aca-pn 6388 Napisano Februar 1, 2013 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno misli da ce preko jeftinije da prodje. Gile, koliko si uopste spreman da potrosis na motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sa maleeeeckom zeljom da uticem na tvoj izbor : Kada sam proslog proleca isao U Cepin po gume, TDM 850 (`99-o), kupljen od Jasminka (nista dirano na masini), mi je potrosio od izlaska iz N.Sada do Cepina i nazad do iste pumpe u N. Sadu (NIS-ovog benzina) tacno 4,5 L / 100 km. Napomena: kada sam video da nema murje na putu , plevio sam ga nazad 110-120 kroz Hrvatsku, autoputem od N. Sada ka BGD 125-130 kmh. E sad, ako neko ima razdrndane karburatore sa Bog-te-pita-kolikom kilometrazom, onda je to druga stvar... Srecna kupovina, sta god da kupis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekla moja baba iz Vranja: Koliki je jorgan, toliko i noge se pružaju . Koliko para planiraš da potrošiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem: mereno od cepa do cepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I ja ne znam sto jednostavno ne uzme XRV ne prelazi 750cc, prihvatljiva potrosnja, a opet moze na verovatno svaki off na koji ide u F650. U potnoj brzini i udobnosti da ne pricam... Probao sam par puta Afriku i osecaj je kao da vozis oblak. Nije ni cudo kad vozim EN500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 2000 jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno misli da ce preko jeftinije da prodje. Gile, koliko si uopste spreman da potrosis na motor ? Ja ne placam carinu za motor, tako da DA, jeftinije cu da prodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 2, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da se umesam, skromno...mislim da je razlika prilicna, TDM je tvrdji, brzi, drugacije se vozi...a BMW je bolji za off i rupcage po gradu, ali mislim da je jedan cilindar, sto je razlika u voznji. Mozda bi transalp 650 bio negde sredina, ali sumnjam da ih ima za 2 soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Februar 2, 2013 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan KLE500, motor koji se ni u cemu ne istice a radi sve dovoljno dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan KLE500, motor koji se ni u cemu ne istice a radi sve dovoljno dobro ajde necemo sad temu pretvarati u sprdnju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan KLE500, motor koji se ni u cemu ne istice a radi sve dovoljno dobro ajde necemo sad temu pretvarati u sprdnju zasto sprdnja? kle-mala potrosnja,manja registracija,mozes na put (prepraviti sediste) krstareca brzina kao i kod bmw-a, prednji tocak 21 tako da laksi off jede za dorucak 2 cilindra a + za 2000 e ima ih koliko hoces po oglasima...samo naci dobar primerak! zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 2, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ајде и ја моје скромно мишљење (без да убацим неки трећи модел у избор). По карактеристикама: ТДМ далеко бољи, као што рекоше горе бржи, јачи, бољи, али то прате и већа потрошња, и самим тим што прелази 750 далеко већа регистрација. Ф650 мирнији, таман да пратиш жену. Ако ти је до бољих перформанси одма узимај ТДМ-а, а ако ипак гледаш и буџет ту је БМВ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre kle ne zajebavaj me 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Gile, vreme je da polako donosis odluku. Tvoja dilema izmedju 2 prilicno razlicita motocikla je dovela do pojave jako cudnih kriterijuma oko toga sta je "bolje", a sta "losije", parafraziram: Enduro F650GS je u svemu losiji motocikl od TDM-a zato sto ima 650ccm, 1 cilindar, manje ks, losije ubrzanje, manju maksimalnu brzinu, losiju zastitu od vetra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Unas druze, nisam ja pitao koji je bolji a koji losiji (pogledaj prvi post). Ja sam temu otvorio cisto malo da polemisemo, oba su dobra na svoj nacin i sa bilo kojim cu da se slatko navozam jer mi se svidjaju, a drugaru sam rekao da kupi sta nadje u boljem stanju i sa sto boljom opremom (koferi, vizir, gadgeti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim TA 650 i on je fin all-rounder , može put, može off, može grad, dva cilindra za razliku od BMW-a, ako je povišen vizir dobra je zaštita od vetra, može da se tovari ko magare ... Ako te put navede do Beograda, svrati i sedi na njega da vidiš da li ti odgovara, da li ti je udoban-neudoban itd. itd. Čuo sam da preko mogu da se nadju za 1600-2000 dobri primerci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Unas druze, nisam ja pitao koji je bolji a koji losiji (pogledaj prvi post). Ja sam temu otvorio cisto malo da polemisemo, oba su dobra na svoj nacin i sa bilo kojim cu da se slatko navozam jer mi se svidjaju, a drugaru sam rekao da kupi sta nadje u boljem stanju i sa sto boljom opremom (koferi, vizir, gadgeti) Mislio sam ovo vise kao salu, da se polako odlucis, jer se kao rezultat bas te polemike javljaju cudni kriterijumi . Tvoje razmisljanje mi je razumljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio GS-a. Gledajuci za sta meni treba motor, GS je idealan. Ali nekako mislim da bi tebi odlicno "sela" neka Trandza. prim.aut. Trandza=Transalp...da ne bude zabune 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju od tolike polemike pazarih JAPANCA A KARDANCA ! XJ9 Diversion nekada bio vlasnistvo Marka13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pa nisi kombajn na kraju kupio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pa nisi kombajn na kraju kupio :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je tesno izmedju yamahe i kombajna ali ipak sam se odlucio za yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pa nisi kombajn na kraju kupio Dobro pa nisi kombajn na kraju kupio :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...