MIHO 598 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja trka Bary Sheena .... septembra 2002...... Imam utisak da je Vein Gardner..... (koga sam postovao kao velikog vozaca ,,,,, ali mi je bio ekstremno nesimpatican ) malo pustio gas u zadnjem krugu ..... jer je Bary vec bio tesko bolestan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 12, 2013 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh u međuvremenu i na ovu... odlična: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 12, 2013 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva problema sa tim posterom. Imam pamćenje kao paramecijum i pregledao sam sve njegove slike na internetu 5 puta te mi je to totalno sjebalo i tračak sećanja. Jedino što se sigurno sećam je da je bio u crno crvenom a ne u crveno belom kombonezonu. Morao bi biti Suzuki zbog toga što sam u toj sobi u kojoj sam ga originalno okačio boravio pre nego što je prešao u Yamahu (a opet, ećanje paramecijuma...)... NEBITNO, da sam na TU fotografiju naišao na internetu, verujem da bih je prepoznao. p.s. takođe je moguće da je poster iz Motorrad-a pošto sam snabdevan istim od dolaska na Konjarnik '76. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ga je pustio prvog kroz šikanu, a i na pravcu ga je pratio. Lep gest. edit: vezano za video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad su spomenuti posteri... prvi poster koji sam ja okačio na zid je bio Carlos Lavado, kakva je on likčina bio a onda kad su svi omatorili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Lavado ima jedno od najupeccatljivijih "sejvova" ikada. Nikada, ali NIKADA se ne umorim od ponavljanja: (primitivan sam ccovek, ne umem da ubacim klip da se vidi fotka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 12, 2013 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih da ti otkrijen tajnu. Ne radi baš uvek ali skoro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan [url="http://www.youtube.com/watch?v=nj0UjUo5Jsw"]http://www.youtube.com/watch?v=nj0UjUo5Jsw[/url] Sve kombinacije u jednom - svi znamo za SSumaherovu trku sa, ako se ne varam, uliccnim Ferarijem i nekim reli automobilom u Spa Francorchams. Ovde sliccno i starije: Haha, - media! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano April 12, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prevodioc kaze: Gdje ides? Do wc-a i eto me nazad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=vEUb9yftae8 Odličan dokumentarac o Sheene-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Aj, kad smo već uleteli u off, a u meni probudili želju u ovoj temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86519-dokumentarci-o-moto-trkama-i-motorima/ kačite dokumentarce i o ljudima koji su vozili pre Rosija (čisto da se podsetimo da nije prvi i jedini). Ja sam počeo da pratim trke za vreme Doohana ali sam bio prilično klinac pa se ne sećam. Šta iskopate stavljajte pa da se obrazujemo iz početka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 13, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan SSto ne bismo otvorili temu, ja sam sav za (kolk'ko to god vredelo)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano April 30, 2013 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Trka koju spominjete gde se Rossi izvukao iz pada,pa blecio nekoliko krugova kasnije je Donington 2000.,njegova prva sezona u 500 cc na Nastro Azzuro Hondi (zutoj),onako iz glave sa 99 % sigurnosti. Nema šanse, tu trku je podedio. http://resources.mot...pdf?v1_96143780 MOTOM, u pitanju je Valencia 2000, sad sam gledao na VHS kaseti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 1, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MOTOM, u pitanju je Valencia 2000, sad sam gledao na VHS kaseti. A imas li kad je Rosi spao sa motora i uspeo da se uskobelja nazad. Trebalo bi da je 2000-2001godina. Zuti motocikl je u pitanju, posle par krugova je pao. Ja sam se uhvatio za posle par krugova je pao misleći na početak trke. Videću nešto da iskopam ako mogu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Maj 1, 2013 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo MOTOM, to je to, u pitanju je 17-18 krug i pokusaj obilazenja Robertsa, ove Yamahe su Ceka i Bjadji a Rosi je u finisu trke pao i odustao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 1, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ..., u pitanju je 17-18 krug i pokusaj obilazenja Robertsa, ove Yamahe su Ceka i Bjadji a Rosi je u finisu trke pao i odustao. http://www.youtube.com/watch?v=nXmOqK2TMXw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...