johann 850 Napisano Octobar 31, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svako nek kupuje kako hoče ali ljudima koji nam donesu stvari iz louisa svaka čast,kome se ne sviđa nek kupi i na vojnom otpadu nije me briga.A što se tiče registrovanja na forumima svaki pošten čovek koji nema šta da krije ili da se stidi svoje ličnosti napiše svoje ime i prezime. Pozdrav drugari Arpad iz Temerina Prezime ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao od Sekule XY puta i svaki put bio ispostovan do kraja, a onda sam njega preporucio jos 10-ici veseljaka sa foruma i gle cuda i oni su ostali odusevljeni Poslosvnost, korektnost, dostupnost u najkracem roku, informisanost o dospecu robe.... da ga nema morali bi ga izmisliti Moji drugari i ja ostajemo i dalje us Sekulu, i da samo da ne bude nekog nesporazuma... coveka uzivo nikad nisam video ni upoznao, samo smo polsovno komunicirali za sve zasluzuje samo pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da zima polako kuca na vrata , pocelo prepucavanje > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da je jako bitno imati dobru opremu na motoru. Ne kaže se da nema lošeg vremena, već samo loše opreme. Taj spisak opreme stalno raste kako vam rastu apetriti za vožnju. Pošto sada sve više želim duže relacije i vozanje bez obzira na vreme i apetiti za opremom stalno rastu. Do sada sam opremu naručivao od Čabe iz Sente i Sekule iz Šapca i sa obojicom sam prezadovoljan. To su pošteni i čestiti ljudi, Sekulu znam lično i sedimo i družimo se u prostorijama kluba Čivija iz Šapca. Narode ako ste skupili pare za motor nemojte žaliti novac i za opremu. Ona je jako bitna i zbog udobnosti u vožnji, a i za nedaj bože. Uzdravlje bili i da uživamo i dobro se vozamo... Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan sve mi to deluje malo u sivoj zoni i prilicno komplikovano. sta ako kupim nesto sto mi je veliko ili tesno? jel daje on neki racun da moze da se menja i koliko se onda ceka jer koliko sam razumeo on nema na zalihi razne velicine? pa dobro jasno mi je. ja cu ipak da odem u radnju da probam i kupim jer koliko vidim cene sa onih reklama gore su slicne onima iz tog luisa a kontam da su to ipak radnje gde mogu da probam a ne volim da rizikujem. ne zbog tog sto donosi jer vidim da je ispostovao ljude vec zbog velicina i nemogucnosti zamene. hvala svima Pa najbolje da si otišao u prodavnicu....ispljuvao si čoveka...bespotrebno....i čak da zaradjuje...neka... misliš li da su gorivo i putarine njemu poklonjene...znaš li da vozači do Beča i nazad uzimaju 100-150 evra...pa i on je vozač...lomi svoj auto zbog svih nas...misliš da to ne zaslužuje neku nadoknadu...pa slanje robe AKS-om....sve to radi bez naše vidljive zarade...mi plaćamo samo cenu u katalogu+ Aks, a on i ako ima neke popuste zaradio ih je svojim trudom i cimanjem....dok mi ovde sedimo na kompu u toplim sobama ....čovek se cima naručuje ako nema u radnji, .....a nama samo stigne paket ispred nosa...potpis i to je to.... Lako je pljuvati .....treba biti čovek......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan "Covek je onoliko bogat koliko daje drugima,a vredi koliko je potreban drugima!" Mislim da mnogo ljudi sa foruma a i sire dele moje misljenje,da Sekula vredi i kao covek,i kao prijatelj. Sekula,ovo je samo pokusaj provokacije,nemoj nasedati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Novembar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao od Sekule XY puta i svaki put bio ispostovan do kraja, a onda sam njega preporucio jos 10-ici veseljaka sa foruma i gle cuda i oni su ostali odusevljeni Poslosvnost, korektnost, dostupnost u najkracem roku, informisanost o dospecu robe.... da ga nema morali bi ga izmisliti Moji drugari i ja ostajemo i dalje us Sekulu, i da samo da ne bude nekog nesporazuma... coveka uzivo nikad nisam video ni upoznao, samo smo polsovno komunicirali za sve zasluzuje samo pohvale "Covek je onoliko bogat koliko daje drugima,a vredi koliko je potreban drugima!" Mislim da mnogo ljudi sa foruma a i sire dele moje misljenje,da Sekula vredi i kao covek,i kao prijatelj. Sekula,ovo je samo pokusaj provokacije,nemoj nasedati U potpunosti se slazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sekula druže, samo opušteno i bez nervoze pogotovo oko jednog provokatora... Kao što rekoh pre par strana : idemo na pivce i sve ok i pod kontrolom ŽiFeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da se 'klokira' ova tema jerbo zbog nekoga tamo već baniranog Sekula živce iskida. Ako neko misli da ga je Sekula izradio neka mi pošalje marku, model ili šifru proizvoda a ja ću mu slikati proizvod sa cenom iz kataloga za '09g. Da već jednom prestane ova zezancija! Evo katalog je ispred mene i kad uporedim cene sa ovima iz naših prodavnica...strašno, ugrađuju se po 'malo više mnogo'! i onda je Sekula kriv što daje po ceni. Pa i jeste ali za ove preprodavce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem sta se sve pise ovde,zato ne bih da komentarisem... ??? :o Treba mi informacija jel Sekula jos uvek donosi robu iz Louisa i da li je menjao broj,posto ne mogu da ga dobijem na onaj stari? Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje... i ja bi nesto da narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan I ja zovem na 064 933 4444, ali je nedostupan, a ne odgovara ni na PP. Jel zna neko jel radi Sekula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo se ne javlja/odgovara? Možda je čovek na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Sekulom pre dva dana preko sms-a na 0649334444, radi i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan OK onda je verovatno na putu ja pokusavam da ga dobijem od juce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5420 Napisano Novembar 21, 2009 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Žurka u Šapcu je u Petak. Znači 27.11 je sigurno kući! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sve nove porudzbine do daljnjeg-STOP.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve nove porudzbine do daljnjeg-STOP.Hvala Stop u smislu gužva je ili... ? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Sa porudzbinama od Sekule za ovu godinu je zavrseno, tek posle 07.01. Danas sam se cuo sa njim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi juce cizme i jos neke sitnice od Sekule. Ovo mi je prvi put da narucujem od njega ali ne i poslednji. Sve pohvale za coveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 15, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mali off... novogodisnji Polo katalog http://www.polo-motorrad.de/fileadmin/prospekt/2009-12-prospekt/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Louis katalog za 2010 http://pdfkatalog.louis.de/Katalog/cgi-bin/thumbs.cgi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Louis katalog za 2010 http://pdfkatalog.louis.de/Katalog/cgi-bin/thumbs.cgi Sta bi sa plastikama migavaca za Hornet 900 ? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Louis katalog za 2010 http://pdfkatalog.louis.de/Katalog/cgi-bin/thumbs.cgi Sta bi sa plastikama migavaca za Hornet 900 ? Pozdrav. Imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli naruciti delove od BERE sa foruma,evo novi broj telefona 062-824-08-66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...