Zokki 32 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nego nemam Sekulin broj telefona? Jel' on to nešto menjao brojeve???[/color] Sekulin citat sa prethodne (14-te) strane : " OD 15.AVGUSTA,VAZICE I NOVI BROJ TELEFONA 0649334444.Svima se zahvaljujem na razumevanju,i naravno na korektnoj saradnji,poz" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Moram opet da poFalim Sekulu.Stigla je jos jedna narudzbina,skroz korektno i krajnje poslovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pohvale za Sekulu,po drugi put ispoštovana porudžbina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narode ima li Sekule ovde na forumu i pod kojim nickom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Narode ima li Sekule ovde na forumu i pod kojim nickom? sekulasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan tu je on samo se pritajio da ga ne otkriju ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sekula iz Sapca (na forumu sekulasa) donosi robu iz Louisa bez provizije,dakle odes na www.louis.de odaberes artikal koji ti je interesantan onda zovnes Sekulu ili mu postis SMS-om sifru artikla i adresu i posle nekoliko dana dobijes robu na kucu! Od skoro se NE MOGU porucivati artikli koji su RESTPOSTEN ili ti ostaci to su artikli samo za internet prodaju! Mislim da firme ne dostavljaju robu za Srbiju! Nadam se da sam pomogao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam novi na ovom forumu pa moram da pitam: jesu li to neke prodavnice koje salju robu postom ili nesto drugo? vidim dosta ljudi porucuje ali nikako da nadjem koja je to firma. ima samo telefon i nadimak coveka. ajde da ja probam da razjasnim: www.luis.de, tj radnja luis ne salje robu u srbiju, ali zato na sajtu izaberes robu koja te interesuje (zapises sifru) i javis sekuli,a on ti donese do srbije i posalje brzom postom na kucnu adresu placas cenu koliko kosta u luisu+ troskove brze poste sto kaze nas narod :dvaput meri,jednom seci. dobro razmisli da se ne zeznes sa velicinama ako uzimas garderobu ili kacigu,najbolje da nadjes od nekog da probas velicinu. uvek se konsultuj sa sekulom na p.p. ili mobilni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
phoenix 0 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala obojici na objasnjenju. gledao sam u drugim temama sa prodavnicama moto opremu pa mi nije bilo jasno zasto se ova tema nasla u prodavnicama ako nije prodavnica. sve mi to deluje malo u sivoj zoni i prilicno komplikovano. sta ako kupim nesto sto mi je veliko ili tesno? jel daje on neki racun da moze da se menja i koliko se onda ceka jer koliko sam razumeo on nema na zalihi razne velicine? Ne dobijas racun za kupljenu robu i to izgleda kao da je u sivoj zoni a nije covek je to posteno platio i doneo u Srbiju ali znas kako se kaze ako mozes ti sedi u kola idi za Bec i kupi,probaj,dobi racun,itd.,plati carinu! Stoji to da je rizik ovako kupovati robu ali nisi ni prvi ni poslednji koji je kupio vecu stvar dao u oglas i prodao je isti dan pa narucio drugu velicinu! Sta znam meni su pozitivni komentari od 100 ljudi sa foruma dovoljni za povernje! Covek nema zalihu i donosi po porudzbini znaci sta narucis to dobijes nema lager! porudzbina sama po sebi nije komplikovana i tarje 2 min ili jedan SMS! pa dobro jasno mi je. ja cu ipak da odem u radnju da probam i kupim jer koliko vidim cene sa onih reklama gore su slicne onima iz tog luisa a kontam da su to ipak radnje gde mogu da probam a ne volim da rizikujem. ne zbog tog sto donosi jer vidim da je ispostovao ljude vec zbog velicina i nemogucnosti zamene. hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Odluka za takvu kupovinu je samo na tebi i tu ti niko ne moze pomoci! A sto se tice cena opreme u Srbiji mislim da su visoke za moj pojam! