svrle 2 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan najavljena je proizvodnja novog modela honde.Patentirace se nova vrsta rama koliko sam shvatio i verovatno ce imati V4 motor,mada nije iskljuceno da ce se umesto V4 motora ugradjivati V5 motor,takodje motor ce biti trckacki orijentisan,za razliku od modela VFR800 koji je sport tourer.Ostaje da vidimo da li ce bas on posalje CBR u penziju.evo i slika i link o detaljnijim informacijama. http://sameerkumar.blogspot.com/2007/08/honda-v4-revival-in-2008-2009.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 9, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 9, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan dok ovo ne vidim uzhivo ne verujem da ce honda prvi put da izbaci lep sportski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13319.msg175784#msg175784 date=1197232660]dok ovo ne vidim uzhivo ne verujem da ce honda prvi put da izbaci lep sportski motor Takodje mislim da je ovo još jedna pernata životrinja bele boje, iliti PATKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 9, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Net je pun ove "patke". Sto ce reci, ne verujem da je patka, ima tu nesto. (to je ona za koju se kaze da ce imati oho-ho preko 200KS?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 9, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan tako su i za ovu 2007. kruzhile neke slike hondi i imalo je lepih komada da se probere pa kad onda zvanichno objavishe slike umalo infarkt da me strefi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13319.msg175793#msg175793 date=1197233221] tako su i za ovu 2007. kruzhile neke slike hondi i imalo je lepih komada da se probere pa kad onda zvanichno objavishe slike umalo infarkt da me strefi ;D ;D :D Motor super izgleda, diskretan... valjda ce da bud enalik ovom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da bi bilo idealno kada bi se uradilo buđenje modela VF1000, on se pravio u tri varijante i to od Marta 1984. do Avgusta 1987. kao VF1000F - Interceptor - E / F / (G), onda od Aprila 1985. do Maja 1986. kao VF1000F2 - F / G i na kraju VF1000R E/F/G od Marta 1984. do Februara 1988. To je bila zla mašina, mislim da je jedno vreme bila i najbrži serijski motocikl. V4 makina, mnoooog mrk. Zamislite da zadrže one stare boje Interceptora, to bi bilo fenomenalno. E sad, ako bi izgledao kao na slici koju je postavio svrle, onda bi ja bio pomalo razočaran. Nekako mi VFR ne ide uz brzinu već uz uživanje. Ok, Honda želi da izbaci V5 na tržište i malo promulja po klasi visoke zapremine, ali treba da to čudo da nazove VBR1000 a ne da zbunjuje milione poštovalaca VFR generacije nekim špicevima, tvrdim sedištima i sebičnim motorom za jednog. Mislim da bi takav motor pre poslao u penziju VTR1000 nego CBR1000. Probudite Interceptora, ne uspavljujte legendu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A ponadao sam se da će BAR Mikka da uvidi grešku na fotomontaži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od gresaka je providna sara preko dela hladnjaka , tezak fake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan najavljena je proizvodnja novog modela honde.Patentirace se nova vrsta rama koliko sam shvatio i verovatno ce imati V4 motor,mada nije iskljuceno da ce se umesto V4 motora ugradjivati V5 motor,takodje motor ce biti trckacki orijentisan,za razliku od modela VFR800 koji je sport tourer.Ostaje da vidimo da li ce bas on posalje CBR u penziju.evo i slika i link o detaljnijim informacijama. http://sameerkumar.blogspot.com/2007/08/honda-v4-revival-in-2008-2009.html objasni mi to v5??to jos nisam video a ni cuo????kolko sam video na sajtu motor je v4,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan najavljena je proizvodnja novog modela honde.Patentirace se nova vrsta rama koliko sam shvatio i verovatno ce imati V4 motor,mada nije iskljuceno da ce se umesto V4 motora ugradjivati V5 motor,takodje motor ce biti trckacki orijentisan,za razliku od modela VFR800 koji je sport tourer.Ostaje da vidimo da li ce bas on posalje CBR u penziju.evo i slika i link o detaljnijim informacijama. http://sameerkumar.blogspot.com/2007/08/honda-v4-revival-in-2008-2009.html objasni mi to v5??to jos nisam video a ni cuo????kolko sam video na sajtu motor je v4,,, V5 je motor koji je u RCV 211, motoGP model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan :o CBR-u moze da drzi casove iz estetike... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, lijep ali... Najzli, ipak ce biti naostren jer sledece godine nova Aprilia Mile izlazi sa V4 motorom od oko 200 KS, a posto je Honda jedini proizvodjac koji ima pokrivene sve klase izvuci ce ime iz proslosti i suprostaviti se naostrenom italijanu... Moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Samo zamišljam kakav li ima zvuk ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo zamišljam kakav li ima zvuk ;D ;D ;D Kao i svaka druga fotomontaza - NIKAKAV!!! Ima samo sliku (nema ton ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti izgled,bitna je masina koja ce da pogoni to cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bitnija je masina od izgleda 100x ali opet je glupo kad imas dobar motor koji izgleda kao novi CBR.Znam, o ukusima se ne raspravlja ali mnogima se ne svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ne svidja se mnogima,ali naviknes se na izgled vremenom pa pozelis da ga posedujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan pa ne svidja se mnogima,ali naviknes se na izgled vremenom pa pozelis da ga posedujes. Ma daj, ne bi je vozio ni da mi daju za dzabe. ;D ;D ;D ;D ;D Salu na stranu, da ne idemo u off, ova Honda mi je bas extra, i extra izgleda i svidja mi se sto su odlucili da ubace nesto osim "inline 4" u pravi R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ne svidja se mnogima,ali naviknes se na izgled vremenom pa pozelis da ga posedujes. Ma daj, ne bi je vozio ni da mi daju za dzabe. ;D ;D ;D ;D ;D Salu na stranu, da ne idemo u off, ova Honda mi je bas extra, i extra izgleda i svidja mi se sto su odlucili da ubace nesto osim "inline 4" u pravi R. Bas to mi se i dopada,to sto nece biti inline 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan najavljena je proizvodnja novog modela honde.Patentirace se nova vrsta rama koliko sam shvatio i verovatno ce imati V4 motor,mada nije iskljuceno da ce se umesto V4 motora ugradjivati V5 motor,takodje motor ce biti trckacki orijentisan,za razliku od modela VFR800 koji je sport tourer.Ostaje da vidimo da li ce bas on posalje CBR u penziju.evo i slika i link o detaljnijim informacijama. http://sameerkumar.blogspot.com/2007/08/honda-v4-revival-in-2008-2009.html hmmm,prelepo izgleda,izgleda kao neki cistokrvni R,ali kao sto neko jos rece,neverujem dok ne vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat bi trebalo ovako da izgleda ;D Istorija Honde V4: Koncept V4 (o kome sam pisao u drugoj temi): Ostatak moramo da zamišljamo ;D U svakom slučaju, i dalje se govorka o ovom motoru, tako da će se najverovatnije zaista i pojaviti u doglednoj budućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako naprave RR i ST varijantu. Nekako mi se VFR u R odelu i ne svidja, prosto mnogo se putovalo VFR-om da bi sada bez pozdrava otisao u R-ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 8, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da su rep tog koncepta napravili od nekog modernijeg gsxr-a Koliko god se taj V4 dobro pokazao, Honda izgleda sve vise odustaje od VFR i XX koncepta. U poslednjih par godina su lansirali CBF motore kao lagane turere i kanda su time pokrili segment u kome je VFR plivao do sad. U segmentu ozbiljnijih turera, Honda ima ST1300 i Goldwinga. Razlog tome mozemo verovatno traziti u ceni proizvodnje jer im je CBF super jednostavan i jeftin za proizvodnju, kad vec prave CBR masine. VFR masina je namenjena samo VFR-u i zato je neisplativa, verovatno. Jedino mi nije jasno sto su odustali od XX-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...