MILAN GS 99 Napisano Januar 9, 2016 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan 660 sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Januar 9, 2016 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 590lm nepase na ovaj drzac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 10, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Garmin eTrex VistaC, Am, N.O..... oznaka moje moto-navigacije.... kako da ubacim mape da bih kasnije koristio neke postojece track logove sa voznji? Zna li ko, ume li ko? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 18, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Garmin eTrex VistaC, Am, N.O..... oznaka moje moto-navigacije.... kako da ubacim mape da bih kasnije koristio neke postojece track logove sa voznji? Zna li ko, ume li ko? E moj Dzarmine, moj Dzarmine ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9002 Napisano Januar 18, 2016 4_tocka_i_karoserija, 1957 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da bi koristio track logove, mape ti ne trebaju Ako ti trebaju mape za navigaciju, to je nesto drugo, ali samo za voznju po track logu nisu neophodne - jeste lakse, ali nije obavezno. A u svakom slucaju, poslacu ti pp... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce, mozda glupo, ali nikad nisam koristio Garmin do sada Da li je moguce koristiti uredjaj kupljen u USA, sa americkim mapama u Evropi, i da li mogu da se prebrisu mape USA i ubace Evropske? U Walmartu je trenuntno neki popust na 660LM: http://www.walmart.com/ip/Garmin-zumo-6650LM-4.3-Portable-Motorcycle-GPS-with-A2DP-Bluetooth-and-Free-Lifetime-Map-Updates/29130527 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 11, 2016 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze, slobodno kupuj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Moze, slobodno kupuj super, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 13, 2016 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moze, slobodno kupuj super, hvala U tom slučaju, ovo ti je bolja kupovina: https://www.louis.de/en/artikel/garmin-zumo-340lm-louis-edition-sat-nav/10004595?list=165238917&filter_article_number=10004595 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 13, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Moze, slobodno kupuj super, hvala U tom slučaju, ovo ti je bolja kupovina: https://www.louis.de/en/artikel/garmin-zumo-340lm-louis-edition-sat-nav/10004595?list=165238917&filter_article_number=10004595 I plus ide RAM mount u kompletu... Razmisliću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano April 14, 2016 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Laik sam sto se tice navigacija. Pitanje Da li mogu ubaciti u zumo 340lm mape srbije,bosne,cg..? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Laik sam sto se tice navigacija. Pitanje Da li mogu ubaciti u zumo 340lm mape srbije,bosne,cg..? hvala Isto pitanje... I na koji način? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da kupis online i da instaliras uz pomoc Garmin Express-a (programcic pomocu kojeg se update-uju karte i softver legalo sa garminovog site-a), mislim da su i karte koje se kupe lifetime update za uredjaj na koji se instaliraju/za koji su kupljene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9002 Napisano April 25, 2016 4_tocka_i_karoserija, 1957 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam - "lokalni provajderi", tj. prozivodjaci lokalnih mapa iz nase regije su svi redom prodali svoje mapte Navteq-u, tj. sadasnjem Here, i ne update-uju mape vec neko vreme, tako da je realno najdetaljnija Garminova mapa za ovaj deo Evrope kompletna karta Evrope - ako se dobro secam, tacan naziv je City navigator Europe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano April 26, 2016 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da kupis online i da instaliras uz pomoc Garmin Express-a (programcic pomocu kojeg se update-uju karte i softver legalo sa garminovog site-a), mislim da su i karte koje se kupe lifetime update za uredjaj na koji se instaliraju/za koji su kupljene. Jel to ima kod nas a da nije zvanicni uzvoznik Garmina,gde je cena 100e za mapu Evrope Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano April 26, 2016 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen i ono sto sam ja radio, povezes uredjaj na komp, pokrenes Garmin Express i klikces dalje. Ne kosta nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13146 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 7466 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti da li je aparat LM i sa kojim mapama je dosao fabricki. Ja sam uspeo da sredim mape za ovaj deo Europe. Kome treba pomoc neka mi se javi na PP. Testirao sam juce po Beogradu i bez problema smo se vozali tacno i efikasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Imam mapu CN Europe NTU 2017.10 ALL. Može li neko da mi kaže da li ova mapa pokriva sve što ima Adria Rout i SCG Rout ili treba da dokupim i to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3263 Napisano Avgust 15, 2017 ЗЕЉКАМП, 1821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam Garmin Zumo 210 i interesuje me kako da ubacim mape ? Karte koje sam skinuo sa interneta su "City Navigator Europe NTU 2018.10 East" i kada sam otpakovao zip fajlove, dobio sam samo jedan "disk image" fajl koji nekako treba instalirati i ubaciti u navigaciju. Sta i kako dalje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 15, 2017 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas instalirao na 590LM -CN Europe NTU 2018.10 ALL South -CN Europe NTU 2018.10 ALL North -Europe DEM i to sve preko Garmin Express-a za pola cuke vremena... Sutra "generalna proba" pred predstojecu voznju..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 18, 2017 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Utisak -radi za sve pare !!!!! Ko poznaje okolinu oko Zagubice ,od vrela Mlave preko Beljanice do vodopada Lisine, Garmin mi je pokazao skoro svaku.malo bolje, utabanu stazu-prijatno me je iznenadio....... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Septembar 13, 2017 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2017 at 9:58 PM, balkanlover70 said: Ja danas instalirao na 590LM -CN Europe NTU 2018.10 ALL South -CN Europe NTU 2018.10 ALL North -Europe DEM i to sve preko Garmin Express-a za pola cuke vremena... Sutra "generalna proba" pred predstojecu voznju..... Prodao si TomTom 400 zbog Garmina? Da li mislis da si napravio pravi izbor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Septembar 14, 2017 Drug član, 1159 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan zadnja verzija je: CN Europe NTU 2018.20 isto iz dva dela problem FAT-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 14, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Marko tracer said: Prodao si TomTom 400 zbog Garmina? Da li mislis da si napravio pravi izbor? On 18/08/2017 at 11:57 PM, balkanlover70 said: Utisak -radi za sve pare !!!!! Ko poznaje okolinu oko Zagubice ,od vrela Mlave preko Beljanice do vodopada Lisine, Garmin mi je pokazao skoro svaku.malo bolje, utabanu stazu-prijatno me je iznenadio....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 14, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan SCG Route karta se više ne razvija. Sada su karte našeg područja u okviru City Navigator Europe. Ako nekoga interesuje ova tema možete je naći ovde: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...