Charuga 769 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sekula je neprevazidjen.....mnogo puta sam narucivao uvek zadovoljan.....PREPORUKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pohlavalim sekulu koji mi je u roku od manje od 10 ili 7 dana donio neke stvari iz luisa i to bez ikakve provizije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Sekula ili neko drugi donosi robu Hein Gericke ili Polo? Neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 27, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam Bera donosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan da li caba i dalje donosi iz POLO-a ili ako ima neko drugi ko to radi mogao bi neki broj telefona? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan da li caba i dalje donosi iz POLO-a ili ako ima neko drugi ko to radi mogao bi neki broj telefona? hvala Rispekt brate Red! Bera radi POLO + 15% 063-112 42 79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 30, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan rispekt brate Peki, narucio sam stvarcice koje su mi trebale da li caba i dalje donosi iz POLO-a ili ako ima neko drugi ko to radi mogao bi neki broj telefona? hvala Rispekt brate Red! Bera radi POLO + 15% 063-112 42 79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ukratko, Narucio sam kod Sekule neku opremicu i paket je stigao. U momentu narucivanja neke stavke nisu bile na popustu, ali se u momentu kupovine zadesilo da jesu. Cena je obracunata sa popustom, ali to nije sve. Kada je paket stigao, dostavljac je naplatio jos nesto nize u odnosu na na cenu sa popustom!? Sekula, posvadjacemo se! Zaista je bilo vise nego korektno !! ps. Sve mi pase kao da je za mene pravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 13, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan a jel vaze popusti za louis kao na sajtu ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1785 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan a jel vaze popusti za louis kao na sajtu ili Kod sekule vaze popusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan os sekule sam porucio kacigu, stigla sa popustom kako je na sajtu luisa. svaka preporuka za saradnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam od Sekule dve jakne,jedna je stigla vec za dva dana,a druga posle nekoliko(sa popustom i bez provizije).Sve pohvale za Sekulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Sekula je zamolio SVE koji narucuju robu preko njega da nece uzimati u obzir nijedan artikal pored kojega pise Restposten , razlog je jednostavan toga NEMA u Becu a iako se naruci mora da se ceka do 60 dana i pitanje je da li ce ikada i doci a sve u cilju da ne dodje de nesporazuma oko nabavke opreme. Sekula me je zamolio da ovo napisem u njegovo ime posto je trenutno na putu prema Becu i ceo dan je pretrpan Resposten narudzbinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexterd 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Sekulu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Opet narucivao ponesto preko Sekule, pre desetinu dana. I opet do daske profesionalan i korektan odnos, a necu da preteram ako kazem da je i prijateljski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Više nego prijateljski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da zamolim sve koji porucuju robu iz LOUISA preko SEKULE, da zaobidju RESTPOSTENE.TO JE ROBA KOJU NUDE ZA PRODAJU PUTEM INTERNETA,A NE U PRODAVNICAMA.Znaci,svi koji poruce RESTPOSTEN,necu obavestavati da li ima ili ne,jer nece biti poruceno uopste.Svaki artikl proveravam pre porucivanja na netu,tako da bi zamolio da probaju na drugom mestu.SAMO REDOVNA SNIZENJA CE STIZATI.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jbg brate sekula ja taman nasao pantalone na restpostenu a ti neces da mi doneses.kako ti nije zao?stya treba go da idem ulicom?dobro ako tako treba samo da znas da nisu svi bombasi kao ti ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Markoni,Markoni...Dobices ti dzak ambrozije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ali fino upakovane haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko oko Kragujevca da donosi robu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5033 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mora da bude blizu stize brzom postom (dok sekulu ne smori da vuce pune dzakove kojecega ;D Nego ima li neko iz Beograda ko skoro narucuje nesto od Sekule posto meni treba samo jedna tubica onog cuda za pisanje po gumama pa da ne placam postarinu bezveze(sto kaze nas narod ispadne skuplja dara nego mera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mora da bude blizu stize brzom postom (dok sekulu ne smori da vuce pune dzakove kojecega ;D Nego ima li neko iz Beograda ko skoro narucuje nesto od Sekule posto meni treba samo jedna tubica onog cuda za pisanje po gumama pa da ne placam postarinu bezveze(sto kaze nas narod ispadne skuplja dara nego mera) Javi se meni, pa, ćemo da se dogovorimo... Nego nemam Sekulin broj telefona? Jel' on to nešto menjao brojeve??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Bajkom 1 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih i ja da dodam nešto vezano za temu dobavljanja robe iz Louis-ovog kataloga... Sa Sekulom sarađujem dosta dugo (skoro dve godine) i do sada nikada nisam imao problema sa poručivanjem robe! Gomilu te robe sam naručio za sebe, ali i za druge koji me znaju i hoće da poruče iz Louis-a ono što im treba! Do sada je uvek bilo pravilo da je konačna cena za artikal ona koja je u katalogu uvećana za troškove poštarine od Šapca do mesta isporuke (oko 200, 300 dinara, zavisi od težine). Takođe je do sada važilo pravilo da ako je neki artikal na popustu u Louis-u, onda ga i kupac dobije sa tim istim popustom! Nikada do sada mi ništa nije kasnilo i uglavnom je sve stizalo za desetak dana, maximum..! Po nekada stigne i za dva dana, ali to već nije pravilo! Čak i na mom sajtu (www.bajkom.com) postoji link preko koga možete da poručite sve što Vam treba... Naravno, bez provizije, i naravno dok Sekula bude imao snage i živaca da se zajebava sa svima nama! ;D ;D ;D Živ nam bio Sekula! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...