pantamil 0 Napisano Mart 22, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pohvalim Sekulu, narucio sam neke sitnice u utorak a danas mi je sve stiglo brzom postom (5 dana). Sekula je za svaku pohvalu, ne znam da li se to samo tako potrefilo ili je uvek tako ekspeditivan ali svaka cast. Covek za preporuciti!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao od Sekule preko Gordana,prvi put sam narucio robu u vrednosti od 500-600€,dobio sam je jako brzo,i nisu uzimali ni dinar proviziju,ali zadnji put je narucena roba isto preko Gordana,u vrednosti od 170€,i uzeli su mi 10%,a da me nisu ni obavestili,da uzimaju procenat.Da me neko ne shvati pogresno,10% nije mnogo,ali mislim da su o tome trebali da me obaveste kada sam narucio robu,i to nebi bio nikakav problem,a ne posalju mi robu i onda kazu 10%.Da je ta roba bila za mene pa ok,a ne ja da ucinim prijatelju da mu narucim robu,po ceni iz kataloga,ja sam jos morao da mu doplatim,kako ga nebi zajebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ako su Sekula i Milan iz Sabca isti covek onda mi je cudno za tih 10%. Pre par dana mi je stigla roba i to po cenama iz kataloga. I ponovo sam narucio. Korektan, tacan i veoma ljubazan covek. Ima pice od mene kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sada narucivao dva, tri puta preko Cobe iz Sente, i sve pohvale. Malo se ceka ali sve stize ali se malo ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 27, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se dečko iz Motobunkera jutros. Roba koju sam poručio pre 2 nedelje stigla je jutros i šalju je danas/sutra city expressom za Bg. Sledeća tura stiže oko 15. pa kome šta treba nek požuri Tura koja je trebalo da stigne oko 15.03. stigla je danas 27.03. Malo kasne ali nije strašno sve dok je po kataloškim cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sekula i milan su isti covek.do sada nije uzimao 10 posto kada se narucuje od njega,e sad ako ide preko vise kolena....ne znam,ove nedelje je meni doneo alata u vrednosti 200e i nista nije uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Motobunkeru sam još u ponedeljak poslao mail sa spiskom ali mi se još nisu ni javili?! Beri sam poslao juče PP i ni on mi se nije javio... Sekula mi je poslednja šansa... sada sam mu poslao SMS... Čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam ovu celu temu,ali sam samo za jedne video da donose stvari iz Polo-a uz proviziju. Jel donosi neko te stvari bez provizije? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam ovu celu temu,ali sam samo za jedne video da donose stvari iz Polo-a uz proviziju. Jel donosi neko te stvari bez provizije? Hvala Motobunker donosi iz Louis-a bez provizije. Za Polo ne znam. Bera donosi i Polo ali uzima 15%. Ja čekam od Motobunker-a neke sitnice za 10-tak dana... Će da vidimo koliko će rok da se otegne Ne volim to čekanje, ali kada nema druge za sitnice koje život znače... Jedva čekam da Louis ili Polo ili neko drugi dođe ozbiljno na naše tržište. Verovatno će to prvo biti BG ali neka je i tako samo neka dođu više EDIT: Greškom sam u postu napisao Motobox umesto Motobunker - IZVINJAVAM SE SVIMA KOJE SAM ZBUNIO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 7, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Motobunkeru sam još u ponedeljak poslao mail sa spiskom ali mi se još nisu ni javili?! Beri sam poslao juče PP i ni on mi se nije javio... Sekula mi je poslednja šansa... sada sam mu poslao SMS... Čekam Radi dopune informacije... Motobunker mi se javio u utorak 01.04. i potvrdio da za 2 nedelje stiže roba po kataloškoj ceni. Kataloška cena znači sledeće: Naručio sam neki merač temperature ulja za moj BMW. On je sada na akciji 10€ jeftiniji ali ipak važi cena iz kataloga na koje nema akcijskih cena. Ali zato nema ni provizije. Bera mi se javio PP-om u petak 28.03. i dao mi sličan rok za dostavu ali sa 15% na cene koje trenutno važe. Kao što sam ranije napisao meni nije problem da platim i 15% više za ono što mi hitno treba, ali sada nije takav slučaj i nije neka količina u pitanju. Biće prilike, sarađivaćemo Sekula mi se uopšte nije javio na SMS... Ovo nisu prodavnice (Motobunker jeste ali ovo što donose ne prolazi kroz nju) već fizička lica pa sam mnogo tolerantniji na ne javljanje i kašnjenje. Jednostavno, ljudi često idu i zašto ne bi od toga malo