira.
  7. Potreban regler za Yamahu FZR600 1990 godiste, pozeljno iz Sapca ili okoline, a moze i Sremska Mitrovica i okolina, moze i polovan!!!
  8. Jebiga neznam nemacki,a nisam ni pomislio da se to odnosi na FZR-ku.To je bas malo,ja sam u ZZR-a 500 sipao 3.5 litara, a na deklu pise da ide cak 3.7 litara.Hvala momci, hvala puno svima.Pozz.
  9. Dobro, dobro neka bude IPONE, a koliko ide ulja posto covek nema u siroj blizini prodavnicu moto delova pa da ne gubi vreme i zivce da li da uzme 3 ili 4 litre ili koliko vec ide u njegovu masinu, da li neko tacno zna?
  10. To je vec problem posto nema racunar, a i ja imam modemsku vezu tako da bi to potrajalo celu vecnost.
  11. Surak mi se ponovio pa mu treba savet koje je ulje najbolje za njegovu masinu i koliko ulja se sipa sa zamenom filtera?Unapred zahvalan.Pozz
  12. Pa neznam ljudi, on kaze da ga drzi negde na 50-60% do crvenog polja,sto znaci 7000-8000 o/min.Isto sam ga i ja vozio tako i mislim da je tako najbolje za potrosnju,e sad mozda i gresim.Najbolje bi bilo da to pogleda neko ko se u to ozbiljno razume.
  13. Ma dottore koliko god da ga vozi opet nemoze da trosi toliko, u stvari jasno je da moze ali ne bi trebalo,a i ja sam ga terao u visoke obrtaje pa nije srkao toliko. :-[
  14. Burazer ima Kawu ZZR 500 godiste 1992, koju sam mu uzgred ja prodao da bude vece zlo i pozalio mi se da mu trosi 8 litara bezolovnog benzina pa mozda cak i vise.Ja ga ubedjujem da kod mene nije prelazio 6-6.5 litara u gradu.Da li su mozda u pitanju dizne ili da se strpi do proleca i da mu odradi stelovanje ventila i karburatora i da se nada da ce mu to resiti muke?Ili je mozda nesto trece u pitanju?
  15. Burazeru izleti dzukac i imao je blago klizanje sa ZZR-om 500 kubika, godiste 1992 koji sam mu ja prodao sto mi je jos gore.Nista strasno ali, otisao mu je desni dekl gde je sajla kvacila.Interesuje se gde to moze da se nabavi i koja je cena.Unapred se zahvaljuje svima.Prvi ozbiljan motor i odmah vatreno krstenje.Ko zna mozda je tako i bolje.Ja mislim da moze i od ZZR600 mada mozda i gresim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja