PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi jutros kajla na kurbli... Morace danas da se "ubudzi" kajla od bicikla...! A do tada na gurku...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi jutros kajla na kurbli... Morace danas da se "ubudzi" kajla od bicikla...! A do tada na gurku...!! E pazi, ako prokiliza skroz moze da se desi da "presloci" onaj granicnik (onaj krivi deo koji razdvaja kurblu), pa ti bez prestanka trljaju zupcanici jedan o drugi (kao kad nagazis kurblu sa upaljenim motorom), a to ih posle nekog vremena ptpuno unisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi jutros kajla na kurbli... Morace danas da se "ubudzi" kajla od bicikla...! A do tada na gurku...!! E pazi, ako prokiliza skroz moze da se desi da "presloci" onaj granicnik (onaj krivi deo koji razdvaja kurblu), pa ti bez prestanka trljaju zupcanici jedan o drugi (kao kad nagazis kurblu sa upaljenim motorom), a to ih posle nekog vremena ptpuno unisti. Za 30 min odo' da namestam... Desilo mi se jutros kada sam kretao na posao, nisam ga vozio!! A cuje se po malo kako "cese" o zubcanike!! Resicemo to za pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje pola sata a Picaso se ne javlja, pocinjem da se brinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan hvala Ts chopper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja moram to sve da sredim jer prebacujem mz sa srpskim tablama na austriske, oni gledaju svaku sitnicu. Konacno ce jedan MZ biti u astriji registovan i koristen cele godine, bice to atrakcija za austijance, ja ga vozim cele godine posto idem na posao sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako, sredi ga, bolje sada nego kad padne sneg. Imaš li ovaj katalog iz koga uzimamo delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan neznam koji katalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih da neko na PP objasni Peci kako kupujemo delove. Pored tog kataloga, Lisac ima prijatelja koji radi sa delovima pa o detaljima sa njim na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 7, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Morace danas da se "ubudzi" kajla od bicikla...! Sam ti rek'o da nemere od biciklova! Kataranu rad se otego do duboooko u noc. Ali umetnik ga popravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje pola sata a Picaso se ne javlja, pocinjem da se brinem "Cvrc Milojka" sto bi se reklo u mom selu... Ja se nad'o da ce to za pola sata da se zavrsi, ali... Probao sam srafcigerom da nategnem osovinu, medjutim (kao sto je TS Chopper rekao) smakla se opruga! Pa 'ajd kuci, skidaj deklu, namestaj oprugu (Mihac mi suflirao citavo vreme-hvala brate!!) pa vracaj sve nazad, pa steluj kvacilo...i do 21.00h sve je bilo zavrseno! Kurbla bobber sada "kao lud" ;D ;D ne moram da gazim kurblu, sve sam radi :D... Razmisljao sam da poslikam "operaciju", ali smo i ja i Mihac bili "do grla u ulju" tako da...sorry :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 9, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam samo suflir'o kako kaze Picasoo, nego sam i drzao bobera da ne padne kad je majstor upirao srafcigerom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako, sredi ga, bolje sada nego kad padne sneg. Imaš li ovaj katalog iz koga uzimamo delove? Dzaba njemu katalog, Gabor ne salje delove u inostranstvo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan imam ja odakle da nabavljam delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naj vaznije je da bober fercera a kako i nebi kad se udruze dva drugara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 54 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Imas onaj link iz Nemacke sto sam ti poslao Peco tamo ima malo vise i malo kvalitetnijih delova neko kod nas, elem posto ste mi odgovorili na pitanje tj. niste ja skinuo cilindar i uzeo kod Zokija klip bio je 56,5 a sad ide na 57 zbog strasnog trosenja i idem danas za temerin da nosim cilindar na busenje kod Robija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan konacno sam nasao vremena da se pozabavim sa MZ eto otvorio sam lanac i promenio lancanik prednji i zadnji i taj glupi semering, posto je pocelo da curi ulje previse, nego primetih da moj lancanik prednji nije orginal jer je poceo da struze aluminijumski deo u kojem se nalazi taj semering stari lancanik je gore a novi dole taj dole nevalja jer je osovina mala, verovatno nije orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan morao sam da montiram 21prednji i novi zadnji lancanik koje cuvam vec 8 meseci eto stigoh i to da zamenim, sta kazu majstori dali je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan To dal ce " da valja " - ces sam videti kad budes probao motor. Bice ti veca krajnja brzina, al ce slabije da povlaci i na usponima ces morati da saltas u nizu brzinu. To sto ti je lancanik cesao o kuciste je zato sto ( vidi se na slikama ) ti je onaj deo od lancanika sto ulazi u masinu kod semeringa nesto kraci nego na onom drugom lancaniku. Mozda je neko nekad nesto budzio, pa to otanjio - ko zna zasto. Kod novijih MZ-a je taj deo odvojen od lancanika ( kao caura ), a lancanik je posebno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan takvog sam ga kupio ali nisam primetio da je kraci, vozio sam sa 21 prednji lancanikom ne ide dobro 17 je bolji neka montiracemo cilindar i klip od 250 pa ce valjda bolje da vuce hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Septembar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan takvog sam ga kupio ali nisam primetio da je kraci, vozio sam sa 21 prednji lancanikom ne ide dobro 17 je bolji neka montiracemo cilindar i klip od 250 pa ce valjda bolje da vuce hehehe ma i sad ses osetiti razliku... ;) ja vozio 20 pa stavio 17 kao da je poleteo... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Šumi jel to kod tebe 17 zubaca napred,48 zubaca pozadi, 18 coli točak i ide 145 km/h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Septembar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi jel to kod tebe 17 zubaca napred,48 zubaca pozadi, 18 coli točak i ide 145 km/h ? da (sa dvoje) vrti do 58oo ob/min( a vibrira oce kamen iz bubrega da razbije) pre nije hteo petom do 3800 max..(i brzina 120) ee ne zaboravi + rezonantni auspuh... probao sam ovde jednog mz-a sa fabrickim max 125 - 130 nece dalje... (isto 17z) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 13, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 19z=130km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...