mootoograf 360 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goshke Care jos jedanput.Mislim da si izvukao maximum iz opreme koju si imao. Ovo je sasvim OK.nadam se da je i drug Zeka zadovoljan. Stvarno lep hotel. Pozdrav za obojicu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goske, mogao si da svratis do mene da fotkamo motor :) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ispalo, sviđa mi se! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1198 Napisano Januar 27, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goshke Care jos jedanput.Mislim da si izvukao maximum iz opreme koju si imao. Ovo je sasvim OK.nadam se da je i drug Zeka zadovoljan. Stvarno lep hotel. Pozdrav za obojicu. Hvala. Uopste nisam zadovoljan fotkama vec prezadovoljan i prevazisle su moja ocekivanja.No koliko me maltretirao daj kabl,dal laptop,nosi ovo,nosi ono,pomeri fotelju i da ne nabrajam vise ladno mu mogu biti pomocnik ako nekad menjam profesiju Jos jednom bravo Goske 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 27, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goshko,svaka cast na pikcrs! Bas danas razmisljam koliko si napredovao u fotkama,skoro u isto vreme smo poceli tu oko fotografije,samo sto sam ja ostao tu negde u vreme kupovine aparata a tebe ljudi uveliko angazuju. Svaka cast i samo pici napred! Sto bi ja rek`o,kad porastem bicu Mikka and/or Hitman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1033 Napisano Januar 28, 2013 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to odradio, nema sta. Interesuje me zasto niste sakrili ovu crnu kesu iz kante?! Upropastila je ambijent i fotografiju... Dobro je da se u ogledalu ne vidi Zeka kako drzi neko osvetljenje! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goške! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5190 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6053 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično odrađeno. Kolega poslodavac zadovoljan, vidim da se ni ti ne buniš, dakle misija uspešno obavljena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1198 Napisano Januar 28, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako jedan kolega rece u predhodnim postovima "ali taj projekat se neće ostvariti. Zato što ne može, i zato što ne treba." Bas mi je drago sto se ostvario u potpunosti i na obostrano zadovoljstvo. Novo iskustvo ,novo poznanstvo,drugarstvo .. Samo mi je zao sto je sve odradjeno na brzinu zbog ispitnih rokova pa nismo imali bas nekog vremena za zezanje a i mene napao neki virus,temperatura ali boze moj bice dana. Ako bog da kada otopli i granu prvi zraci proleca eto Gosketa opet da uslikamo neke nove izmene ali ovaj put malo vise slobodnog vremena i naravno dolazak motorom se podrazumeva. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 28, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima, nemojte mnogo da me hvalite Zeleo bih da cujem misljenja ljudi koji ovo rade za novac? Ne mislim ironicno, nego cisto da naucim i ja nesto Shvatam da ima dosta amaterskih gresaka, a to samo mogu primetiti ljudi koji znaju svoj posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima, nemojte mnogo da me hvalite Ko te bre hvali!? Pa ti ne znas ni da citas!!! Vec sam ti rekao da to nista ne valja! Da platis coveku sve sto si pojeo i popio!!! JASNO!? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 28, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Haha, jedva sam pobeg'o iz banje kad je gazda vid'o fotke :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5067 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da kažem da ne znam da li zbog slika ili zbog samog prostora ali sam poželeo da dođem i odsednem u ovom hotelu. Znači da je plan uspeo 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan neznam šta bi neko mogao bolje napraviti a ako i bi dali je potrebno pored ovakvih fotografija tražiti nešto više. jedna druga stvar je tu meni znacajnija a to je da se *zeka* i Goshke nisu poznavali i da su se kroz posao i maltretiranje *zeke* tokom posla sprijateljilji ali baš onako, koliko citam, odlicno i to je poruka skepticima sa foruma. slike ce izbljediti, novac ce se potrošiti a prijateljstvo je to koje ostaje sa svim vrjednostima koje idu uz njega. 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike! Profesionalno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1198 Napisano Januar 29, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Slike bi trebalo sutra vec biti izbacene na sajt pa mozete pogledati,ostace par starih posto neke jedinice nismo bili u mogucnosti da slikamo. Tako da ono sto je losijeg kvaliteta nije slikao Goske "da ga ne napadate odma" 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1198 Napisano Januar 29, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike postavljene. P.s. Refresujte stranice ili izbrisite istoriju ako ste vec posecivali sajt. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2654 Napisano Januar 29, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2681 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ženi se svidele slike pa izrazila želju da ponovo posetimo VB kad se prolepša vreme, tako da se verovatno vidimo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan neznam šta bi neko mogao bolje napraviti a ako i bi dali je potrebno pored ovakvih fotografija tražiti nešto više. jedna druga stvar je tu meni znacajnija a to je da se *zeka* i Goshke nisu poznavali i da su se kroz posao i maltretiranje *zeke* tokom posla sprijateljilji ali baš onako, koliko citam, odlicno i to je poruka skepticima sa foruma. slike ce izbljediti, novac ce se potrošiti a prijateljstvo je to koje ostaje sa svim vrjednostima koje idu uz njega. Amin 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 30, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! drago mi je sto je misija uspela na obostrano zadovoljstvo! A isto mi je drago sto si malo zapusio usta svima koji su pricali o ovome kao o milionskom projektu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Promaklo Da si ti video sta sam sve sklanjao, pola hotela smo rasturili Znaci da fotografije ne predstavljaju realnost? Mislim da se za lazno reklamiranje odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1198 Napisano Januar 30, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Promaklo Da si ti video sta sam sve sklanjao, pola hotela smo rasturili Znaci da fotografije ne predstavljaju realnost? Mislim da se za lazno reklamiranje odgovara Moraces da dodjes da proveris da li je relno Jednostavno na nekim slikama bi bilo mnogo stvari,tipa fotelja,cvece .. a to bi bilo previse detalja za jednu fotku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Promaklo Da si ti video sta sam sve sklanjao, pola hotela smo rasturili Znaci da fotografije ne predstavljaju realnost? Mislim da se za lazno reklamiranje odgovara Где си ти видео истиниту рекламу!? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odradjeno! Bravo Goshke. A tebi Zeko sve najbolje sa hotelom. Po meni je ponuda bila sasvim korektna. Neko je vec napisao, ovaj forum sluzi za to da se druzimo, upoznajemo i pomognemo jedni drugima. Ako neko ima vremena da odvoji i dodje i slika, stekne novog prijatelja, dozivi nesto novo u zivotu, zasto to ne bi uradio? Oni mrzovoljni nek' olade malo! Neka citaju druge teme! Pozdrav dobri ljudi! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8700 Napisano Februar 13, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A i ostali ucesnici u temi kad otopli uzjasite vase magare i slobodno me kontaktirajte na PP da se upoznamo i budite moji gosti. ps.Naravno gratis Hajde spisak 1. Mrle i Vanja. Stavljeno na spisak t.j. booking listu - Prvi slobodan termin je 29.02.2013 Uvek dobro dosli, ne mora se uvek zaraditi a i to je jedna vrsta reklame,od usta do usta . zeko, kako ide posao? Da li sam još na booking listi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...