zaradili? Nemam ništa protiv! Lepo njima, a nama ako se ne sviđa i ne moramo da naručujemo zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 19, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Motobunkeru sam još u ponedeljak poslao mail sa spiskom ali mi se još nisu ni javili?! Beri sam poslao juče PP i ni on mi se nije javio... Sekula mi je poslednja šansa... sada sam mu poslao SMS... Čekam Radi dopune informacije... Motobunker mi se javio u utorak 01.04. i potvrdio da za 2 nedelje stiže roba po kataloškoj ceni. Kataloška cena znači sledeće: Naručio sam neki merač temperature ulja za moj BMW. On je sada na akciji 10€ jeftiniji ali ipak važi cena iz kataloga na koje nema akcijskih cena. Ali zato nema ni provizije. Bera mi se javio PP-om u petak 28.03. i dao mi sličan rok za dostavu ali sa 15% na cene koje trenutno važe. Kao što sam ranije napisao meni nije problem da platim i 15% više za ono što mi hitno treba, ali sada nije takav slučaj i nije neka količina u pitanju. Biće prilike, sarađivaćemo Sekula mi se uopšte nije javio na SMS... Ovo nisu prodavnice (Motobunker jeste ali ovo što donose ne prolazi kroz nju) već fizička lica pa sam mnogo tolerantniji na ne javljanje i kašnjenje. Jednostavno, ljudi često idu i zašto ne bi od toga malo zaradili? Nemam ništa protiv! Lepo njima, a nama ako se ne sviđa i ne moramo da naručujemo zar ne? Sve stiglo u dogovoreno vreme još u utorak ali sam zaboravio da se pohvalim Pride mi stigli privesci i upaljači kao prezentacija. Sitan gest koji puno znači. Kako nisam za ženu uspeo na celom sajmu (kao da je ogroman jel) da nađem čizme, naručio sam od jednog poznanika koji vozi kamion da mi donese iz Louis-a Probiker Touring Lady br. 37. Dosta često ide u tom pravcu pa ću videti da li može redovnije da donosi. Trebalo bi da u ponedeljak krene, a u sredu uveče da se vrati. Možda ako bude išao češće skratimo vreme čekanja na manje od 7 dana? Videćemo... javiću posle uskršnjih praznika da li je odradio jer već u četvrtak sa ili bez čizama krećemo na Kopaonik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 26, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna pohvala za Motobunker, stglo sve kako treba City Expressom jutros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 17, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ide u ponedeljak 19.05. za Franfurt pa hoće da donese robu po ceni iz Louis-a ili Polo-a. Vraća se u sredu 21.05. uveče. Kome treba nešto hitno javite mi se na PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi posalje Sekulin broj na pvt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate za nekoga ko bi mogao da donese Givi kacigu od preko?? Nema je u katalozima niti Louisa, ni Hein-a, ni Polo-a... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan nek mi neko posalje broj od Sekule na PP tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni iz Louisa sve donosi Šeki iz Šapca po kataloškim cenama (računajući i popuste) i ide svakih desetak dana. Ako nekom treba mogu da posaljem broj na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 13, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi preporuci preko koga da kupim neke delove iz louisa po mogucstvu da bude pouzdano i bez provizije. Da li se placa unapred ili pouzecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa sve ti pise lepo gore, ako ti treba sekulin broj mogu da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan meni covek donosi robu iz lous-a pokataloskoj ceni bez provizije, isporuka 10 do 15 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan moze telefon na pp , t bez provizije i sa popustima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Sekulin telefon 065/8991866? Jedan predlog, mogao bi termogedzo ili neko od moderatora da u prvi post grupise sve dobavljace sa telefonima. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan I da pohvalim Sekulu,narucio sam cizme proslog ponedeljka,jutros su mi stigle. Cena je bila kao u katalogu bez provizije.Iskreno se nadam da covek ima zaradu od povrata PDV-a na granici jer bi ovako bilo glupo da donosi besplatno.Sve u svemu hvala mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Octobar 12, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Objedinjene informacije iz ove teme se nalaze u prvom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...