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1776 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan hvala obojici na objasnjenju. gledao sam u drugim temama sa prodavnicama moto opremu pa mi nije bilo jasno zasto se ova tema nasla u prodavnicama ako nije prodavnica. sve mi to deluje malo u sivoj zoni i prilicno komplikovano. sta ako kupim nesto sto mi je veliko ili tesno? jel daje on neki racun da moze da se menja i koliko se onda ceka jer koliko sam razumeo on nema na zalihi razne velicine? Ne dobijas racun za kupljenu robu i to izgleda kao da je u sivoj zoni a nije covek je to posteno platio i doneo u Srbiju ali znas kako se kaze ako mozes ti sedi u kola idi za Bec i kupi,probaj,dobi racun,itd.,plati carinu! Stoji to da je rizik ovako kupovati robu ali nisi ni prvi ni poslednji koji je kupio vecu stvar dao u oglas i prodao je isti dan pa narucio drugu velicinu! Sta znam meni su pozitivni komentari od 100 ljudi sa foruma dovoljni za povernje! Covek nema zalihu i donosi po porudzbini znaci sta narucis to dobijes nema lager! porudzbina sama po sebi nije komplikovana i tarje 2 min ili jedan SMS! pa dobro jasno mi je. ja cu ipak da odem u radnju da probam i kupim jer koliko vidim cene sa onih reklama gore su slicne onima iz tog luisa a kontam da su to ipak radnje gde mogu da probam a ne volim da rizikujem. ne zbog tog sto donosi jer vidim da je ispostovao ljude vec zbog velicina i nemogucnosti zamene. hvala svima Sve te "radnje" koje valjaju Louis nemaju ni deseti deo Louis-ovog asortimana, a i to sto imaju nemaju u svim velicinama, plus provizija uopste nije mala ako uzimas nesto skuplje, tj. za vrednost provizije mozes da uzmes jos neki komad opreme preko Sekule... A to sto ne daje fiskalni racun - covek nije prodavac, vec posrednik i to maksimalno korektan i usluzan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1776 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da oprema ne mora da bude iz Louis-a, niti je ona nesto posebna ili bolja u odnosu na robu koja se moze pronaci po domacim moto radnjama. Ali ovo je tema koja govori konkretno o opremi koja se moze naruciti putem stranih kataloga i svi mi koji smo ti odgovorili na pitanje smo mislili na nju, a ne na moto opremu uopste... Naravno da treba obilaziti i moto radnje, svi mi to radimo i tamo se snabdevamo izmedju ostalog. Poenta nase price ja da ako te zanima nesto odredjeno iz Louis-ovog kataloga puno je isplativije uzeti to preko Sekule (za njega znam da ne uzima proviziju, moguce da postoji jos neko) nego od drugih koj donose istu tu robu i prodaju je za uvecanu cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Drugar uzeo prosle nedelje probiker jaknu platio 50 eura(od sekule)U bg-u ista takva kosta 17 ,000.Hmmm kupi 3 velicine u louisu i ne mozes da omasis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovj koji kritikuje Sekulu verovatno ima neku radnjicu i deru nas kao i svi. Podignu cene za 100% i to prodaju. Svaka cast Sekuli. Zna li neko gde u Minhenu ima moto otpad. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovj koji kritikuje Sekulu verovatno ima neku radnjicu i deru nas kao i svi. Podignu cene za 100% i to prodaju. Svaka cast Sekuli. Zna li neko gde u Minhenu ima moto otpad. Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan hvala obojici na objasnjenju. gledao sam u drugim temama sa prodavnicama moto opremu pa mi nije bilo jasno zasto se ova tema nasla u prodavnicama ako nije prodavnica. sve mi to deluje malo u sivoj zoni i prilicno komplikovano. sta ako kupim nesto sto mi je veliko ili tesno? jel daje on neki racun da moze da se menja i koliko se onda ceka jer koliko sam razumeo on nema na zalihi razne velicine? Ne dobijas racun za kupljenu robu i to izgleda kao da je u sivoj zoni a nije covek je to posteno platio i doneo u Srbiju ali znas kako se kaze ako mozes ti sedi u kola idi za Bec i kupi,probaj,dobi racun,itd.,plati carinu! Stoji to da je rizik ovako kupovati robu ali nisi ni prvi ni poslednji koji je kupio vecu stvar dao u oglas i prodao je isti dan pa narucio drugu velicinu! Sta znam meni su pozitivni komentari od 100 ljudi sa foruma dovoljni za povernje! Covek nema zalihu i donosi po porudzbini znaci sta narucis to dobijes nema lager! porudzbina sama po sebi nije komplikovana i tarje 2 min ili jedan SMS! pa dobro jasno mi je. ja cu ipak da odem u radnju da probam i kupim jer koliko vidim cene sa onih reklama gore su slicne onima iz tog luisa a kontam da su to ipak radnje gde mogu da probam a ne volim da rizikujem. ne zbog tog sto donosi jer vidim da je ispostovao ljude vec zbog velicina i nemogucnosti zamene. hvala svima Sve te "radnje" koje valjaju Louis nemaju ni deseti deo Louis-ovog asortimana, a i to sto imaju nemaju u svim velicinama, plus provizija uopste nije mala ako uzimas nesto skuplje, tj. za vrednost provizije mozes da uzmes jos neki komad opreme preko Sekule... A to sto ne daje fiskalni racun - covek nije prodavac, vec posrednik i to maksimalno korektan i usluzan! u mom kraju setakav posrednik zove svercer gledam postove u temama o radnjama i ljudi su uglavnom zadovoljni i robom i cenama. ja bih radije za iste pare kupio nesto sto mogu da probam i za to da dobijem racun. evo pominju se centar s, moto box, moto land, pegaz-moto i ostale radnje. neke hvale, neke kude. ove sto ih hvale na sajtu imaju sve sto mi treba i to raznih firmi. samo treba otici i videti. sto mora da bude ta roba koju prodaje luis? sta je tu tako posebno? Phoinixe (trgovce iz Novog Sada). ja uopste ne vidim zasto ne odes pravo u neku prodavnicu, kod nas (NS, BG...) i kupis sve sta ti dusa hoce od moto opreme. Gledam tvoje poruke (1 u predstavljanje i 4 u ovoj temi), a i ostale poruke iz ove teme- pa niko nije ni pokusao da te ubedjuje gde ces trositi svoje pare za opremu. Dakle, odluka je na tebi Sto se tice terminologije ??? ??? ??? Da svercer nije malo prejaka rec ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan molim onog ko je zaduzen da odstrani ovog provokatora, a nas koji volimo bofl robu i gore imanovanog "svercera", ostavi na miru, da se patimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam novi na ovom forumu pa moram da pitam: jesu li to neke prodavnice koje salju robu postom ili nesto drugo? vidim dosta ljudi porucuje ali nikako da nadjem koja je to firma. ima samo telefon i nadimak coveka. a onda je mrmot......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6133 Napisano Octobar 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...odmotao čokoladu i podelio veselim bajkerima... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan ...odmotao čokoladu i podelio veselim bajkerima... ;D I svi zajedno otidoše na pivce za živce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...odmotao čokoladu i podelio veselim bajkerima... ;D I svi zajedno otidoše na pivce za živce Mislim, šalu na stranu...aj što nema adrese dotičnog, nego nema ni PIB-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Octobar 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema PIB-a, onda mora da je to zavera svetskih razmera. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Covek nam donosi iz Nemacke robu kao prijateljima i to besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan uostalom idi se lepo predstavi ko si,sta si,cime sverciujes (posto vidim da si trgovac) za mene je to svercer.napisi sta vozis i ostale normalne stvari za ljude budi covek iako si trgovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...